Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 012
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
И аз съм тук, да не ви е домъчняло за мен? Kissing Heart Много хубаво, не е на хубаво, ама нейсе....
Нова седмица, нови надежди и надявам се една емоционална сряда с нашите сладури!
Airra Flowers Tulip благодаря за снимките, озета и "клюките" около Демет - харесвам ги и като двойка с Огюзхан Коч, а явно и по чувство за хумор си приличат.
И моят опит да прочета изречението с въпросителните:
На хоризонта, озарен от нова любов, топящи се ледове и съвместни усилия пред трудностите, надвисват черни облаци. или На светлия хоризонт пред влюбените, където ледовете се топят и те са си подали ръка да преодолеят всички трудности, се трупат черни облаци.
 (Сложна тази турска граматика. Нямат предлози, всичко накачили едно след друго, което определя граматическите отношения - иди, че го разплитай. Така че може да не е нито едно от двете. Grinning )
Ще ми се да приема този превод, защото би било логично новата любов да е тази на Зейнеп към Баръш - все пак му  призна, че го обича, и този път двамата заедно да я защитават...но...как да влезем в главата на сценаристите?Ще си чакаме срядата....
Скрит текст:
    Филмът с актрисата, която играе Сакине съм го гледала, много е тежък, но го изгледах заради Сечкин Йоздемир.Направих бърз преглед на новия филм на Чаатай Улусой  и съм решила тази вечер да му отдам полагащото му се внимание - доста е тежичък, но и настроението ми е минорно та ще сме в унисон! Disappointed
Бройте ме и мен в отбора на Разузнаването, впечатлиха ме рекламните кадри...
Дали ще дочакаме фрагмент тази вечер?

# 256
Гости, в темата на Фазилетката ще го обсъждат. Аз мислех да пусна тема, но добре, че се сетих да погледна там.

Ето тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1038884.285

Да им погостуваме на момичетата. Щастливки са те, събраха и двамата главни от Фазилетката. Харесват ми. Grinning

# 257
В момента гледам с бг превод последния епизод и за да не си водя бележки, ще пиша какво ми е направило впечатление поетапно, за да не се налага да ми четете ферманите Wink.
Браво на Нух за въпроса към Мехди - какво ти направи за сестра си?!
И Бенал започна много да ме дразни. Много нахална, безочлива и несъобразителна. Не стига, че се изпусна и каза за предложението на Баръш, ами се прави и на умряла лисица - ако не се била обадила на Зейнеп, за да я освободи, сигурно Мехди щял да я държи  40 години! Има телефон в ръцете, тя за полиция не е ли чувала!? Нали иска да се оттърве от Мехди, щяха да го тикнат в затвора и тя щеше да е свободна.
И ми направи впечатление, че Баръш й носи детето, а тя мъкне чантите. Взеха й пеленачето и толкова рева да й го върнат и после носи "най-важното" - чантите. Ако толкова я е било страх, че ще го загуби, сега трябва да го стиска в прегръдките си и да не го дава на друг да го пипне.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 17:06 от mery_poppins1

# 258
  • Плевен / София
В момента гледам с бг превод последния епизод и за да не си водя бележки, ще пиша какво ми е направило впечатление поетапно, за да не се налага да ми четете ферманите Wink.
И Бенал започна много да ме дразни. Много нахална, безочлива и несъобразителна. Не стига, че се изпусна и каза за предложението на Баръш, ами се прави и на умряла лисица - ако не се била обадила на Зейнеп, за да я освободи, сигурно Мехди щял да я държи  40 дни! Има телефон в ръцете, тя за полиция не е ли чувала!? Нали иска да се оттърве от Мехди, щяха да го тикнат в затвора и тя щеше да е свободна.
И ми направи впечатление, че Баръш й носи детето, а тя мъкне чантите. Взеха й пеленачето и толкова рева да й го върнат и после носи "най-важното" - чантите. Ако толкова я е било страх, че ще го загуби, сега трябва да го стиска в прегръдките си и да не го дава на друг да го пипне.
Аз мисля, че тя иска да се отърве от Зейнеп в живота на Мехди, а не от него самият, и детето за нея винаги е било инструмент за това....Само, че Мехди в сърцето си не се е отказал от Зейнеп и дано си изпълни обещанието да я остави...а той нека си я обича отдалеч...На мен няма да ми пречи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 259
И Бенал започна много да ме дразни. Много нахална, безочлива и несъобразителна. Не стига, че се изпусна и каза за предложението на Баръш, ами се прави и на умряла лисица - ако не се била обадила на Зейнеп, за да я освободи, сигурно Мехди щял да я държи  40 дни! Има телефон в ръцете, тя за полиция не е ли чувала!? Нали иска да се оттърве от Мехди, щяха да го тикнат в затвора и тя щеше да е свободна.
Аз мисля, че тя иска да се отърве от Зейнеп в живота на Мехди, а не от него самият, и детето за нея винаги е било инструмент за това....Само, че Мехди в сърцето си не се е отказал от Зейнеп и дано си изпълни обещанието да я остави...а той нека си я обича отдалеч...На мен няма да ми пречи Stuck Out Tongue Winking Eye

Гости, точно така е на практика, но се разминават думите й с истинските й мисли. Затова писах, че се прави на умряла лисица и ме дразни все повече.

