💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 123
  • 996
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания

Тяна и Иво вече в два епизода не споменават Вие-знаете-какво и почнаха пак да ми стават симпатични, само се чудя как досега не я изядохме за това, че не готви вкъщи за 3-те си деца и мъжа - 3 пъти поръчва, 3 х ресторант и веднъж на гости ако правилно чух 😁

Правилно си чула.

Какво да я ядем! Както писах, за мен е ясно, че е мързелива. Освен това мъжът ѝ трябва да ѝ слугува до гроб, защото му е простила преди 10 години.

# 91
  • UK
Благодаря за новата тема!

Гласувах за Деница и Дяд, Дяд ме втриса просто, тя не ми пречи като цяло.
Много се посмях тази вечер с Валентин и Мирослав, голямо подскачане беше. Зори изглеждаше истински загрижена мъжа ѝ да не се удари.
Доколкото разбрах, Здравка не мие прозорците, защото Миро ги мие.
Браво на Тяна, че си наемат прислужница и аз бих, ако имах възможността Smiley Smiley Smiley Явно са с доста добри финансови възможности след като нито готвят, нито чистят. Smiley
Станимир за 2 чорапа да се справят, поне не са последни този път. Мал шанс както и вчера.
И на мен ми направи впечатление, че Милена почти никога не е с останалите жени, нито пък Иван-Асен с мъжете. Сигурно правят този секс, който забравиха да споменат в днешния епизод. Smiley Според мен те ще отпаднат утре, Деница и Дяд поне от време на време се вясват в компанията на останалите.

# 92
  • София

Един за друг (10.03.2021)
Сезон 2 Епизод 10

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИТЕ

в браузър на КОМПЮТЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
  във VLC player
или в  321 Media Player Classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 93
Хайде сега, сякаш си умирате да чистите и готвите. Това не значи, че е мързелива, а че е случила на мъж, който не държи жена му да е слугинаж вкъщи. Щом той е ок с това и я подкрепя, да не е луда да чисти и готви? Има мнооого по-приятни неща за правене в тоя живот от това да ходиш с парцала и черпака.

# 94
Тяна явно има пари и е свикнала на качествено обслужване. Иво също е искал да бъде обслужен качествено и затова е залитнал, но Тяна бързо му е показала, че той самият е в графата обслужващ персонал.

# 95
  • Испания
Тяна явно има пари и е свикнала на качествено обслужване. Иво също е искал да бъде обслужен качествено и затова е залитнал, но Тяна бързо му е показала, че той самият е в графата обслужващ персонал.

Много точно.

# 96
  • earth
Толкова глупави залагания, без капка мисъл. Митничарката и дядото трябваше да заложат 1лв (но глупостта на останалите ги спаси). А другите  > 1350, толкова, че ако загубят са с повече от 899, а ако спечелят с > 1788.

# 97
  • London
Харесва ми ,че Тяна неглижира домакинската работа- след като може да плати някой друг да я свърши вместо нея.Каквото и да си говорим - домакинството си е неблагодарен труд.
За отбелязване е ,че втора вечер нито дума за изневяра.
Тина и половинка са забавни за гледане  и до тук.Не мисля,че ще стигнат финал.
Яница и половинка - горкото момче.
Цар Шишман и Милена си имат техния свят и си живеят в него.Засега нямат нужда от никой,затова и не ги виждаме в общите компании.
Деница и мъж - явно той я обгрижва и на нея това и харесва - докога ли?Не ми стоят добре един до друг ( има мъже на 57 изглеждащи привлекателно- не и Николай),но коя съм аз да ги слагам в рамки.Щом са щастливи нека са заедно.
Здравка и половинка все още са ми симпатични- имам чувство,че тя много иска да са един за друг .Тя е спортен човек и трудно показва слабост в каквато и да е форма.
Поли и Мохамед - те са си един за друг.Но това не означава ,че ги харесвам особено нея.
Стефания и половинка- много е малка ,за да я съдим - само на 21.Трудно е и прибързано да ги определя дали са един за друг.Така те самите не са наясно.От симпатичните двойки са ми.
Зорница и половинка - не ми допадат.Тя ми простее,а той с това ,че не и помага у дома и с децата.
Иван и Лейля - според мен не са един за друг - горкана Лейля .
И друго ми прави впечатление- миналия сезон повечето двойки бяха по образовани или с по интересни професии.Може и да бъркам.Не съм сравнявала - просто усещане.

# 98
Според мен Милена и момченцето и просто снобеят.Затова и не се събират с останалите плебеи в къщата Simple Smile
Обаче,много ми дожаля за Милена-дано се усети скоро къде се намира.То не си е работа да се оправдаваш и извиняваш непрекъснато..

# 99

Много точно.
Мъжът ми днес я определи като Уилма заради бухналия бретон

# 100
Не бих казала, че Тяна е мързелива. Жената има козметичен център с няколко филиала. Самата тя е завършила медицинска козметика. Като има и три деца, наистина не виждам кога и ще чисти и готови.

# 101
  • Sunshine state
Иван Асен много неприятно реагира на загубата, започвам да я съжалявам Милен. Доста студен тип си в хванала. А Тяна и нейния не спряха да парадират, че имали чистачка, пък и съдомиялна, как поръчвали храна постоянно.. На фона на ситуацията в България направо грозно. И те са едни надути пуяци..

# 102
  • earth
Поръчаната храна сигурно не е много здравословна. Аз не бих парадирал с такова нещо. Свободно време да се грижиш добре за себи си и децата си е най-големия лукс.

# 103
Иван Асен много неприятно реагира на загубата, започвам да я съжалявам Милен. Доста студен тип си в хванала.
Направо неприятен. Мачка я всяко предаване. Мълчаливо, но много осезаемо

# 104
  • До морето
На мен не ми се вписва постоянното поръчване на храна в идеалния образ на Тяна и семейство. Въобще поръчването на храна не ми е равно на висок стандарт на живот. Висок стандарт е да пазаруваш качуствени продукти, от конкретни магазини. А не да тъпчеш полуфабрикати и боклуци с глутамати.

Всеки поръчва от време на време - ние най-често суши, защото ми е най-връткаво за правене и по заведения излизаме и на гости ходим, но наистина не си представям как имаш 3 деца и те винаги ядат някаква готова храна. Как ли са оцелели миналата година сато затвориха всичко?!?!

Абе, бяха ми симпатични в началото, дори натякването на изневярата не ме подразни много, но нещо ми се разминава в образа на Тяна. Далеч не е интелигентната, балансирана и широкоскроена жена, за която се представя. Онази тъпотия, че искала да е "професор по нещо", това с храната, историята с розовата кола (единствената история, която си беше чиста хвалба, другите споделиха някакви срамни или смешни неща), това че постоянно в интервютата повтаря, че не иска да се напъва - той да се раздадял, че тя да не се напъва, да не са последни, щото после трябвало да се напъва да са първи.........доста повърхностна ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт