Трудно съжителство със свекървата.

• 21 478
  • 571
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Даскалка ще има да я търсим със свещ- имаше топки да се отстоява, да дава обяснения и да не слиза до нивото на някои от списващите.
За съжаление, авторката е съвсем друга бира.

# 481
А, Даскалка влиза и харесва мнения, бг-татко не мисля, че се е преродил в друг акаунт.

# 482
  • Далече, далече
А, Даскалка влиза и харесва мнения, бг-татко не мисля, че се е преродил в друг акаунт.

Баннатите могат да харесват. Чак ми стана жал за нея. Няма къде да си излива мъката.

# 483
Ще се активизира покрай почивните дни и временната смяна на местообитанието и айпито. По Великден може да има нова тема.

# 484
  • София

Баннатите могат да харесват. Чак ми стана жал за нея. Няма къде да си излива мъката.

Даскалка е борец и никога не се е изживявала като жертва, за да я жалим.

# 485
Може ли линк към темата й?

# 486
  • Варна
Нещо за заварения син беше. Тя не беше една тема, но бяха епични всичките. Че и дълги.

# 487
Нещо за заварения син беше. Тя не беше една тема, но бяха епични всичките. Че и дълги.

Обаче стана ли ясно фантазия ли е, или реалити? Защо има бан?

# 488
  • Варна
Не знам ама беше голям купон.

# 489
Рядко пиша в такива теми и искам да споделя, че едва се спирам да не си купя кутия тулумбички тези дни.
Обаче по темата - имам дете на почти 16, в тази възрастова група и по-надолу има ли любители на тулумбите? Защото аз такива не познавам, ама нито едно.
Малко за разведряване иначе съчувствсм на авторката, която мисля, че трябва да е по-решителна.

# 490
С времето дребните неща на пръв поглед започват да тежат. Когато нещо ти се случи няколко пъти е едно, когато ти се случи безброй - друго. Натрупва се негодувание и напрежение и това е съвсем нормално. Изумена съм, обаче, че се приема за нормално да изядеш даден продукт изцяло сам, без значение какъв, без изобщо да оставиш за останалите и да предложиш. Ако е останало едно парче торта е едно, да седнеш и да изядеш цялата, е друго. Това "нещо специално за детето" много често е в семейства затруднени финансово. И да, намирам за нормално, ако можеш да си позволиш нещо качествено, но в минимално количество, да го предложиш на детето си. И не става дума за това да се купува ПСП, а родителите да гладуват. Всеки родител би дал на детето си, дори и да няма същото за себе си, ако щете инстинкт го наречете. Ако имаш 1 залък, няма да го изядеш ти. И не е въпросът да се възпитава детето в егоизъм. Всъщност, намирам за брутален егоизъм и ужасна наглост да изядеш всички сладкиши изцяло сам. Не съм броила хапките на никого, но подобно поведение би ми направило впечатление. Наивно мило е колко, че някои от вас не вярват, че е възможно да няма причина зад поведението на бабата, говори, че не сте се срещали с такъв тип хора от близо. И не, не са изключение. И избощо не е нужно да е била провокирана - съществуват нагли, безочливи и криви хора, без никой нищо да им е сторил.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 00:24 от Рири

# 491
Хм, аз ако бях на мястото на авторката, още в началото щеше да ме заболи главата и всички останали части на тялото на които им знам имената. И щях да съм много болна докато "маминка" е в къщи.
Ама съвсем в началото.
И естествено никакъв секс, защото ми е неудобно от "маминка" в съседната стая. Laughing

# 492
Факт е, че авторката не се появява вече, това означава за мен, че е послъгала. Не мисля, че е правилно да има нещо "специално" за детето, всички имат право да ядат храната вкъщи. Това със "специалното" само егоистчета може да създаде.

# 493
Не сме били бедни, но и в нас е имало "специално за децата".
Класиката-средата на динята Joy Мъжът ми остана потресен и до ден днешен го повтаря. Тогава ние двамата още нямахме деца, майка реже диня, вади "сърцето" и го дава на племенника Bowtie  Междудругото баба и дядо на село, никога не са правили така. Режеха си динята нормално, но пък имаха бостан и ако някоя диня не беше "достатъчно сладка" заминаваше за животните. В града като си платил и си я мъкнал до вас, ти се свиди да я метнеш на боклука.

# 494
И моите баба и дядо имаха бустан, но пак сърцето даже на най-сладките дини беше за мен 😀 Сега майка ми го практикува с внучетата.

Общи условия

Активация на акаунт