💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 001
  • 996
  •   1
Отговори
# 915
То понеже един чуден синхрон се получава между Дедо ти - коцкар и младата строга господарка Simple Smile
Николай има 4 брака и не знам колко деца. Категорично не е мечтата на една жена за мъж. Пък и си е дядо от всякъде. Но жената явно си има причини да го избере.

Не харесвам и другата двойка с голяма разлика. Сори ама са ми като майка и син.
Явно го блъска Едиповият комплекс Иван-Асен.
Ми аз по принцип си пиша и за реални хора , които познавам.
Това предаване не го следя редовно . Иде реч за външност съчетана с харизма и добри качества.
А инак много млади и красиви познавам с манталитет и разбирания на баш дедовци и баби.

# 916
То понеже един чуден синхрон се получава между Дедо ти - коцкар и младата строга господарка Simple Smile
Николай има 4 брака и не знам колко деца. Категорично не е мечтата на една жена за мъж. Пък и си е дядо от всякъде. Но жената явно си има причини да го избере.

Не харесвам и другата двойка с голяма разлика. Сори ама са ми като майка и син.
Явно го блъска Едиповият комплекс Иван-Асен.
Ми аз по принцип си пиша и за реални хора , които познавам.
Това предаване не го следя редовно . Иде реч за външност съчетана с харизма и добри качества.
А инак много млади и красиви познавам с манталитет и разбирания на баш дедовци и баби.
Това е така.
Аз пиша точно за тези две двойки Simple Smile

# 917
Явно си има хора, които се привличат. С Деница са се харесали по някаква причина, вижда се, че си живеят добре. Ние няма как да знаем кой кого обича повече и защо са заедно, какво ги държи.
Имах приятелско семейство с подобна разлика, накрая хич не свършиха на добре, май не са се развели, но не могат да се дишат. Те обаче са съвсем различни като типаж от Деница и Николай. Мъжът е много по-интересен.

# 918
  • Тра-ла-ла
Поли и Мохамед са с 14г разлика.

# 919
На тях не им личи, защото пълните хора визуално изглеждат по-възрастни. На по-ранните снимки, когато е по-нежничка и той е по-млад. Но ако сега тя отслабне и влезе във форма, веднага ще проличи разликата им.

# 920
  • София
Освен това Мохамед е от друг етнос и не успяваме съвсем да уловим белезите на възрастта при него.

# 921
Освен това Мохамед е от друг етнос и не успяваме съвсем да уловим белезите на възрастта при него.
На мен не ми изглежда на по- млад от 45 години .
Но пък Милена ми се струва да е по- възрастна . Направи ли някаква физиономия - дори самия поглед ми дава друга индикация .

# 922
Всъщност и Зорница изглежда по-възрастна от мъжа си заради килограмите.
Милена има чудесно тяло, но в лицето си личат годините - има доста бръчки, но ген какво да правиш. Затова пък ми е свежа като характер. В игрите и двамата са мудни, което ме дразни.

# 923
  • София
Вчера Вальо съветваше жена си да си "забива ноктите" на краката в хлъзгавия под. Голям потрес. Simple Smile

# 924
Дали съзнавате как си проектирате ваши си преживявания в чувствата и мислите на двойките. Няма как да знаете кой колко и защо обича и опита да се анализира това от няколко епизода ми е странен. Никой не знае какво е в къщата на едно семейство. Лично аз смятам че Деница също обича Николай силно, не е едностранно, нито при другите двойки. Да си коментираме кой как изглежда, облечен играл е обосновано, но кой защо аджеба е с другия и дали го обича...абсолютно невъзможно да се каже.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 17:39 от Blue_cloud

# 925
Сега изгледах края на епизода от снощи. И аз се просълзих, когато обявиха, че никой няма да напуска, а реакцията на Николай ми беше толкова искрена. Как само се изстреля към Зорница и Вальо.
Много се радвам, че не си тръгнаха. Харесвам ги. Забавни са ми и добродушни.

# 926
Дали съзнавате как си проектирате ваши си преживявания в чувствата и мислите на двойките. Няма как да знаете кой колко и защо обича и опита да се анализира това от няколко епизода ми е странен. Никой не знае какво е в къщата на едно семейство.
Много ясно, че го правим. Това е шоу- всички го гледаме с цел да се забавляваме - ние не сме психолози и не им даваме съвети за връзката. Това е все едно анализираш герой от книга- от една страна ти е интересно да му разкриваш чертите на характера, докато наблюдаваш постъпките му, от друга сам си доукрасяваш образа според собствено  въображение и опит. То ако целта беше да се даде някаква безпристрастна оценка- да ни връчат по един лист с психилогическа характеристика и да се приключва!🙃

# 927
  • Испания
В крайна сметка темата е за обсъждане на участниците във формата.

# 928
  • Испания
Никой не си тръгва

# 929
Само мен ли ме побърква като чуя "гадже" ?

Общи условия

Активация на акаунт