Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 28 966
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Евет, евет, евет Simple Smile ))) тя самата Зейнеп и без покана за повторение щеше да изговаря това "да" няколко пъти гласно или безгласно. Нещо се отприщи в нея- буйна радост или желание да изживее многократно този миг! Този миг, така дългоочакван, защото тя  дава отговор без намесата на трето лице.
А Баръш наистина първоначално не му се вярваше. И той разбираше , че е прибързано това предложение или не очакваше такъв спонтанен отговор....

За снимката /стоп кадър/ от поста на Беа
На всички ни беше ясно, че Мехди ще налага мнението и характера си и върху Бенал, по един или друг начин.
Зейнеп също знаеше и очакваше това.
Тя предупреди Бенал, когато двете се срещнаха с куфарите, Зейнеп излизаше от къщата на Мехди, а Бенал влизаше/ с нетърпение/
Зейнеп реагира остро и на новината, че Бенал ще сключва брак с Мехди . Само Бенал беше сляпа и глуха на всички предупреждения.
Да, Зейнеп знаеше, че на Бенал няма да се размине това, което преживя и тя, нормално е.
Не е нормално обаче, да очаква всички, които имат проблеми , да тичат при нея " Зейнеп Карнобатман".

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:36 от Lilims

# 166
И Енгин се отчита с кадър от караваната си Kissing

# 167
Bea, за мен държанието на Зейнеп е на всяка манджа мерудията. Да си праща номера на телефона, за да се свързваме и ние 😁

# 168
Може за по-натурално звучене да я прекръстим Зейнеп Карнобатманлъ, ама смисъла е същия Simple Smile
Енгин е готин, но някак си не ми прилича на мъж, който подлежи на обвързване. И не мисля, че причината е смо в многото работа, както той изтъква в свои интервюта.
Определям го от един нов вид  мъже, аз съм ги кръстила "самодостатъчен" - не е женкар, малко непораснал, доста егоист, много кариерист.

Скрит текст:
Такива ми изглеждат
 Онур Туна (много силно) (Първи сезон на Забранената ябълка и сега Доктор Чудо)

и Фуркан Андъч (Сладко отмъщение, Навсякъде ти)

и още има, но да не разводнявам изложението.
Важното е, че ни радва в ролята на Баръш.
Много ми харесва актьора, който изпълнява Саваш. Без да е красавец има страхотна усмивка и топло излъчване.

# 169
Може за по-натурално звучене да я прекръстим Зейнеп Карнобатманлъ, ама смисъла е същия Simple Smile

Smile Smiley
dariVale, много й отива новото име и си е точно с турско звучене!

Аз от известно време си мисля, че Зейнеп се хвърля да помага на всички, защото иска да се чувства нужна за някой, иска да спечели симпатиите на хората. Тя се страхува да остане в периферията на събитията /дори тези, които не я касаят пряко/, иска да е в центъра на вниманието на околните. Не знам дали това произтича от живота й в две семейства, или пък е човек с ниско самочуствие и комплекси. Може би е съчетание от тези фактори. Тя е като Мехди с неговата маниакалност да защитава семейството и  да раздава картофи.

# 170
Bea, за мен държанието на Зейнеп е на всяка манджа мерудията. Да си праща номера на телефона, за да се свързваме и ние 😁

Ама да, ето аз днес със секнатия кръст и без вода - бих ѝ звъннала да оправи работата с ВиК Бургас JoySmileLaughing

Обаче и на мен ми хареса как каза на всички, че така са свикнали да ѝ се месят, че едва ли не вече всяко решение в живота си трябва да съгласува с тях, иначе сама не може. Мисля, че и те се поосъзнаха малко, колкото и да е неприятно да си признаят (ахъм...невестулк...ахммм)

Лили, и аз така го усетих това нейно ентусиазирано ДА - 50 нюанса ЕВЕТ Laughing И от речта ѝ към домашните си пролича една нова жажда за живот. Не съм на 100% сигурна за точния превод на разговора ѝ с Баръш на следващата сутрин в градината, с балоните, но доколкото схванах и на него му каза, че е осъзнала как в живота никога няма "подходящ" момент за нещо, и ако седнеш да го чакаш, няма нищо да усетиш, затова просто трябва да действаш и да се наслаждаваш на каквото можеш - да обичаш и т.н.
Т.е. - поумняла е малко, наистина ѝ трябваше катализатор - нещо лошо да се случи, което да я разтърси и да оцени какво има, да си преподреди приоритетите малко.

