))) тя самата Зейнеп и без покана за повторение щеше да изговаря това "да" няколко пъти гласно или безгласно. Нещо се отприщи в нея- буйна радост или желание да изживее многократно този миг! Този миг, така дългоочакван, защото тя дава отговор без намесата на трето лице. А Баръш наистина първоначално не му се вярваше. И той разбираше , че е прибързано това предложение или не очакваше такъв спонтанен отговор....
За снимката /стоп кадър/ от поста на Беа
На всички ни беше ясно, че Мехди ще налага мнението и характера си и върху Бенал, по един или друг начин.
Зейнеп също знаеше и очакваше това.
Тя предупреди Бенал, когато двете се срещнаха с куфарите, Зейнеп излизаше от къщата на Мехди, а Бенал влизаше/ с нетърпение/
Зейнеп реагира остро и на новината, че Бенал ще сключва брак с Мехди . Само Бенал беше сляпа и глуха на всички предупреждения.
Да, Зейнеп знаеше, че на Бенал няма да се размине това, което преживя и тя, нормално е.
Не е нормално обаче, да очаква всички, които имат проблеми , да тичат при нея " Зейнеп Карнобатман".

Пуу, как няма някой такъв да ми се изпречи на пътя, само разни жабоци...

/ и като една "осъзната" фурнаджийска лопата, започвам да го защитавам!
ама убав беее......Да живее фотошопа!

абе ти ми дай един принц, пък аз ще му намеря лесното как да го превъзпитам, таз прАнцеса е завършила Йезуитската школа, владее всякакви вълшебства