# 260
  • Плевен / София

Гости, точно така е на практика, но се разминават думите й с истинските й мисли. Затова писах, че се прави на умряла лисица и ме дразни все повече.

# 261

"Нещастната Бенал"  много весела тук... Confused

# 262
Привет!

За Разузнаване:
Скрит текст:
И тук да кажа на желаещите да го гледат и коментират, че писах на модераторите да включат името на сериала в заглавието , че да го намираме по- лесно. Simple Smile Дано скоро да стане!

Мисля тази вечер набързо да довърша Посл лято и да видя този филм с Чачо Улусоев, дето всички плачат. Simple Smile
Тъкмо да си изреве човек сълзите, ако са му се насъбрали. Simple Smile

# 263
  • Плевен / София

"Нещастната Бенал"  много весела тук... Confused
Това сигурно е извън кадър...иначе тя е многострадалната Геновева

# 264
Цитат
✅От оф.аккаунта сериала
Что впереди у Мехди, забравшего своего ребенка у Зейнеп? Сможет ли Зейнеп, нашедшая Беналь, уговорить её вернуться домой? Как все эти события повлияют на Зейнеп и ее окружение?

Много ме ядосва Зейнеп! Защо насила прибира Бенал в дома си??!!!
Разбирам временно да е без дом, но тя напусна Мехди  и има си професия, иска да си търси квартира, има си и приятелка...

# 265
Докато напиша и заглавието на темата за Разузнаване вече е актуално. Simple Smile

Да, Лили, не е някоя самотна майка без семейство и роднини.
Нух и Джемиле са нейното семейство , да си върви с тях.
Но и те някак се успокоиха като я видяха приютена у Нермин и хич не я сложиха в сметките си.

# 266
Цитат
✅От оф.аккаунта сериала
Что впереди у Мехди, забравшего своего ребенка у Зейнеп? Сможет ли Зейнеп, нашедшая Беналь, уговорить её вернуться домой? Как все эти события повлияют на Зейнеп и ее окружение?

Много ме ядосва Зейнеп! Защо насила прибира Бенал в дома си??!!!
Разбирам временно да е без дом, но тя напусна Мехди  и има си професия, иска да си търси квартира, има си и приятелка...
Защото ако е сама, трябва да си гледа бебето, пък в къща с толкова жени, тая го гушне, другата му смени памперса и тя наготово

# 267
Защото ако е сама, трябва да си гледа бебето, пък в къща с толкова жени, тая го гушне, другата му смени памперса и тя наготово

Баш! Няколко пъти се подсмихваше като подмолна лисица докато Сакине, Нермин и Султан се суетяха около бебека и се разтапяха. Много ме дразнят хора, които се правят на невинни жертви, а зад цялата фасада се крие една тънка сметка, която добре са си направили на гърба на "спасителите" си.

От снимките на новия епизод правилно ли виждам, че Бенал ПАК се е настанила като 5 пари в кесия на дивана в Нерминовия хол???

# 268
Да продължа със следващия етап от гледането ми.
Отново долната Бенал.
Тя се опитва да манпулира и изнудва Мехди с детето. С Мехди не й се получи, със другите й се получава манипулацията. Колко уверена беше, че Мехди е дошъл да се извинява и тя се направи на много важна, за да я умолява, ноооо...... избърза. Харесаха ми думите на Мехди, беше достатъчно откровен и спокоен. Дори и се ПОМОЛИ да не му отнема дъщерята, а тя най-нагло ИЗЛЪГА после жените, че й бил казал, че тя повече няма да си види детето. Подло същество и такива като нея не трябва никой да ги съжалява и да им помага. Намира се в къщата на Зейнеп и се опита да я злепостави през Мехди и да го настрои срещу нея! Още каза, че не иска да живее в онази къща, а не че не иска да живее с Мехди. Направи му намеци, но той не й се върза. Хубаво я е преценил, че става само за любовница, но не и за нещо повече. Зейнеп не може да я прецени и й се подлъгва по лъжливити сълзи /кой я нарече МНОГОСТРАДАЛНАТА ГЕНОВЕВА/.
Много ме подразни Зейнеп като отиде да слухти на прозорците при разговора на Мехди и Бенал. На нея никой да не й се бърка, а тя не допуска разговор да се проведе без нейното присъствие. Мехди никога не е посягал на жена /физически/, та тя какво очакваше от него, че ще хване Бенал за косата ли!?!?!?
Колкото й да не му харесвах и одобрявах постъпките до сега, не мога да му отреча, че се промени до известна степен. Много добре го каза на Зейнеп - какво не си разделила с мен, оставете ме намира! Замлъкна устата адвокатката и нищо не можа да отговори.

Продължавам с гледането

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 19:57 от mery_poppins1

# 269
  • Плевен / София
Бенал е  била винаги манипулаторка ....С измама отиде в старият дом на Нермин....Тогава излъга, че детето не е от Мехди....Уж щеше да събира пари и да заминава, а после се намърда в дома на Зейнеп и Мехди и си заживяха тримцата заедно..."Многострадалната Геновева" я нарекох, защото се покрива с образа. Според мен Бенал се представя винаги като жертва, а всъщност превръща помагащият в жертва...

Общи условия

Активация на акаунт