DariVale, ама откъде ги изрови тези красавци, точно мой тип мъже... Пуу, как няма някой такъв да ми се изпречи на пътя, само разни жабоци...

Мери, умрях да се смея на това... Като слогана на някоя реклама звучи:
МЕХДИ...защитава семейства и раздава картофи since 1980

# 171
Бея, по-добре жабок и надежда след поредица целувки да го възпиташ за принц, отколкото готов принц дето ще го възпитаваш, възпитаваш и той накрая ще покаже, че е една  голяяяяяяяяяяма жаба.

Скрит текст:

KissKissKissKissKissKiss

# 172
В старата БгМама имаше едно емотиконче, дето се търкаляше по земята от смях. Искам го!
Joy Joy Joy

Във Фейсбук в "Перлите на турското кино" има новина, че и Хелин (Кибрит) напуска ДЕК. Трябваше да я изпратят подобаващо в този интернат, където ще учи, за да напусне сериала подобаващо, а нашите главни, които се събраха, за да дадат дом на това дете, да изпълнят дълга си докрая. Ако ДЕК има някоя слабост, това са захванатите нишки, които ги изпуснаха в един момент. Йълдъз, момчето от гаража, остана без покровител в махалата, Зелиха изчезна, Кибрит изчезва, Байрам изчезва. Хората не изчезват просто така от живота ни.

# 173
  • Бургас
Joy Joy Joy Какво сте сътворили пак днес! Коремът ме заболя от смях! Само не мога да определя кой води по точки: Зейнеп с характеристиките и новото си прозвище Карнобатманлъ или Мехди - "като слогана на някоя реклама звучи: защитава семейства и раздава картофи since 1980"
dariVale изби рибата с принца и жабата  Joy ох, не мога да се спра да се смея!
Но сега, сериозно! Вече се отказвам да защитавам или разкоствам Зейнепче... неспасяемо е това момиче, ще има още да се люшка насам, натам до края.
Аз след като изгледах, изслушах, прочетох, превеждах възловите сцени с Мехди / а те не бяха толкова много/
и като мъжка майка, а момчето остана сам самичко на този свят и дори превъртялата му сестра реши да се спасява поединично, взех решение! Заставам плътно зад него, прощавайки му всички простотии до момента / психическият тормоз е по-жесток от физическия, но нейсе Close / и като една "осъзната" фурнаджийска лопата, започвам да го защитавам!
1. В разговора с Бенал беше безкрайно честен и точен, а най-вече прав.
2.В разговора със Зейнеп : "Какво не можеш да поделиш с мен Зейнеп? Кажи ми? Не сдържах ли даденото обещание? Вреда ли причиних на теб и твоето семейство?
Ще се омъжваш!... Бъди щастлива и спокойна! Но и мен остави сам със себе си!
Аз не съм направил нищо неправилно....Тя е и моя дъщеря!" - какво повече да искам? Каза и в прав текст, а и го прави! Евалла на този мъж!
И може би, защото съм била в неговото положение, наистина ти се струва, че и с автомати да те заплашват няма сила, която да те спре да вземеш детето си!
И един въпрос ме гложди...Писмата на Бенал бяха две - къде се загуби второто и за кого ли беше?

И малко да подкрепя, новия ми фаворит! Вие май наистина пишете в друга тема....ама, ха де!
 ама убав беее......Да живее фотошопа!

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 19:18 от Аniksi

# 174
Бея, по-добре жабок и надежда след поредица целувки да го възпиташ за принц, отколкото готов принц дето ще го възпитаваш, възпитаваш и той накрая ще покаже, че е една  голяяяяяяяяяяма жаба.

