Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 111
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
Освен да се сложи на 1 страница на темата списък само с читави астролози според вашите критерии. Даже бих си направила експеримент да си поръчам при още 1-2ма същия хороскоп Simple Smile
Да, 20мин, са много малко, но пък информацията която получих е повече от обширна.

# 166
Един астролог дори в онлайн консултация, която се случва в рамките на някакъв времеви интервал, предварително се подготвя, за да говори по темите, които интересуват питащия. Или не е такъв случая ? Какво значи звуков файл ? Консултация на живо, онлайн, които се записват в рамките на отбелязания период от време. На някаква цена ?
Дали предварително подготвения анализ ще Ви го поднесат за 20 минути или за два часа, по-важно е какво е качеството на предложената информация.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 12:13 от starinthenightsky

# 167
Според мен няма как да няма подготовка. Звуковия файл е запис на изчетения хороскоп.

# 168
Така е и според мен, импровизират по време на устна консултация в реално време. А запис би трябвало да се прави след предварителен анализ на хороскопа.
Устни сесии се правят и без предварителна подготовка, зависи от астролога. Има колеги, които се готвят по няколко дни. Но ако работиш с натоварен график и имаш по няколко клиента на ден, за никаква подготовка не може да става и дума.

# 169
С Мира Кунева какъв е  случая ? На момента или предварителна подготовка ? Несериозно ми изглежда да има хора, които се именуват астролози, които правят устна консултация, без никаква предварителна подготовка ?
За един по-обстоен астрологичен анализ и то по конкретна тема, са необходими минимум три дни. Предварителна подготовка. При това, ако нямаш никакви други ангажименти. Да правиш астрологични анализи едно към гьотере, не е печеливша стратегия, ако искаш в перспектива, пак да те потърсят.

# 170
Повечето астролози, особено от по-популярните имена, които правят устни консултации, не се подготвят предварително. На момента отварят картата и говорят.
Аз съм си правила консултация с Илиана Магерова преди години. Много е приятна и сладкодумна, обръща много внимание, но при мен нямаше познаваемост. Като събития се случиха 1-2 неща, но много по-късно от периода, който ми беше дала. Но знам, че има и доста доволни от нея.

За Вотей също знам, че е много популярна. Моя приятелка си прави хороскоп при нея преди 3-4 години, за миналото и семейството й говорила много, даже неща, които моята пр не е знаела, но са се оказали верни. Но за бъдещи прогнози не се оказала права.

# 171
При мен астролозите, с които съм се консултирала, като цяло, са ми отделяли много внимание, не съм броила минутите и часовете. Имала съм дълги разговори както наживо, така и в писмен вариант, десетки страници с всякакъв анализ- общ, психологически профил, прогнози, както и отговори на мои конкретни въпроси.
Два от основните ми хороскопи са доживот, конкретики по години имах до определен период, но после се отказах от тази форма на събеседване, защото си промених светогледа и не виждам никакъв смисъл от подобен стил на консултация, дори считам, че е опасен.

# 172
Несериозно ми изглежда да има хора, които се именуват астролози, които правят устна консултация, без никаква предварителна подготовка ?

Несериозно е, но имаме две основни направления: 1. Астрология и 2. Астрологичен бизнес.
Не забравяй, че в някои програми има и готови текстови блокове с автоматични интерпретации, чувала съм за такива практики. Покъртително е за мен, но някои ги ползват. А други просто импровизират на момента, с налучкване, разчитайки на дългогодишен практически опит и изградено вече реноме (в такъв случай рядко някой клиент ще се усъмни в качеството на услугата).

# 173
С астрология може да се занимават всякакви хора. Не ме учудва. Щом има такива, за които липсата на предварителна подготовка от страна на астролога по даден въпрос, не ги смущава, значи за тях са си ок нещата. Да се знае обаче.
1. Астрологията не е гадаене в кристално кълбо, а в същността си е аналитична дейност. Анализира тенденции, вероятности, качество на времето. Обстойният анализ, от всички страни, в дълбочина изисква време. На момента може да се направи само повърхностен анализ. В такъв смисъл текучеството в астрологичните консултации, винаги е за сметка на качеството и задълбочеността на свършената работа. Това което чувате, четете може да е в рамките на 20 минути, час или два, но ако държим да подходим професионално, би трябвало да е резултат от предварителна подготовка, анализиране по зададен въпрос/тема.
2. Месецът има средно 30 дни, от които един астролог, който предварително се подготвя, отделя минимум по три дена на въпрос/тема/човек. Ще очаквате ли някой да ангажира времето, знанията и натрупания си опит, срещу примерно 50 лв. за три дни работа ?

