Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 961
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета Simple Smile

Имам следния проблем.. преди 9 месеца си сложих филър в устните ( за пореден път, като интервалът винаги е около горина). За съжаление, последният път беше при друг “специалист” и няколко седмици след процедурата ми се появи нещо подобно на “джоб” под горната устна.
Вижда се и в момента, когато се усмихна, особено изразено е лявата част.
Наистина е отвратително, хората го забелязвят, а най-странното е, че в устните филърът е почти разграден, а това гадно нещо си седи.
Моля за съвет

# 226
  • София
При мен са 6 зъбчати конеца - от двете страни по три. Уверяват ме, че би трябвало още малко да се "опъна"☺️

А защо не поставиха по - голям брой конци ?
Защото аз не исках някаква фрапираща разлика между преди и след. Страхувах се да не стана като мумия☺️. Пък и ми казаха, че винаги мога да добавя още.

# 227
отговарям на Magic_twist - забранила сте си получаването на лични съобщенията така че отговарям в темата
Здравейте, попълват се имплантираните клетки аз мисля че е добър вариант
различни и хирурзи това което правих аз е при Д-р Караджа Башаран
за сегс  изглежда ок накрая след един месец може би ще се види.

# 228
Здравейте!

От доста време обмислям да си направя опериция на носа в Турция.Спряла съм се на два хирурга и това са:
Емре Илхан и Дилбер. Притеснява ме най-вече резултата и боклата след това.
Бих искала да споделите своя опит от доктори ,от които сте оперирани или ваши приятели,познати (само в Турция)- как протича самата операция,болка,възстановяване,цена и отношение.

# 229
Йоздемир в Естетика, за болка - никаква, цена 2000е

# 230
При мен са 6 зъбчати конеца - от двете страни по три. Уверяват ме, че би трябвало още малко да се "опъна"☺️

А защо не поставиха по - голям брой конци ?
Защото аз не исках някаква фрапираща разлика между преди и след. Страхувах се да не стана като мумия☺️. Пък и ми казаха, че винаги мога да добавя още.
Къде ви ги поставяха и колко излязоха като цена?

# 231
Йоздемир в Естетика, за болка - никаква, цена 2000е
Здравейте,
Дали може да ми пратите снимки на ЛС ? Сестра ми много се колебае и единият лекар е Йоздемир. Колко дни стояхте в болницата ?

# 232
  • в 1001-та нощ

Имам следния проблем.. преди 9 месеца си сложих филър в устните ( за пореден път, като интервалът винаги е около горина). За съжаление, последният път беше при друг “специалист” и няколко седмици след процедурата ми се появи нещо подобно на “джоб” под горната устна.
Наистина е отвратително, хората го забелязвят, а най-странното е, че в устните филърът е почти разграден, а това гадно нещо си седи.
Моля за съвет

Никой лекар не обича да "преправя щети" от друг. Но тук се коментират доста лекари, изберете няколко и вижте какъв подход ще Ви предложат. Може и само с игла и масажи да стане. Аз имам такъв опит. Вие също не споменвате имена, нито продукт, а ние няма как да гадаем. За останалите би било полезнно да споделите от кого сте била доволна и от кого не.

# 233
  • Пловдив
Здравейте!

От доста време обмислям да си направя опериция на носа в Турция.Спряла съм се на два хирурга и това са:
Емре Илхан и Дилбер. Притеснява ме най-вече резултата и боклата след това.
Бих искала да споделите своя опит от доктори ,от които сте оперирани или ваши приятели,познати (само в Турция)- как протича самата операция,болка,възстановяване,цена и отношение.

Аз също съм оперирана в Турция при д-р Йоздемир. Доволна съм. Болка - никаква, възстановяване - много бързо, не съм имала никакви синини на лицето, ама наистина никакви. Бях сама в Турция, и направих две операции на веднъж ринопластика и бюст. Денят след операцията ме изписаха и ходих в близкото кафе до хотела за сок от нар. Чувствах е много добре, със супер тонус и в кондиция. Цената ми беше 2900Е за ринопластиката (операцията 03.03.2020г.). Отношението - който е ходил в Турция знае, те се грижат за клиента като за Бог.

# 234

Моля за съвет

Никой лекар не обича да "преправя щети" от друг. Но тук се коментират доста лекари, изберете няколко и вижте какъв подход ще Ви предложат. Може и само с игла и масажи да стане. Аз имам такъв опит. Вие също не споменвате имена, нито продукт, а ние няма как да гадаем. За останалите би било полезнно да споделите от кого сте била доволна и от кого не.

