Търси се татко герой. Споделете най-скъпите родителски моменти! Спечелете комплект LIPIKAR!

• 6 822
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
Винаги сме се справяли с всичко заедно - отглеждането на децата, грижата за домакинството, пазаруването.
И ние така

# 46
Съпругът ми е прекрасен баща, радвам се, че със сина ни имат здрава връзка. Винаги съм разказвала как единственото нещо, което не правеше е да го кърми. Майките в парка познаваха него, а не мен. Детето знае, че винаги може да се обърне към него за "мъжките" неща.

# 47
Първото си дете родих, когато бях студентка последна година. Бвх задочничка, но освен упражнения и изпитите, които си бяха към семестъра ми предстояха и държавни. Когато учех и пътувах до университета (не е в града, в който сме и ме нямаше с часове) съпругът ми поемаше бебето. Сменяше памперси, хранеше я, гледаше я, абе всичко. За мен това си е геройство, тъй като той поемаше възприетите от обществото грижи на майката в един много много ранен период от дните му на баща за първи път.

# 48
Моят мъж стана татко ,от както сме заедно. Припозна дъщеря ми,спечели и доверието ,много се грижи за нея .Не прави разлика между нея и сина ни ,като отношение и внимание ,даже повече на нея и угажда .
Голям страх ми беше да няма деление ,но по-скоро моят център се измести към малкият ,той балансира.
Готви ,чисти ,учителките в детската почти не са ме виждали ,него винаги търсят за всичко Joy

# 49
Запомнила съм един момент, в който мъжа ми имаше болки в кръста и се мъчеше. Малкият се удари лошо и за да спре да плаче, татко му застана на четири крака да го вози като на конче.
Иначе нашия татко само не готви, но всичко друго прави - чисти с прахосмукачка, с парцал подовете, с препарат банята и тоалетната, простира, сгъва пране и глади! Голяма отмяна ми е.

# 50
Моята дъщеря е вече голяма, но когато беше бебе, банята беше от баща и. Правеше си вода с подходяща температура, къпеше я тананикайки си. Докато аз обличах детето, той и правеше съвършена букла.

# 51
Нашият татко герой се справя прекрасно с гледането на детето. Тези дни , когато не се чувствах добре , той беше и майка и баща . Хранеше детето , почистваше , преобличаше и приспиваше малката ни принцеса. Возеше я на Конче , разказваше приказки , правеше прически и къпеше детето. Междувременно се грижеха за мен , не бих могла да му благодаря за положените грижи и любовта към нас ! Обичаме те ❤️

# 52
Както повечето тук и аз смятам, че “нашият” татко е най-добрият татко. Аз работя много, той също, но винаги той приготвя детето за градина, прибира я и след това се занимава с нея, приспива я, а когато беше бебе той будуваше с нея и я къпеше. Понякога се чудя аз къде съм в цялата картинка, но и тя е толкова привързана към него, че иска да правят всичко заедно Simple Smile Сега очакваме второто си детенце и нямам търпение да трупаме опит отново заедно!

# 53
Сигурно има и по-помагащи татковци, при нашият личи, че полага усилие да помага Simple Smile Винаги може по-добре, но съм благодарна и за това Simple Smile

# 54
Съпругът ми ми помага за всичко в отглеждането на детето (на 1 годинка е).

Къпането и приспиването си ги е взел като неговото нещо Simple Smile.

Самоинициативно пое и нощните смени, тъй като съм бременна и ми трябва почивка. Той е моят герой! Heart

# 55
Съпругът обикновено помага с домакинската работа или учат заедно с малката. Hug

# 56
Моят съпруг ми помага в домакинската работа, в отглеждането на децата и във всичко.Много съм му благодарна за подкрепата.

# 57
  • Велико Търново
Мъжа ми не е герой, той е Супер Герой!!! Занимава се с всички задачи, които не успявам да свърша аз или нямам възможност и то перфектно! Не ми помага вкъщи, но строи новия ни дом. Не се сеща какво да пазарува, но изпълнява списъци за пазар с уникална точност. Не готви, но винаги обръща внимание на старанието с което аз съм приготвила храната. За мен не е важно да ми помага във всичко , а да осъзнава и уважава моите старания!
А времето с децата и с мен, е нещо несравнимо с нищо друго!

# 58

Нашият татко води детето сред природата, учи го да обича малките неща и го въвежда в нещата от живота.

# 59
Докато малкият беше още бебе, беща му дори не смееше да го вземе на ръце... С времето започна да полага все повече грижи за него и понякога чак се умилявам, когато ги видя двамата да правят нещо!
Определено едно дете има нужда и от майка, и от баща - за различните неща и житейски уроци!

Общи условия

Активация на акаунт