Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 947
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, обикновенно кога се появяват “топчета” или неравности в устните след хиалурон? Аз си сложих на 16 ти март, и от 2-3 дни усещам някакви неравности....

# 271
A аз се чудя за домашен уред за радиочестотен лифтинг.

# 272
  • Варна
Момичета, обикновенно кога се появяват “топчета” или неравности в устните след хиалурон? Аз си сложих на 16 ти март, и от 2-3 дни усещам някакви неравности....
Ами топчетата не се появяват веднага, ами при абсорбирането на филъра, но може би някъде към месец сякаш след поставянето. Но вероятно има някакви индивидуални граници. При мен така, след 3--4 седмици първият път.

# 273
A аз се чудя за домашен уред за радиочестотен лифтинг.
Аз имам два от този уред ( единият е подарък и не го ползвам ). Иначе съм доволна ( ползва се две седмици интензивно и после подържащи). Някак лицето светва, но това, разбира се, не може да замени инжекционните процедури, ако имаш нужда от такива. Ако се интересуваш какъв е уреда, пиши ми на лични, ще ти изпратя линк.

# 274

Топчетата са и от миграция на филъра.

# 275
Има ли апаратни процедури, които да помагат реално за двойна брадичка или всички са с противоречиви мнения?

# 276
Красавици, не е много по темата , но използвате ли ролери или други джаджи ?
след едно видео на Ирина Шейк за рутина се запалих по ледени кубчета и се чудя дали да поръчвам.

https://www.google.com/amp/s/www.vogue.co.uk/beauty/article/skin-icing%3famp

https://www.nicolecaroline.com/product-page/the-nicole-caroline- … ice-facial-set-tm
Какво им е различното на тези ледени кубчета, освен че са по-големи?

От лекар ми беше препоръчано да не слагам лед директно върху кожата, особено след спорт или когато тялото е затоплено. Капилярите не винаги реагират добре на директен лед. По- добре студени пачове или  ролер. Много добре ми действа като сложа маска за лице лист/sheet mask и отгоре минавам няколко пъти с охладени лъжички.

# 277
  • Пловдив
Подкрепям написаното за ледът, не мисля, че е добра идея да се ползва директно върху кожата. Така преди много години си докарах, спукани капиляри на лицето в зоната на носа. Получи се една немалка капирялна звезда. Години след това я махнах с лазер. След този ми горчив опит, никога не слагам лед на лицето си.

# 278
Не мога да повярвам, че го пиша, но сега обмислям Ултера на цяло лице с цел да разгради всичкия филър. След последните 3 мл в долната част - по 1 мл от двете страни на брадата в ямките и в брадичката 1 мл , не мога да се понасям. Бях на консултация за Дубло при Георгиевски, за да ми стегне долната част, а той реши, че нямало смисъл и е по-добре моделиране. Да, но моето лице е едро и сега стана още по-.
Като цяло не смятам да се бода повече, а да ползвам само апаратни.

# 279
Четейки поста на Marrietta реших да споделя, че и аз все повече се замислям, че не искам да слагам повече филъри, поне на този етап. И конци не искам, за сега. Чудя се как да продължа да си поддържам лицето. Искам освежаване и стягане на кожата и равномерен тен. Козметични процедури в салон правя - пилинги, масажи, микронийдълинг, но те не са ми достатъчни вече.
Бях си записала час за Профайло, но ме достраша и го отказах. За първи път се отказвам от процедура, хаха. Не беше ми се случвало до сега.

# 280
А този Морфеус бихте ли пробвали?

# 281
А този Морфеус бихте ли пробвали?

Аз точно в събота го обсъждах с дерматолога, при когото ходя напоследък. Според него е твърде агресивно рекламиран, на практика работи по-повърхностно от микронидлинга. Освен това 1 процедура Морфеус е 3 пъти ( поне ) по-скъпа от микронидлинга - това най-вече заради цената на самата машина Simple Smile.

# 282
  • при Arctic Monkeys
Не мога да повярвам, че го пиша, но сега обмислям Ултера на цяло лице с цел да разгради всичкия филър. След последните 3 мл в долната част - по 1 мл от двете страни на брадата в ямките и в брадичката 1 мл ,
А кой умник ви набута цели 3 мл.??? Това е много, още повече, че след поставяне повечето филъри раздуват още...Винаги си правя лицето на етапи. При нужда-допълване.

# 283
Не мога да повярвам, че го пиша, но сега обмислям Ултера на цяло лице с цел да разгради всичкия филър. След последните 3 мл в долната част - по 1 мл от двете страни на брадата в ямките и в брадичката 1 мл ,
А кой умник ви набута цели 3 мл.??? Това е много, още повече, че след поставяне повечето филъри раздуват още...Винаги си правя лицето на етапи. При нужда-допълване.
Написала съм кой.

# 284
Точно на тази вълна съм и аз в момента. На 35 г., не съм слагала филъри и ботокс към момента. Основно ме мъчат загубата на обем и оттам назолабоалните. Не е нещо фрапантно към момента, но видимо процеса е започнал... А и наблюдавам при майка ми, че там генетичното ще съм предразположена.
Ходила съм при 2ма дерматолози, но някак все не мога да се доверя да ме боднат. Страх ме е от обемите от мигриране. Нямам ни една приятелка, която да изглежда добре (по моя вкус) след няколкократно слагане на филъри.
Та не спитам да се чудя какво е най-правилно да направя. Сега съм на вълна Morpheus, но не знам...

Общи условия

Активация на акаунт