Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 117
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Новият герой:  Детската любов на Айдан

Скрит текст:

Скрит текст:
Прическата е трепач Stuck Out Tongue Winking Eye

Още една нова снимка от еп.35

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 08:59 от mi_si

# 136
Еее, значи май наистина ще му дадат от чая на Серканчо 😀😀щом и Айдан и Айфер се обединяват.
Да видим дали са ни показали края на епизода ,или не.
Някой да каже на Керем, че прическата му е покъртителна
Дано новия помогне на Айдан да се опомни..

# 137
  • Пришълец
Еда винаги е била импулсивна, взела прибързано решение да обяви годежа с Дениз, 'айде простено ѝ е. Амнезията на Серкан и студеното му отношение я свариха неподготвена.... но да стигне до сватба Rolling Eyes И за миг не я видях като наивница, сега как му се върза на тоз козел и не се съмнява за миг, че може да има скрити намерения и чувства към нея Rolling Eyes
Наранява и себе си, и Серкан, и Козльо. Жал ми е дори за последния, щото върти игрички, но и той е човек с чувства, възползва се от предоставената му възможност. Не го оправдавам, напротив - упреквам го, но разбирам поведението му.

# 138
И аз не разбирам Еда. Все едно прави избор завинаги да остане с Дениз щом Серкан не си я спомня, а всъщност не е така.

Снощи ви четях с едно око, гледах клипчета, коментари. Само едно ще кажа. Искам да нагушкам Керем Heart Другото не заслужава да се коментира!

Дано само Айдан и Айфер не се скарат и за новия, че съвсем ще ги омаскарят. Иначе ми допада, че въвеждат този герой.

# 139
  • Кърджали
И преди бях пксала - има един момент в който Еда трябва да спре с тази игра. Защото минава границата и  отива към подигравка със всички, и най вече със себе си. И този момент е много много преди да облече бялата рокля.
Иска Серкан да си спомни. Но ме е това начина. И го видя. Ама упорства.
И какво ще се ожени (забравяме пе е измислен герой, приемаме че са реални)... Какво след това - озоваваш се жвнен за нкой, когото не обичаш. А, изненада, той е влюбен в теб. Добре има разводи, анулираме на брак. Причина - ама аз не исках да се женя. Не са по на 12...
Наистина само заради това, че харесвам Еда ми се иска това да е непий кошмар.
Дениз не е стока, да.. Но това си е подигравка към приятелството им.

# 140
Добро утро момичета! Flowers Hibiscus Nature Sun With Face

Керем и Ураз след снощи са се последвали. Simple Smile

Ето така да се минава през идиотите, с усмивка.

# 141
Добро утро,момичета!

Не се надявам да е нечии сън това със сватбата,почти съм убедена че е резултат от безидейното писане на СЦ.И за да замажат това,хоп Серкан получава проблясък,памета е върната,всичко е мед и масло..... или мазало.
         Не остана до утре вечер,ще разберем какво ще се случи,силно се надявам да съм аз тотално заблудена.
А,относно прическата на Серкан,на времето и казвахме подстриган на "кастрон" 😂🤣😂

Хубав ден момичета!

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 17:50 от Adelina14

# 142
Май има положителна промяна Wink

Wink

# 143
  • Пришълец
Съгласна съм, Алекс - подигравка си е с чувствата на някого, било то и чисто приятелски Hands V Ще се осъзнае...

изглежда наистина има промяна в прическата, обнадеждена съм Heart Eyes

# 144
Sparkling HeartДобро утро! Крайно време беше!Айдан ханъм се сети ,че има дете, което има нужда от помощ.Браво! По - добре късно от колкото никога.С риск да се повторя, се питам защо ѝ е на Еда тази изкуствено предизвикана ревност. Като не си спомня , обичай си го, покажи му внимание, накарай го с теб да се чувства добре, а не с Перушана.Поведението на Дениз ми е направо глупаво.Та той с това  си поведение и отношение към Еда ще я загуби въобще като човек , а не само като приятелка.Ама като се води по ума на пернатото -така е.Спирам до тук и си чакам епизодчето утре.
   Sparkling HeartВъзхищавам се на хора като Неслихан, които умеят да се радват от сърце на успехите на колегиете си и да го споделят.Това показва висока култура и богата душевност. Онзи селски клюкар/ защото той е такъв , а не журналист/ не ми се коментира.Такова го поглеждам над очилата и подминавам като малка гара.
   Sparkling HeartДве думи за Керем- стилен мъж, радост за окото.Хареса ми прическата му, защото в сериала ,особено последните епизоди е отврат.
     Sparkling HeartРадвайте се ,защото днес е петък, а утре събота- денят на Еда и Серкан!
  Приятен и успешен ден!:sparkling_heart:

# 145
  • Бургас
Добро утро! Да е топличък и слънчевичък денят ви!

По повод награждаването снощи - някога казвахме "Убий простака с мълчанието си"!
Грубо е, но е точно!

За настроение:

https://pin.it/2SlbsCv

Не знам какво казват, но ми е кеф да го гледам!

# 146
  • Пришълец

По повод награждаването снощи - някога казвахме "Убий простака с мълчанието си"!
Грубо е, но е точно!
Винаги се придържам към това, но ако бях на мястото на Керем, признавам
Скрит текст:
мислено бих му теглила една майна на онзи Joy Smiling Imp

# 147
Момичета, записвам се и когато мога ще чета, че бебо е с много колики. Благодаря за новата тема, нямам търпение за епизода... надявам се да мога да гледам утре вечер. ❤️

# 148
Започват снимките на епизод № 36 Wink

# 149
  • Пришълец
Сцената с глината си е направо 18+, много чувствена. При другата двойка никак не ми въздейства, може би защото съм пристрастна Stuck Out Tongue Closed Eyes

Еми, Hug

Общи условия

Активация на акаунт