Facebook / Фейсбук – 4

• 50 778
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
преинсталирах си Фб приложението на телефона (Андроид). Има една опция за изключване на звуците в приложението (Turn Off Sounds in App), която спира досадния звук на Лайк-бутона. Намираше се преди в Настройки и поверителни - Настройки - Мултимедия и Контакти, а сега липсва от там. Прерових навсякъде и не я намирам. Има ли някой идея къде е сега и как да изключа звуците в приложението?
Ще съм ви благодарна, ако ми съдействате.

# 136
Здравейте, аз имам следния проблем - във фейсбук и в проложението съм на линия, но моите приятели не го виждат и аз не виждам кой е на линия, бутончето е на ON възможно ли е при често минаване на линия и извън линия да съм получила някаква забрана от фейса за определено време?

# 137
Здравейте, имам следният проблем с Фейсбук - активирала съм "двуфакторно удостоверяване" като за целта след всеки изход от профила, ми изпращат 6-цифрен код на телефонният номер, с който да се върна обратно в профила.
Дотук добре, но за последно не получих код и от тогава не успявам да вляза в профилът си.
Има опция да кача документ за самоличност, с който да докажа, че наистина съм аз, но не откривам опция да кача снимка като файл, разрешава ми единствено да направя директна снимка с телефона или камерата на компютъра, с телефона качеството се разваля ужасно, с компютъра успявам, вижда се една идея по-ясно, но на мейл ми връщат следното съобщение :
"We can’t give you access to this account or help with your request until we receive an accepted form of ID that matches the information listed on the account. Learn more about the types of ID we accept in the Help Center:
https://www.facebook.com/help/159096464162185?ref=cr".
Това обаче не е така, защото имената ми, както и рождената ми дата и година, вписани във Фейсбук са напълно идентични с истинските ми. 🤷‍♀️
Ако някой от четящите е попадал в подобна ситуация, ще се радвам да споделите как сте процедирали.
Благодаря!

# 138
  • София
Как да си видя архива на сторитата?

# 139
Прерових и профил, и настройки по няколко пъти, и нито архив на сторита намерих, нито откъде се изключват звуците...

А скоро си гледах архива, сега е празен.

# 140
  • София
И при мен така. Преди се виждаше. Сега е на друго място, но е празен. Реших, че има и още някъде.

# 141
в твоя профил - на точките -> archive -> story archive

на компютъра при мен е в more, но някъде имаше отметки какво да се показва в more

# 142
Здравейте! Има ли начин как да скрия списъкът с общи приятели? Да не се виждат от никой? Благодаря 🙂

# 143
От настройките. Това е от тел.

# 144
От настройките. Това е от тел.

Благодаря много за бързия отговор. Но когато, го отбележиш "само аз" пише, че другите хора пак ги виждат? 🙂

# 145
Не би трябвало...виждат се само общите приятели, а в много случаи дори само част от тях.

# 146
Благодаря много 🙂! И още едно въпрос че, когато се с приятелиш с някой, излиза ли като известие на всички приятели?
Не би трябвало...виждат се само общите приятели, а в много случаи дори само част от тях.

# 147
Мисля, че вече не излиза, това излизаше преди две три години.
Поне аз не съм виждала много отдавна такива известия Еди си кой се сприятели с еди кой си.

# 148
Благодаря 🙂.
Светли празници.
Мисля, че вече не излиза, това излизаше преди две три години.
Поне аз не съм виждала много отдавна такива известия Еди си кой се сприятели с еди кой си.

# 149
Весели празници.И аз имам питане ,преди не знам какво съм правила но в новините ми се показват повече от страници и групи ,от колкото неща от приятелите ми .
И ми се иска да се показват главно нещата от приятелите ми.
Харесвала съм мн страници и да не ги отхаресвам ,търся просто опция ако има такава-Да виждам неща само от приятелите ми .

Общи условия

Активация на акаунт