Търси се татко герой. Споделете най-скъпите родителски моменти! Спечелете комплект LIPIKAR!

• 6 826
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
Аз ще похваля таткото у дома, за това че благодарение на неговия труд сме добре гледани и обгрижени.

# 16
И аз да похваля моя съпруг,баща и приятел.
Винаги той води детето на детска градина и той го взима . Ходи на родителските срещи ,и се грижи за синът ни.
Всяка вечер се стрелят из цялата къща ,голямаа игра пада. Благодаря на господ че го има.

# 17
  • София
Мъжът ми работи до късно, но няма търпение да се прибере при нас! Играе с детето, учи го, гушкат се и се обичат!

# 18
  • София
Мъжът ми помага във всичко. Заедно чистим, пазаруваме и въобще всичко.

# 19
Нашият татко е много обичан и без него няма игри и забавления вкъщи. Още от малки децата свикнаха да играят и се веселят с него и до днес е все така търсен и уважаван!

# 20
  • Пловдив
Да, нашият татко е герой!!!
Освен, че много, много ни обича и се грижи за нас:мама, кака Диляна и близнаците Алекс и Криси, той влага много усилия, време и средства, за да ни покаже природните и исторически забележителности на красивата ни Родина!
Много обичаме да пътешестваме из България и да посещаваме многобройните места, които са пълни с красота и история. А нашият тати обожава българската история! И навсякъде ни разказва, разказва... Simple Smile
Това е едно малко колажче с места, на които сме били.

Втората страст на нашия татко е футболът и любимият му отбор е Ботев Пловдив.
Тази любов също ни я предава успешно Wink

# 21
Нашият татко е герой, нашият герой Blue Heart
Помага ми винаги, отменя ме в моментите, когато вижда колко съм ангажирана с работата.
Разговарят с детето понякога повече и даже с него тя споделя повече. Учи я на различни умения и е доста по-търпелив и дипломатичен от мен.

# 22
  • Mediterraneo
Абсолютно винаги е бил до мен и децата в отглеждането им- къпане, памперси, хранене, разходки, игри, винаги. Единствено в кърменето не можеше да ме замени. И сега, когато вече са големи, прекарват много време заедно- разхождат се, плуват, играят настолни игри или на плейстейшъна, помага им за училищни проекти и уроците по математика, готвят заедно и т.н.

# 23
Моят съпруг ми помага, както в домакинската работа, така и в отглеждането на децата. Много съм му благодарна и за това, че е моята подкрепа във всичко.

# 24
  • София
Моята любов е невероятен! Всяка вечер има бой с възглавници, много смях и много веселие. Такъв ни е ритуалът за заспиване - мечешки Simple Smile

# 25
Мъжът ми помага във всичко. Заедно къпем бебчо, пазаруваме ,излизаме на семейни разходки когато времето позволява.Не мога да се оплача, защото когато имам нужда от помощ помага дори в домакинството.

# 26

Последно засадиха елхичката, която ми бяха подарили за Коледа.

# 27
  • на последния етаж
Винаги сме се справяли с всичко заедно - отглеждането на децата, грижата за домакинството, пазаруването.

# 28
Моят съпруг е прекрасен татко! И както някой по-горе писа - не че помага, той си се грижи и гледа децата. С баткото си имат разни "мъжки" занимания, а с малката омеква и я глези Simple Smile
А покрай чувствителната кожа на баткото, мъжът ми доста разбира и от козметика, която е подходяща за състоянието ѝ. Ползвали сме продукти на марката и смело мога да ги препоръчам

# 29
  • София
Съпругът ми е чудесен баща. ❤️ Ангажиран родител е от самото начало - беше с мен по време на раждането, грижим се заедно за детето, домакинство и не е спирал да работи. Благодарна съм, че вече толкова години сме един отбор. Simple Smile Дъщеря ми обожава татко ѝ да ѝ разказва приказки, направо си правят мини пиеси. Всяка вечер тича да го посрещне на вратата и да го гушне.

Общи условия

Активация на акаунт