Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 821
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, да питам за филър в хлътнали слепоочия? Някой правил ли е и дали има друга алтернатива?
Ако имате предвид т.н темпорална зона работи се с филъри с ХК, поне на мен два пъти такъв ми е поставян. Доволна съм от резултата.
И аз поставях наскоро, определено има разлика, макар да трябва още, но казаха след 6 мес, за да не стои на бабуни.

# 451
А при кого? В софия ли? Жувидерм ли, поне на мен такъв ми предложиха?

Здравейте, да питам за филър в хлътнали слепоочия? Някой правил ли е и дали има друга алтернатива?
Ако имате предвид т.н темпорална зона работи се с филъри с ХК, поне на мен два пъти такъв ми е поставян. Доволна съм от резултата.
И аз поставях наскоро, определено има разлика, макар да трябва още, но казаха след 6 мес, за да не стои на бабуни.

# 452
Привет на всички, прибрах се преди час от посещение при д-р Мария Тончева.Правих процедурата, която тя е патентовала - подобрена версия на PRP, работи със стволови клетки.Инжектира цялото лице и шия, под и над очите, работи с апарат тип микронийдлинг и с инжекция в по-нежните зони.30 минути стоях с упойката крем, знаете я, болка почти нямаше.И понеже много се страхувах от конци, сега имам 30 бр. спираловидни - по 15 от всяка страна.Направи мрежа - вертикално, хоризонтална и по диагонал от устата към ухото.Каза ми, че утре ще съм по-зле от днес, да пия колаген, протеини и вит.С и след месец на контролен.Приличам на идиот в момента - толкова бодене не съм изтърпявала никога. Ще пиша пак като се пооправя.Бъдете здрави и красиви, разбира се!

# 453
Ениса, ще ми е интересно за отзивите след процедурата.

Каква е цената на тази подобрена версия на PRP?

# 454
Идея нямам, всичко 2 000лв., но са ми много спиралите, та не мога да ти кажа само едното.

# 455
На шията имаше ли конци?

# 456
На шията имаше ли конци?
Засега не, след месец очаква подобрение на плътността на кожата и там и следва втори тур - корекция лице, ако има нужда и шия задължително. Не мога да повярвам какво сме готови да изтърпим в името на красотата.

# 457
На слечоочия, по-точно инжектиране в горен ъгъл на вежда, Теоксан.

# 458
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mомичета,ходили ли сте на процедури в Derma Act и какво ви е мнението за клиниката?
Направо се чудя къде да ходя,на кой да имам доверие.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 21:57 от Adoralova

# 459
Писано е изключително много за въпросната клиника, лекари и процедури.
Върнете и прочетете последните една-две теми ....

# 460
Ениса, пиши как се развива болката първите няколко дни след процедурата моля 🙏
Аптос ли са конците или друга марка?
Как стигна до тази докторка - препоръки, не съм я чувала досега, а конците са си сериозна процедура.

# 461
Преди 2 дни ми сложиха Redensity 2 под очите с канюла. Още час след това леко се поду отстрани на лявото око, но нищо фрапиращо. И посинях леко точно в слъзната долина. Днес съм още по синя и сутринта бях като отекла. Дясното око е перфектно. Мислите ли че е нормално?

# 462
Преди 2 дни ми сложиха Redensity 2 под очите с канюла. Още час след това леко се поду отстрани на лявото око, но нищо фрапиращо. И посинях леко точно в слъзната долина. Днес съм още по синя и сутринта бях като отекла. Дясното око е перфектно. Мислите ли че е нормално?
При кой слага? Аз съм правила същото при Ванеска, при мен даже отоците станаха като торбички под очите. Държа близо седмица и се оправи. После близо 4г изглеждаше добре, но от процедурите с лазер се разгради неравномерно и мигрира. Разградих останалото инжекционно. Другата седмица имам час при Каляшева за под очи, ще видим какво ще прави...

# 463
Ениса, пиши как се развива болката първите няколко дни след процедурата моля 🙏
Аптос ли са конците или друга марка?
Как стигна до тази докторка - препоръки, не съм я чувала досега, а конците са си сериозна процедура.
Препоръча ми я приятелка, а после и четох и  биографията.Имам оток и  много слаба болка в момента. На шията има синки, както и на едната буза.Мажа някакви кремове, ще пиша по-късно

# 464
При кой слага? Аз съм правила същото при Ванеска, при мен даже отоците станаха като торбички под очите. Държа близо седмица и се оправи. После близо 4г изглеждаше добре, но от процедурите с лазер се разгради неравномерно и мигрира. Разградих останалото инжекционно. Другата седмица имам час при Каляшева за под очи, ще видим какво ще прави...
Да точно при нея. Ефект мога да видя само на едното око, каза да слагам лед и Лиотон на другото... Не знам как ще съм с времето ама колкото повече чета, толкова повече се замислям за филърите точно в тази зона... Ще търся други варианти след време. Само се надявам да нямам миграции и простотии...

Общи условия

Активация на акаунт