Търси се татко герой. Споделете най-скъпите родителски моменти! Спечелете комплект LIPIKAR!

• 6 823
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Мога с чиста съвест да кажа, че съпруга ми се справя по - добре от мен в гледането на децата. Къпе ги, храни ги, приспива и играе с тях. Много е спокоен и децата усещат това. Незаменим ми е.

# 61
Моят съпруг ми помага в домакинската работа, в отглеждането на дъщеря ни и във всичко. Много съм му благодарна за подкрепата ♥️

# 62
Съпругът ми е прекрасен партньор, любящ и отдаден баща.
Още от ден първи с дъщеря ни, пожела активно да се включва от отглеждането на малкото човече. Единственото, което не можеше да прави е да я накърми. Сега е търпелив и грижовен баща, който обяснява задачите по математика, развозва децата по активности и институции. Балансира моята емоционалност и склонност към щуротии. Благодарение на него имаме висок стандарт на живот и сбъдваме мечти.

# 63
Нашия татко винаги е бил до мен и децата в отглеждането им- памперси, къпане, хранене, разходки, игри, винаги.

# 64
Нашият татко е много грижовен и страшно много ми помага в отглеждането на дъщеричката ни. Благодарна съм за всичко, което прави за нас  ♥️

# 65
Нашият татко работи нощни смени за да се грижи за нас. А през деня заедно играем, разхождаме се. Помага със семейните задължения също и с хранене и къпане на детето. А игрите с татко за най- забавни

# 66
“Нашият” татко е герой! Прави всичко наравно с мен - с изключение на кърменето. Sweat Smile
Тя е неговата малка принцеса. Тя за него е целият свят - чиста, безрезервна и невинна безгранична любов! ❤ Любов, която се чете и в очите на двамата - всичко би направил за нея!

# 67
Съпругът ми и баща на моето дете е герой на един още по голям герой!
Дъщеря ни се роди в първите дни на тази година в скромните 800 грама!!! Прекара мъчителните 68 дни под грижите на невероятни неонатолози и вече си е у дома. Съпругът ми е най-силната подкрепа, която някога съм чувствала, най-грижовният и мил двуметров човек-скала, пазител на нашата малка принцеса - нашата СУПЕР дъщеря! Те са целият ми свят!

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 14:23 от Shiny. 6

# 68
Нашият татко е истински герой! Той може дори да смени памперса на малкото ни бебе, докато тригодишното ни момченце му виси на гърба. Включва се във всички дейности около отглеждането на децата - от хранене на злоядото ни дете, до разнасяне на момиченцето ни в слинг, за да спре да плаче. Знам, че му е много трудно да работи вкъщи на викове, песни и плач от малките, но той се справя успешно, защото си е нашият супер-тати Heart

# 69
Нашият татко построи дома ни с двете си ръце за да можем да изживяваме моментите ни заедно тримата като семейство ❤ Помага ми и в домакинската работа и в отглеждането на детето. Винаги гледаме да правим всичко заедно и да няма аз правя това, ти онова 🙃[/img][/img]

# 70
  • Седмото небе
Нашият татко е супер!!! Той беше най-стабилната ми опора цели 10 години, докато чакахме нашето малко чудо. Не се отказа и ме крепеше дори и в най-отчаяните ми моменти. И ето тя-нашата малка принцеса Анастасия вече 2 месеца е на този свят.
Когато за първи път я взе в ръце тихичко прошепна над главата и докато я целува:
- “Вече много те обичам, винаги ще бъда до теб, искам и ще бъда по-добър човек. Аз ще те пазя с цената на живота си, защото ти си моята малка героиня”
Ето за такива мигове казват, че ще се помнят цял живот!!!

# 71
За моите две момчета и за мен нашия татко е супер- героят в къщи! С децата си играят постоянно, помага на баткото с математиката, а на мама с ежедневните домакински задължения. Благодаря му, че е до нас винаги ❤️

# 72
Нашият татко също е страхотен, като много други. Вечер след баня облича нашата принцеска и си играят след това.

# 73
С нетърпение вечер чакаме да се прибере от работа.И тогава започва една щура игра.Храни,преоблича,къпе, помага ми в домакинството,финансово да не ни липсва нищо.Това  е нашия герой.

# 74
Детето ми ще стане на 4г и още "уча" таткото,че е баща.
За жалост имам две деца.
И двете искат "мама" хаха
Иначе е много мил и добър.

Общи условия

Активация на акаунт