Не споменах лекар, защото направих глупостта да отида при козметичка- медицинска сестра, в Свети Влас, която ми препоръчаха много хора.
Грешката си е изцяло моя, ясно е.
Жената е много добра като козметичка, както споменах много са доволни и от филърите при нея.
Филърът е на Перфекта.
Доволна съм от Балабанов, никога не съм имала проблеми при него.

# 235
Аз лично следя видеата на този хирург. За някои от вас може да е полезно- засяга теми като филъри, трайонстта им (много години), подпухването на лицето от тях с времето, конците, HIFU, RF, и много други.
https://www.youtube.com/watch?v=LWn7sD3ZDqY

# 236
Aptos конци, един набор, с един вход, болезненото е докато бие упойката, след това самото поставяне не е толкова неприятно, по-скоро странно като усещане. Супер бързо поставяне, при Ванеска бях.
Опъването на следващия ден при движение на лицето е най-лошата страта процедурата, придърпва много неприятно, като дъвчиш или се засмееш 🥴
А кой точно вид Аптос използва Ванеска при теб? Един набор предполагам 10 бр? Тя какво каза, колко време ще издържат?

# 237
Привет и от мен!
Прочетох на 2 на 3 няколко теми назад, тъй като в момента съм на вълна филър и падна голямо разузнаване тези дни. Притеснявам се само да не ми се получат онези топчета и най-вече при кой специалист да отида. Разгледах на много предишна работа, но масово са тип патешки устни, а пък аз точно не искам. Трябва ми контур на горната устна и да се изравни с долната, тъй като почти липсва и евентуално леко освежаване и на долната. Не мога да се спра и на филър, въпреки че като отида при дадем лекар ще ме посъветва. Гледах, че в дерма акт сега имат промоция на Saypha 2х1мл, но четох някъде назад, че бил груб филър.. Та общо взето тези, които имат по-голям опит могат ли да кажат от кой са най-доволни за естествен ефект. Simple Smile)

# 238
Здравейте,момичета!
Няколко дена ми отнеха да попрочета основните теми и неща, които дискутирате и да ви кажа събрах доста информация, която ми убягваше.
Нямам до сега естетични корекции.
Имам обаче проблемно лице - мазно лице, широки пори, белези и понякога акне.
Направих 2 химични - ужасно се изпъпчих от тях.
После карбонов пилинг, след него ми е супер лицето, но като разбрах, че това е моментен ефект, а толкова много пари за процедура май на този етап се отказах от това.
Записала съм си час за 3 бр. скийнбустер витал. Доста добри отзиви четох за него. На 34 години съм и искам малко да си свежна кожата, не че е много зле, но няма свеж вид.

Предложиха ми на есен лазер CO2 понеже вече времето не позволява да го правя заради пигментацията.

Обаче тук в групата прочетох за микронидлинг.

Та въпроса ми е следния - колко време след бустер мога да правя микронидлинг и дали микронидлинга ще повлияе на бустера и по-бързото му разграждане? и в такъв случай коя процедура да предпиема и ако е бустера след колко време мога да предпиема микронидлинга.

Благодаря за отговора, мили момичета Simple Smile

# 239
Здравейте,момичета!
Няколко дена ми отнеха да попрочета основните теми и неща, които дискутирате и да ви кажа събрах доста информация, която ми убягваше.
Нямам до сега естетични корекции.
Имам обаче проблемно лице - мазно лице, широки пори, белези и понякога акне.
Направих 2 химични - ужасно се изпъпчих от тях.
После карбонов пилинг, след него ми е супер лицето, но като разбрах, че това е моментен ефект, а толкова много пари за процедура май на този етап се отказах от това.
Записала съм си час за 3 бр. скийнбустер витал. Доста добри отзиви четох за него. На 34 години съм и искам малко да си свежна кожата, не че е много зле, но няма свеж вид.

Предложиха ми на есен лазер CO2 понеже вече времето не позволява да го правя заради пигментацията.

Обаче тук в групата прочетох за микронидлинг.

Та въпроса ми е следния - колко време след бустер мога да правя микронидлинг и дали микронидлинга ще повлияе на бустера и по-бързото му разграждане? и в такъв случай коя процедура да предпиема и ако е бустера след колко време мога да предпиема микронидлинга.

Благодаря за отговора, мили момичета Simple Smile

Аз съм правила микронидлинги - според мен за сега оставете тази процедура за наесен особено щом ще я правите само за освежаване. При нея има възстановителен период, доста е болезнена, след нея трябва да мажете много стриктно със слънцезащита. И ако е направена на по-голяма дълбочина ще си ходите червена поне месец след нея. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт