Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 594
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
А бе, аз ли не мога да си подбера филми, всичките филми все за мафията ли са?! ДЕК, Марашлъ, Рамо, Разузнаване, Последно лято...
То просто ужас някакъв...Че то  ми остана само един...без мафия. Не че много ми харесва филм за домашното насилие или насилие над жени, ама това в ДЕК вече  е артък, бе!

# 286
  • Плевен / София
Ако има пострадал от тази стрелба, може от първият път да познаете кой ще изпитва вина за станалото....."Зейнеп" разбира се

# 287
Леле-мале е положението Bowtie Успаха ни с един положителен епизод, в който всичко беше на път да си дойде по местата и аха, да се зарадваме, айде пак мъка.

Добри са обаче. Много майсторски ни превеждат през дебрите на човешката объркана душа Sunglasses

# 288
За всеки невинен , който е пострадал, ще ми е мъчно, един заляга зад дивана, друг се навежда, но Саваш.... той е толкова безпомощен Cry ...

# 289
Ако има пострадал от тази стрелба, може от първият път да познаете кой ще изпитва вина за станалото....."Зейнеп" разбира се

Е, та може ли да е друг!

Ако е ранен Саваш май Баръш ще преосмисли контактите си със сем. на Зейнеп. В последният епизод имаше подсказки за разколебаване на Баръш или по-скоро, като че ли започна да гледа и от друг ъгъл на случващото се.
Когато Зейнеп каза, че се е влюбил в нея, защото животът й е екшън /а неговия скучен/, Баръш каза, че не е затова. Значи и той преценява, че има много премеждия в ежедневието й, но за сега ги опрощава /защото е много влюбен/. Чичото също каза на Султан, че при тях има много материал /т.е. произшествия/.
Баръш лекичко започва да неодобрява тази всеотдайност на Зейнеп да оправя живота на другите. Беше много учудено , когато тя му каза, че не са планирали какво ще прави занапред Бенал и Баръш й каза - ама и това ли ти ще планираш!?
Аз един път не чух Зейнеп да казва, че го ОБИЧА! На телефонното му обаждане отговаря с "ало", като няма нито "любими", нито нещо подобно.
Между другото и чичото и Баръш, казаха че Озлем е права.
Ще видим как ще понесе Баръш раняването на Саваш, но сигурно ще е накрая на епизода, та да си ядем нервите още една седмица Simple Smile.
Дано не го елиминират Саваш, че много дълго им беше прощаването с каката!

# 290
Ох, Саваш си го искам в сериала, а и без него Емине ще увисне за пореден път... Не, не, не. На Зейнеп няма да ѝ се размине боят от мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 291

200 %
Зейнеп отговорно ще поеме  и дълга сигурно...

Искам дядката да пукне в затвора и да изчезне този дълг от 500 000 , не ми се гледат мафиотски изпълнения. не ми харесва , че ще пострадат невинни. Само си представете какъв ужас е този звук от срелбата и строшените огромни стъкла.

Защо всички са в къщата на Баръш? Годеж ли правят, или сключват брак? И тази хотелска стая с украсата за влюбени или младоженци...

# 292
На различни места са, според мен, т.е. има поне две покушения. При едното Зейнеп си е в нейното легло, в новата къща на Нермин. При другото Баръш си е още в къщата-музей със Саваш. Мехди, Нух и Джемиле са явно и те на ново място. А хотелската стая така украсена нямам идея по какъв повод е точно Rolling Eyes Жалко за романтиката обаче, щом след това ще има такъв екшън.

# 293
# 294

Лилимче, моля те пусни го от друго място, че тук никоге не ми се отваря!

# 295
  • Бургас
https://vk.com/dizimedya?fbclid=IwAR0eY1_a8UufiLKuJ_8ncVbfCZvKm1 … l_wall_-132999259

Ето тук фрага трябва да се отвори с руски суб.

На мен ли ми се струва, но чичото май е в болнична стая, когато говори на някого... Май Саваш ще е само ранен..Hands Pray

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 23:16 от Аniksi

# 296
Сега в тази хотелска стая с тези кичозни лебеди, годежа ли ще консумират Баръш и Зейнеп!?

Скрит текст:
И ако Зейнеп забременее, а се разделят с Баръш заради Саваш, пък Баръш започне да си иска детето, както Мехди си иска неговото Wink, ще започнат едни съдебни битки...

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 23:14 от mery_poppins1

# 297
# 298

На мен ли ми се струва, но чичото май е в болнична стая, когато говори на някого... Май Савъш ще е само ранен..Hands Pray

Има болнично легло, но дали е в болница не се разбира. Саваш нали спи в къщи на такова легло. Може кадрите да са от неговата стая

# 299
Добро утро Hug

Общи условия

Активация на акаунт