# 174
Смятате ли, че е удачно да се прави консултация, докато си бременна? Много искам да попитам нещо, но се чудя дали е ок, все пак сме с бебо две енергии и т.н. някак си ме спира това да не му навредя по някакъв начин. Иначе преди време на една почивка случайно срещната жена, която се занимава с астрология, ми видя наистина много неща, които се сбъднаха, и то в доста точен времеви диапазон, впоследствие чак се изумих, че и за бременността позна, а тогава даже бяхме разделени с приятеля ми и грам не мислех за такова нещо.
Попрегледах темите тук и се колебая между някои астролози Илияна Магерова, Ванеса Виденова и Димитър Кожухаров.
Ванеса мисля не прави прогностика.
Пролетта моя приятелка ходи при Кожухаров, не чака много - около седмица. А и цената му беше доста по ниска от негови колеги.
А той подготвя ли се по данни предварително или разглежда картата на момента, докато говорите?

# 175
Зависи от астролога и от необходимостта да се търсят астрологични консултации по време на бременност.
Според мен, ако астрологът не е някой негативен, дето все предсказват болести и летален изход, не би следвало много да навреди.

По същия начин стои въпросът дали е препоръчително жена астролог, по време на бременност и отглеждане на малко бебе, да извършва астрологични консултации. По-скоро тук има енергийно натоварване и замърсяване, има всякакви клиенти и всякакви казуси.

Щом г-н Кожухаров прави ректификация с метод, който има в основата си сложен алгоритъм и изисква време за смятане, това няма как да стане на момента, без предварителна подготовка. Чувала съм за ректификации, правени по време на самата консултация. Но това е метод, наречен едно към гьотере. И обикновено след такива професионалисти, макар и известни, идват клиенти не само с неточно нагласен час, а и с объркан Асцендент, когато е граничен.

# 176
raqbbb, след като нещо те спира, бих те посъветвала - вслушай се в своя вътрешен глас.
Сама добре си написала за енергиите.
Sotis е също написала- енергийно натоварване. Това е многостранен процес и човек трябва да е много предпазлив, лично осъзнато/изстрадано. Ние всички сме в енергиен обмен. Simple Smile
А това, че си срещнала случайно жена, която ти е казала нещо, не е случайно. Както знаем, случайности няма.
Отговорът на въпроса, който търсиш, ако е полезно , ще го получиш по същия този " случаен " начин.
Само имай търпение и вяра.

# 177
Здравейте, когато си поръчал хороскопа при Мира Кунева имах конкретни въпроси. Звуковият файл ми беше с продължителност 26 мин. За 5 - годишен период ми направи прогноза по конкретните въпроси. Това за мен си е напълно достатъчно, няма нужда някой да разтяга локуми 2 часа. Даже ми прогнозира през декември 2020 г. , че най- подходящата дата за сключване на брак е 22.08.2021 г. и за двамата. И когато с  мъжа  ми решихме да се оженим през август, съвсем спонтанно и набързо по време на почивката си на море, се оказа, че единствената неделя, през която можем да сключим освен граждански брак, а и църковен е 22.08.2021 г. Направихме го и се надявам звездите да са били благоприятни.

# 178
Smiley
Освен да се сложи на 1 страница на темата списък само с читави астролози според вашите критерии. Даже бих си направила експеримент да си поръчам при още 1-2ма същия хороскоп Simple Smile
Да, 20мин, са много малко, но пък информацията която получих е повече от обширна.

Първо, списък е чудесна идея, но няма да помогне. От опит в тази тема и не само.
Второ, ако само заради моя коментар, ще си поръчвате още един два хороскопа, моля  - парите са си Ваши, поне после да споделите как са се справили другите астролози, темата е за това все пак.
Трето, как се получава обширна информация за 20 мин не знам, все пак времето е интервал, в конкретния случай - кратък, може да сте получили много полезна и конкретна информация, но надали обширна. Но важното, че  Вие сте доволна.

Не е нужно да се обръща тук на арена за защита на Кунева, всеки е свободен да си харчи парите където иска. И да си има лична преценка за качество на предлагана услуга. Аз само споделих моето.

