Още една нова снимка от еп.35

И за миг не я видях като наивница, сега как му се върза на тоз козел и не се съмнява за миг, че може да има скрити намерения и чувства към нея 
Другото не заслужава да се коментира!

Ще се осъзнае...
изглежда наистина има промяна в прическата, обнадеждена съм
Добро утро! Крайно време беше!Айдан ханъм се сети ,че има дете, което има нужда от помощ.Браво! По - добре късно от колкото никога.С риск да се повторя, се питам защо ѝ е на Еда тази изкуствено предизвикана ревност. Като не си спомня , обичай си го, покажи му внимание, накарай го с теб да се чувства добре, а не с Перушана.Поведението на Дениз ми е направо глупаво.Та той с това си поведение и отношение към Еда ще я загуби въобще като човек , а не само като приятелка.Ама като се води по ума на пернатото -така е.Спирам до тук и си чакам епизодчето утре.
Възхищавам се на хора като Неслихан, които умеят да се радват от сърце на успехите на колегиете си и да го споделят.Това показва висока култура и богата душевност. Онзи селски клюкар/ защото той е такъв , а не журналист/ не ми се коментира.Такова го поглеждам над очилата и подминавам като малка гара.
Две думи за Керем- стилен мъж, радост за окото.Хареса ми прическата му, защото в сериала ,особено последните епизоди е отврат.
Радвайте се ,защото днес е петък, а утре събота- денят на Еда и Серкан!

Препоръчани теми