Скрит текст:

KissKissKissKissKissKiss

Joy  Joy  Joy

# 175
Спрях на балоните, щото ще забравя какво имам да кажа дотук. 😀

Джемиле как пък рязко се осъзна, та грабна камъни и дърве и заблъска по вратата.
Хич ни мъ убедихъ. 😀

Бенал като се извиняваше у Нермин на диванчето, ми напомни на онези хора, дето ти се изтръскат в неподходящ час и започнат да се извиняват, че уж случайно, пък не видели часовника...
Пък ти си знаеш, че си е баш планирано.
Бенал защо въобще звъни на З., да хваща столове, маси, каквото има под ръка и да се бори.
То така лесно, с телефончето да търсиш помощ.
И З. да питам защо вдига телефона, отишла на вечеря, получава предложение за брак и непременно трябва да отговори не на кого да е, а точно на Бенал.
Бясна съм и на двете, ама много.
Нух ми напълни душата, миличкият. ❤️❤️❤️

# 176
Пепелче, айде - на вечерята Зейнеп каза, че няма да вдигне, но Баръш я окуражи (то добре, че поне УСПЯ да ѝ предложи и тя да приеме, че иначе малко по-рано да беше звъннала, щеше сигурно и този момент да провали), АМА тая нахална Бенал как изтърси пред майките, че Зейнеп се е сгодила!!! Това за мен беше най-дразнещо. Познавам такива хора, имала съм и такива "приятелки" и колежки, дето УЖ без да искат изтърват нещо, не знаели, не съобразили, мяу-мяу..а то баш нарочно, със стаена завист и желание да създадат интрига. Rolling Eyes

Aniksi, не съм стигнала още до момента в разговора на Мехди и Зейнеп, но видях този с Бенал и също ми хареса колко прям беше с нея. Тя си е змия, той много добре я познава и хич не ѝ спести, че само със Зейнеп се сравнява. Имам чувството, че ако не се беше появила Зейнеп в махалата да я женят за Мехди, Бенал едва ли щеше толкова да се настърви да го преследва, вероятно щеше досега да си е продължила живота,...ама на, като се появи съперница и край! Пусто женско!

Dari Animal Frog абе ти ми дай един принц, пък аз ще му намеря лесното как да го превъзпитам, таз прАнцеса е завършила Йезуитската школа, владее всякакви вълшебства WinkYumSmirk

# 177
  • Бургас
Пепелче, ами филм да става бе....някой беше писал тук, като има кой да вади кестените от жарта, защо тя да си гори пръстите! Това Беналче е толкова егоистично същество, че на фрага си помислих, че страда от следродилна депресия, опитвайки се да намеря оправдание на постъпката и, но вече нямам думи чувайки  писмото и. Дано вече е разбрала, че няма как да заеме мястото на Зейнеп...

Цитат
Мехди не е само отрицателен герой. Има нещо много магнетично в неговата тъжна физиономия. Нещо загадъчно. Нещо отвъд: Зейнеп завинаги. Мен например и досега ме гложди една реплика към Нух, беше пиян Мехди: Не ме разбирате вие! Този мъж досега не помня да се е усмихвал, освен онази крива меланхолична усмивка! Дори във възхищението и любовта му към Зейнеп има нещо печално...  
mari08 Много красиво и точно казано.....аз добавих, че видях един топъл, добър и смирен Мехди, много близък до оня от 1-ви сезон.

Казвайте, ако досаждам....ама да затвърдя позицията си! Wink

# 178
Ааа, давай, давай, че после, ако го избелят, няма да можеш да вземеш думата от нас. 😀
Как го възхвалявахме само в първи сезон, как се прехласвахме. 😀
Ама и той си заслужаваше, де, хем, че беше по- нескопосен.
Пък сега какъвто е харизматичен с новата визия....

# 179
В тази серия видях и аз един човечен Мехди. Сега да го вчовечат малко и по отношение на Мето и горилите - защото бая тежко го раздава там. Не биваше да заключва Бенал обаче. Аз още когато ѝ обясняваше, че я цени, казах, че ако я пусне с дъщеря им да живее живота си самостоятелно, като ѝ обясни, че не може да ѝ даде любовта, която иска, тогава щях да повярвам, че си имаме работа с разумен мъж. Все още е мъжагата от махалата, но пък някои обещания започна да ги спазва, някои ситуации да ги преценява разумно - като това, че е мъж с жена и дете и няма работа с адвокатката си Зейнеп. Вече тя не иска да го остави на мира.

Общи условия

Активация на акаунт