Вярно е, че за 2 часа може да чуеш куп глупости, и за 20 мин нещо полезно, но категорично за мен прогноза за 20 мин за 120 лв е безумие и цена-услуга в случая да са адекватни. Не са. И остава и  да не се и подготвя за тези 20 мин, а да импровизира, та дори и 3 дни да е отделила няма как да каже в рамките на 20 мин всичко, което е важно и би трябвало да се включва в анализ за тази цена. И не, запознатите обикновенно не оценяват работата на астролога на 50 лв (макар, че има все още бели врани, и то много начетени, който правят прогнози за тази цена). Но и не сме клиентите тикви, нали?

starintheinthesky, твърди, че в рамките на 20 мин, е възможна пълноценна прогноза за 5 г, че и  в доп.12 месеца по-обширна даже прогноза - т.е клиентката на Кунева, това написа, че е получила. Моля, ще се запиша опитно зайче, направи ми такава прогноза. Публично ще се извиня, ако съм сгрешила.

Casual, благодаря за линка. Има защо да не я знам тази Анелия, да се спукаш от смях, докато й четеш на тази ти ми астроложка страничката - тя е некакъв як хибрид, затова явно се е оценила на на 300+. Езотерик, философ, духовност, вяра и Господ барабар с астрологията, чак талисмани прави госпожата. Впечатлена съм. И много забавно колко информация изисква преди да направи анализ, не за друго тя всичко си може -  и с енергиите работи добре и с магическите канали и с наталните карти, но! клиентът трябва подробно да й разкаже всичко все пак.  Толкова елементарно и в стил гледачка от канал 3 е написано всичко в на тази (няма да я нарека астроложка никога), госпожа Анелия.
Сега, ако почнат постове в защита на въпросната, ще хвана да "оплюя", някой начетен и кадърен астролог, та да се заговори и за тях Smiley

Катерица, ти не желаеш да споменаваш имената на твоите астролози, за които говориш тук постоянно, по някакви неразбираеми за мен причини. Да ти кажа - препоръчайте астролог е темата, и мен лично хич не ме грее опита ти с тях, ако не знам за кой говориш.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 20:33 от *Serendipity*

# 179
Мисля, че ако е наблегнала само на прогностичната част, без навлизане в детайлен натален анализ, 20 минути може и да са достатъчни да се изговорят най-важните неща. Само прогноза. Без натален прочит, без даване на съвети, препоръки и т.н. Иначе като цена не е малко, но хората си плащат и по 380 лв. и нагоре, както стана ясно от други коментари. Всичко зависи от рекламата.

Обикновено в такива случаи се прави по-детайлна прогностика за текущата или предстояща година, оттам нататък карат само на бавни транзити. Защото просто няма да имат физически капацитет да направят обстойна годишна прогноза, която включва цял комплекс от методи и техники (които не са 1, 2 или 3 на брой), за период от 5 и повече години напред. Нито ще струва толкова пари. Дори за 3 години е много трудоемко, ако за всяка година се прави по-детайлно разглеждане, по периоди, а не само в общи линии – къде кой транзит минава и къде е прогресивната Луна, какви аспекти прави. Но това клиентите няма как да го знаят – начинът, по който се прави такава прогноза, тях не ги интересува, важен е крайният резултат.

Напоследък стана много модерно да си всичколог и немалко наши астролози добре са се ориентирали в конюнктурната обстановка. Има и клиенти, които срещу една такса очакват да получат прочит с комплексни методики – астрология, нумерология, хюман дизайн, ако може и Таро... Не е масово разпространен случай, не правя обобщения, но съм имала и такива запитвания. Подминавам ги. За всеки клиент си има астролог... и всичколог. Кой каквото търси да получи.

Защитните и магически талисмани са отделна тема за печалбарство и спекулация с човешкото незнание. Там цените са от няколкостотин вероятно до няколко хиляди лева. Зависи какви материали се използват за изработка. Била съм на такъв семинар при Румен Колев, от него тръгна тази мода и при други астролози. Това е ниша за печелене на пари от заможни клиенти, като обслужваш тяхното его, алчност, тщеславие и т.н. Само ще вметна нещо – такива талисмани не могат да се правят от астролог, прочел 1-2 окултни книжки. Те се изготвят от посветени и потомствени магове. Но всеки клиент ще си плати за сляпото доверие. А вие наясно ли сте, че при изготвяне на един такъв талисман се призовава и определена духовна същност, това е така наречената астрална магия (нисш херметизъм, в който дори не са посветени)? Повечето не са наясно, затова машината им за пари не спира да работи. На мен пък не ми пука да го заявя публично, имам си кауза и я следвам.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 20:41 от Sotis

Общи условия

Активация на акаунт