Facebook / Фейсбук – 4

• 50 773
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Изход никога не натискам.
Когато гледам от тел и докато съм в фб ме показва online.
Но изляза ли и ако не пиша, показва преди колко време съм била.

# 121
Момичета, има ли начин да намеря изтрито съобщение от месинджър, мисля, че като влизах от компютър, имах папка Изтрити?

# 122
  • София
Момичета, има ли начин да намеря изтрито съобщение от месинджър, мисля, че като влизах от компютър, имах папка Изтрити?

Провери в архив.

# 123
  • София
До колко време се пазят изтритите съобщения в Архив?

# 124
Не е там, явно е безвъзвратно.

# 125
  • София
До колко време се пазят изтритите съобщения в Архив?

Незнам , аз имам такива от 6-7 години

# 126
Вече харесана снимка,може да се освободи само от този,който я е харесал.Но,ако ти не искаш да го виждаш,можеш да блокираш пофила му.Тогава няма да виждаш харесваният аму и да се присещаш.При теб ще излиза-19 +1,да кажем.Но другите ще могат да ги виждат и кой е този плюс 1
Ако е блокиран някой, той няма да вижда абсолютно нищо,което публикуваш!

# 127
Здравейте, някой знае ли защо не могат да се отворят публикации на стената по повод рожден ден, отварят се няколко последни поста и не зарежда повече. Няма начин нито да видиш кой е писал, нито да отговориш.

# 128
Няма ли го ето това - възможност да отвориш всички или най-новите

# 129
Ако въпроса е към мен, става въпрос за отделни публикации за рожден ден. Например 20 човека са ти писали за рождения ден в дневника, но се отварят само последните 5. Другите публикации само знаеш, че ги има но нито можеш да ги видиш, нито да ги харесаш или да отговориш.

# 130
Да, значи някъде между качените поздрави на стената има едно такова, само че пише "във вашия дневник"

# 131
Да, значи някъде между качените поздрави на стената има едно такова, само че пише "във вашия дневник"

Точно така, но ако бройката е 15 примерно се отварят само последните 5 и дотам. Когато се натисне да зареди и останалите върти непрекъснато и нищо не се случва.
Имам ФБ отдавна и съм отговаряла на доста поздрави така, когато ми остане време. Но днес не се получава.

# 132
Ми фейсбук вече често има бъгове. При следващ ъпдейт едно се оправя, друго се разваля... Нямам представа, защо в момента е така.

# 133
Благодаря много, Азалия!
П.С. Актуализирах ФБ и се оправи, може да е полезно и на някой друг.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 08:16 от ~Боряна~

# 134
Здравейте, искам да си направя фейсбук група. Избрах си името, но после URL адреса се промени от това име и някакви числа отзад, и отделно ми направи първата буква главна след https://www.facebook.com
Как да си направя група от вида https://www.facebook.com/КАКВОТО_ПОИСКАМ
Или пък трябва да е потребителски акаунт?

Общи условия

Активация на акаунт