Едва ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ училище позна и бързичко го върнаха обратно у дома

• 47 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
За кафе беше, никой не е казвал бира Simple Smile).
Какво стана с Патето, някой има ли вести за него? Тя и ЕлеяЛея изчезна.
Момичета, тука съм. Чета ви, но с този коронавирус нямам настроение да пиша.
Децата пуснаха корени в стаите си, даже вече ги мързи да тръгнат на училище. Свикнаха да учат онлайн.
Надявам се всички да сте здрави.

# 196
  • София
Привет, момичета и момчета Simple Smile
Аз също само чета напоследък, но няма нищо ново за писане и за това съм пасивна.
Имам безобразно много работа, пуберът ми лази по нервите, но с ръчкане от мен учи, но най-важното е че сме здрави.
За съжаление този уикенд не съм в София, но гледам че и прогнозата е лоша и няма да става за навън. Иначе винаги съм готова за реална среща с вас - много ми липсвате... 24 или 25 април съм на линия когато кажете Heart Eyes

# 197
  • Варна
Ceco, вчера гледахме ПСЖ срещу Байерн. Голяма радост беше, въпреки измислената засада и пропуските на Неймар. Добре, че Левандовски не игра. Голяма слабост ми е и не знам ако беше в игра, за кого щях да викам. Поограмотих сина, след като коментаторът каза- скоропостижно, обяснявах думата. За пръв път я чувал!
Детето се възстанови напълно и вчера беше на тренировка.
Аз гледах мач БЕЗ бира, но скоро и това ще се поправи.

# 198
Ceco, вчера гледахме ПСЖ срещу Байерн. Голяма радост беше, въпреки измислената засада и пропуските на Неймар. Добре, че Левандовски не игра. Голяма слабост ми е и не знам ако беше в игра, за кого щях да викам. Поограмотих сина, след като коментаторът каза- скоропостижно, обяснявах думата. За пръв път я чувал!
Детето се възстанови напълно и вчера беше на тренировка.
Аз гледах мач БЕЗ бира, но скоро и това ще се поправи.

Е т'ва е приказка...и аз се позабавлявах вчера - закарах сина на тренировка към 8 вечерта, от там отидох да взема дъщерята от нейната тренировка около 8.45, разтоварих я в къщи към 9 и нещо и поех да прибирам сина, който свършва в 10....та Неймар не ми беше приоритет баш вчера Simple Smile

# 199
  • Sofia
Ах, това извозване... Confounded

# 200
  • София
...Няма ли да отворите приказка нещо за гуми, джанти, футбол, туй-онуй....
Какво да кажа?
През последната година имам ортак на колата и като гледам, все по-често за мен остава само зареждането. Нещо се опитва и почистването ѝ да ми прехвърли, ама няма да се дам. Hands Muscle

Провали ни плановете това време. Май наистина ще е по-добре да отложим кафепиенето+ за 24 или 25.

# 201
Лелеее, замаях се от мазила и помади Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Няма ли да отворите приказка нещо за гуми, джанти, футбол, туй-онуй.... утре е реванша ЦСКА-Лудогорец, дано Любака ги плесне яко... Simple Smile
кой каза бира...
Да видиш как мъже реагират на женската логика. С настоящите зимни гуми карах последен сезон. Цъкнах без сериозни намерения да проверя цените на Мишлин (за Алпин говоря) и о, изненада - силно намалени (до - 43%). И започвам маркетинг за годината на производство. Във всички гумаджийници - мъже. Нямаше един, който да се въздържи да ми обясни бавно и речитативно, че сега се слагат летни гуми. Как да разберат тези мъжове, че като ще сменяш сезонно гардероба, не прибираш скъсаните дрехи, а ако попаднеш на разпродажба, купуваш нужни дрешки за следващия сезон и грижливо ги скриваш в скрина. Та и за гуми като говорим, отново не се разбираме, Цецо Simple Smile

# 202
Шарли, що да не се разбираме!? Това, че  гумаджиите (виждайки жена да търси зимни гуми през април) не схващат твоята желязно прагматична логика, си е техен тесногръден проблем. Дали са зимни гуми или зимни дрехи,  принципа е един и същ. Аз от няколко седмици се каня да отида да си търся зимно палто, но или време не ми остава, или моловете затворени.
В този ред на мисли, препоръчайте магазини за сноуборд екипировка, че щерката се е запалила от миналата зима и трябва да търся обувки, панталон, ръкавици, каска, очила, евентуално яке....досега под наем взимахме екипировката (обувки и дъска) и с наличните зимни дрехи караше, докато видим дали ще й остане мерака за сноуборда. Остана й, даже се засили и трябва да понакупим някои неща.

# 203
  • София
Декатлон и Спорт депо. Това на първо четене.
Интерспорт магазините като отворят моловете. Или онлайн, но е рисково. Трябва да мери.

# 204
По-масово и непретенциозно в Декатлон, следващ левъл - Drop in на Раковска и Васил Левски, Boardshop на Гурко, по-нататък ако се запали сериозно само по поръчка..

# 205
  • Там, където мечтите се сбъдват
Ще питам ММ от кой онлайн магазин, немски, преди две години взехме за набора дъска, обувки и автомати супер изгодно, беше извън сезона.

Питах, от https://www.airtracks.de/snowboarding/snowboard-sets/?p=1

# 206
междудругото и olx погледни, има нелоши неща понякога.

# 207
  • София
При нас корона кризата допринесе да осъществим най-бленуваната мечта на децата - взехме си кученце. Съпротивата от наша страна беше много дълга и много упорита, но и атаката от страна на децата неуморна и последователна. Реших, че сега или никога е моментът, защото така или иначе все още съм си вкъщи хоум офис и мога да съм на разположение за кучешкия бебешки период. И така се сдобихме с бебе померанче. Децата са ужасно щастливи, аз също, баща им уж не чак толкова, но все по-често го гушка и му се радва и даже скача пръв като чуе, че кучето скимти през нощта. Малкият не се сеща толкова за електронните джаджи вкъщи и си играе с кучето,  щерката, която е ужасно гнуслива даже забърсва напишкано, което не мислех, че ще ми се случи да видя скоро от нея. Така че бебето ни променя всички към по-добро, което беше и целта. Heart Eyes
Голямо предизвикателство си е и малко ни разбичка вече подредения живот, но пък си струва. А е толкова сладко, че направо ме разтапя. Сега по Великден ни предстои пътуване и трябва да го дадем да го гледа майка ми и още отсега ми е напрегнато как ще се разделим с него.
Та така при нас. Освен кучето, нищо друго вълнуващо. Малкият тръгна на училище присъствено, наборката все повече забравя, че дистанционното обучение е обучение, даже казва, че понякога напевният глас на някои от учителите буквално я приспива. Чакам с нетърпение да тръгне присъствено на училище, тя вече не чак толкова.

# 208
Ох, Жени, добре дошла в клуба Simple Smile, страхотни емоции са покрай домашния любимец, ентусиазмът на децата за грижи постепенно спада, но на мен не ми пречи, аз така си я обичам нашата топчица Heart. Ние като пътуваме го оставяме на моите родители, те дълги години имаха също куче, миналата година баща ми не искаше да ни го върне след почивката, такава любов са двамата, но децата дума не дадоха да се обели по този повод.

# 209
  • Варна
Да ви разведря малко с една снимка:
Скрит текст:
Да видим ще се сетите ли какво е Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт