Едва ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ училище позна и бързичко го върнаха обратно у дома

• 47 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
лелеле, jenap, ама това померанче е като плюшено бонбонче.
Не се сещах как изглежда.

И аз се надявам май и юни децата да си се върнат на училище, ама кой знае.

Тийничът най-много страда, че като се върнат и се почва с тестовете., вече имат три насрочени, петокласникът ще има класно по мат.

Хубава седмица!

# 226
  • Варна
Няма да им ги спестят 5 и 7 според мен. Моите деца не искат вече да ходят. В началото от затварянето много мрънкаха как предпочитали на училище, ама сега взе да ги домързява и искат да са онлайн.

# 227
Детето се чу с бивши съученици от ЧУ. При тях сливат почивните дни. Но те имат относителна самостоятелност спрямо МОН.

# 228
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Моята девойка за първи път не иска да ходи присъствено на училище заради биологията.... За всичко друго е ок.
Търсим тъмно синя рокля (къса), че гаджето е абитуриент и е с тъмен костюм 🤔 Ако имате идея ще съм благодарна, че няма време.
Между другото 6-ците са по-прецакани-те са от 17 до 28май, а там се включат и 24 май, 25 присъствен, но неучебен....ииии дзп 18 и 20, което прави 6 присъствени дни 🤔

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 22:23 от ninanb

# 229
Не съм сигурна за цвета, но Дафне имат класически рокли над коляното от дантела, прав силует. Предполагам, имат и в синьо. А аз имам тяхна рокля в прав силует-тъмно синьо и малко приглушено ламе, малко под коляното. Имат избор, а и роклите им са официални, но и не такива, да облечеш и хвърлиш.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 22:37 от Светкавица

# 230
  • Sofia
Поздрави на jenap за смелото решение! Ние още се ослушваме и ще продължаваме. Малката от малка мечтае за померанче, но ... Hands Point Up
ninanb, успех в търсенето на роклята! Аз пазарувам всичко онлайн от години. Огледайте и БГ сайтове с онлйн магазин, вече са много гъвкави - да поръча 2-3, да мери в къщи и което не хареса, да върне.

Аз леко да се хвална, че събота и неделя отметнах едни държавни изпити с отличен резултат Relaxed

От 17 май нататък може и да не смятаме повече графици, но засега е само слух в учителските среди.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 06:31 от aniK

# 231
  • Там, където мечтите се сбъдват
Моята девойка за първи път не иска да ходи присъствено на училище заради биологията.... За всичко друго е ок.
Търсим тъмно синя рокля (къса), че гаджето е абитуриент и е с тъмен костюм 🤔 Ако имате идея ще съм благодарна, че няма време.
Между другото 6-ците са по-прецакани-те са от 17 до 28май, а там се включат и 24 май, 25 присъствен, но неучебен....ииии дзп 18 и 20, което прави 6 присъствени дни 🤔

https://stilnajena.bg/produkt/%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%bb%d1%8f-%d0 … 1%81%d0%b8%d0%bd/

# 232
  • София
Браво, AniK!!! Само напред и нагоре!!!
И благодаря за чудесния "учителски слух". Дано да се сбъдне!

# 233
  • София
Честито, отличничке!

Нинче, вижте в Манго и Зара, а ако си склонна да пазаруваш онлайн - в АСОС.
В Немските магазини има добри попадения, а също и в аутлетите на българските марки може да намерите нещо.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 11:48 от Спунк

# 234
Ани, честито! Аз се пека на бавен огън със Синтаксиса Simple Smile. Много успехи в това поприще ти желая!

# 235
  • София
Ани, честито и от мен! Страхотно се справяш Flowers Hibiscus
Стиснати палци и на Slavena !

Нина, вижте и сайта на Юнона https://www.junona.bg/ и те са доста гъвкави на тема връщане. Интересното е, че в раздел деца имат и размер 164, който е почти като XS от дамската колекция, а предлагат и да ушият даден модел по ваши размери, с цветовете не знам как са.
Честито кутре на jenap и честити бъдещи кутренца на Александра !
И ние сме сред сдобилите се с домашен любимец Simple Smile Но при нас е котак. Изравнихме половото представяне у дома - 3:3 ! Вече над 4 месеца е с нас, но още се нагаждаме и учим взаимно. Детския ентусиазъм поспадна, разбира се... Само набора още си се грижи за него, но то си беше и по негова инициатива. Момичетата продължават да мечтаят за куче ... един ден...

# 236
Тъй като в десетокласната тема(актуална по въпроса) не ми обърнаха внимание сред лакърдиите си, да попитам и ту-Мислите ли, че може да се яви дете в 10 класна НВО по втори чужд език и как се определя нивото на което да се яви? Имам такава идея, искам да преценя реално ниво по втори език, но ако е възможно, с целенасочена подготовка.

# 237
Тъй като в десетокласната тема(актуална по въпроса) не ми обърнаха внимание сред лакърдиите си, да попитам и ту-Мислите ли, че може да се яви дете в 10 класна НВО по втори чужд език и как се определя нивото на което да се яви? Имам такава идея, искам да преценя реално ниво по втори език, но ако е възможно, с целенасочена подготовка.
Можеш да си избираш ниво, по което да се явиш, ли? Или е заложено такова в самото НВО?

# 238
  • София
В 10 клас няма опция  за явяване на втори чужд език по НВО.

# 239
Има за чужд език в 10 клас, като не е посочено дали е първи или втори. И видях, че нивата са 3: А1, А2 и В1, защо да не може да е по втория чужд език, дори и в наредба№11 не е посочено, че е по първия чужд език.

Иначе за кое ниво от трите да се яви, това учител по езика може да ви каже, на базата на знанията на детето.

Общи условия

Активация на акаунт