Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Ботокса д-ра ми каза, че няма проблем с ваксините.
В понеделник ще ходя и съм почти месец след първа доза АЗ.
За филърите още не, но аз съм правила реакция към филър и без ваксина, затова е по-предпазлива.
Това много ме успокои, тъй като отдавна съм за ботокс, а датата за втората ми доза е чак 9 юни. С филърите и аз ще изчакам да мине втората игла, поради същата причина-реакция в миналото.

# 436
Здравейте и аз се интересувам от др Трендафилова в дерма акт, в сайта им има чудесни снимки на устни, които е правила

# 437
Здравейте! Не видях подобна тема най вече за конкретната зона. Може ли да споделите опита си от кавитацията? Има ли наистина ефект и някоя от вас чувствала ли се е зле след това? Искам да си направя на бузите и някак си очаквам да се стопят. 😃 Да поясня те са ми по рождение затова не става с диета и мнозина казват, че са ми чар но аз искам да ги махна. 😃 Моля за съвети. 🤗🤗🤗

# 438
  • София
Здравейте, момичета може ли да препоръчате за София къде може да се направи процедурата Агнес

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 08:01 от Мaksy

# 439
Мисля, че само др Бърдаров и Чокоева работят с Агнес.

Пишете и ще ви насочат.

# 440
  • в 1001-та нощ
Момичета - една публикация за ботокса - ако се сещате за още въпроси, на които да се даде отговор - подказвайте Simple Smile Аз включих това, за което се сетих до момента.  В темата за блефаропластиката ми подсказаха за още неща във връзка с нея. Със сигурност не се сещам за всичко.

# 441
аз преди по-малко от 2 месеца си сложих ботокс в Скин Лайн при Михайлов и тъкмо се притеснявах защо няма ефект и гневната бръчка спокойно мога да си я бръчкам Sad  А ми беше казано до 6 месеца, че ще има ефект. Ще се радвам да ми препоръчате друг доктор.
П.С. Също си сложих филър на устните. Не съм доволна. Даже по-скоро отрицателен ефект получих - на долната устна се размести, а на горната изчезна. И оттогава леко ми синеят устните, не знам дали е от филърът

# 442
  • при Arctic Monkeys
А какъв филър е поставен? Марка,количество? Аз имам едва такава синка от старо поставяне на теосиал в марионетна. Много ме дразни, явно е вкаран повърхностно.

# 443
Здравейте, момичета. Относно Агнес, днес говорих с Бърдаров . Прави го в Спектро  Естетик . След процедурата около седмица си с отоци , но болка нямало. Да попитам отзиви за този филър Saypha® Filler/Volume, за корекции на скули , хлътване в бузите?

# 444
  • Пловдив
А вие с Агнес какво целите да постигнете?

# 445
Здравейте, момичета. Относно Агнес, днес говорих с Бърдаров . Прави го в Спектро  Естетик . След процедурата около седмица си с отоци , но болка нямало. Да попитам отзиви за този филър Saypha® Filler/Volume, за корекции на скули , хлътване в бузите?
Става за скули

# 446
А вие с Агнес какво целите да постигнете?
Аз, за сега нямам намерение да правя Агнес, заради една дама попитах , по горе е задала въпрос относно процедурата.

# 447
Здравейте, да питам за филър в хлътнали слепоочия? Някой правил ли е и дали има друга алтернатива?

# 448
  • Пловдив
Здравейте, да питам за филър в хлътнали слепоочия? Някой правил ли е и дали има друга алтернатива?
Ако имате предвид т.н темпорална зона работи се с филъри с ХК, поне на мен два пъти такъв ми е поставян. Доволна съм от резултата.

# 449
Привет отново, дами!
Някоя от вас ползвала ли е услугите на д-р Марковски и доволна ли е, тъй като се колебая между него и д-р Трендафилова за филър в устните.

Общи условия

Активация на акаунт