Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 108
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
При Ванеса нищо освен астропсихологически локуми няма да получите. Няма и достатъчно опит като астролог, освен това и с прогностика не се занимава, доколкото ми е известно.

Така че остават другите две опции – Кожухаров или Магерова. Аз лично по-скоро бих препоръчала Димитър Кожухаров. И двамата имат доста опит в астрологията, практици са, но работят с различни методи.

# 151
Аз наскоро си получих хороскопа от Мира Кунева.
Като цяло съм доволна - много точни попадения от към характера ми, ще видим дали прогнозите й ще се сбъднат.

# 152
Като цяло съм доволна - много точни попадения от към характера ми, ще видим дали прогнозите й ще се сбъднат.
Прави ли ректификация?

# 153
Тази Ванеса защо я причисляват към астролозите? Не ползва ли астрологията за забавление и да си влогърства? Малко ми звучи като примерно всяка жена, влизала в кухня, да я наречем готвач...

# 154
Прави ли ректификация?

Не, но аз си знам точния час на раждане.

# 155
Сбъдват се.

# 156
А консултацията какво точно представлява - изпраща ви звуков файл или може и онлайн разговор?

# 157
Сбъдват се.

А каква е цената на хороскоп при нея?

# 158
При Мира цената е 130лв за звуков файл, 20мин. Може да си го поръчаш от сайта й, но е много натоварена и трудно успях да се вредя. Може да зададеш и въпроси към него.
Ще пиша ако се сбъднат прогнозите, има една част която ми е доста странна, тъй като изобщо нямам намерения в конкретната посока. Но пък знае ли човек Simple Smile

# 159
Здравейте, аз също имам хороскоп от Мира Кунева, засега прогнозите й се сбъдват, дано и за останалия 4-годишен период е така.

# 160
Бихте ли споделили цената от 130лв какъв период обхваща?

# 161
Бихте ли споделили цената от 130лв какъв период обхваща?

Прогнозата е доста обща за около 5 години напред и малко по-подробна за следващите 12м.
На сайта й има повече информация.

# 162
При Мира цената е 130лв за звуков файл, 20мин. Може да си го поръчаш от сайта й, но е много натоварена и трудно успях да се вредя. Може да зададеш и въпроси към него.
Ще пиша ако се сбъднат прогнозите, има една част която ми е доста странна, тъй като изобщо нямам намерения в конкретната посока. Но пък знае ли човек Simple Smile

Вие сериозно ли давате 120 лв за 20 мин?!
Ма как няма да не е натоварена, като вади по стотина лева за 20 мин и аз да съм и аз ще съм натоварена. Че то лекари специалисти не вземат по толкова за 20 мин.

И 5 г. прогноза даже прави за тези 20 мин, брей че таз Мира ще е някакво чудо, чудна машинка за пари. Много би ми било интерсно да чуя хороскоп прогностика за 5 г в рамките на 20 мин, звуков файл, не се шегувам, страшно ми е любопитно.
Астролозите, поне читавите, не правят прогностика за повече от 2 до макс 3 г и тук в темата пишат няколко такива, да Ви обяснят те защо.

Ще дам пример с едно име, което се споменава тук - Илияна Магерова, при нея е 2 часа за 100 лв. Поне последно така беше. И можеш да си записваш разговора, ако желаеш. Не смятам, че Мира е по-добър астролог от Илияна, но абсолютно е по-добър търговец.

И коя  е тази Анелия, при която цифрите се въртят около 380 , наистина не съм я чувала? За тези пари, които иска е направо срамно да не я знам Smiley

Заслужавате си астролозите повечето от Вас, наистина, щом е възможно да платите за 20 мин 120 лв на астролог. Но всъщност някои и за врачки дават повече, та човешката глупост, а понякога и крайна безизходица за съжаление, от която се възползват и астролози, и гледачи разни,  е безкрайна.

А тази Ванеса е като Николета Лозанова на астролозите, много е забавно, гледах я.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 10:55 от *Serendipity*

# 163
И коя  е тази Анелия, при която цифрите се въртят около 380 , наистина не съм я чувала?
Предполагам http://astrolive.info/paid-forecasts/

# 164
Вие сериозно ли давате 120 лв за 20 мин?!
Ма как няма да не е натоварена, като вади по стотина лева за 20 мин и аз да съм и аз ще съм натоварена. Че то лекари специалисти не вземат по толкова за 20 мин.

И аз се чудя на клиентската логика. И за по 7-минутни записи са споделяли в темата. Вероятно се залага на известността при избора на консултант. Пък какво получаваш насреща, вече е отделен въпрос. И масово хората се впечатляват, че някой популярен астролог им е познал за характера. Пък за конкретика и прогностика – "ами ще видим". Да, с прогностичната част на консултацията има такъв момент – трябва да се реализира във времето, за да се даде обратна връзка за работата на астролога. Що се отнася до анализа на характера, тъй наречения психологически профил – това е най-ниското стъпало в астрологичния анализ, кратка уводна част. И друг път съм го казвала.

Забелязвам интересна тенденция. Астролози, закупили софта на Румен Колев (скъпичък е за нашия стандарт), изкарали по няколко въвеждащи семинара, изведнъж надуват едни цени. Само защото малко са понаучили за хелиакалните фази. Всъщност програмата ги смята. Това е част античната астрология, чиято основа не познават. И започва едно яко смесване на оскъдни елементи от античната, които повечето от тях не са разбрали, с общоприетата психологическа астрология, която практикуват.

Не знам какъв обем информация и с каква дълбочина може да се подаде в един звуков файл с продължителност 15-20 минути, но според мен пак е малко. За толкова време дори не мога да си изчета прогностичния анализ само по една-единствена тема. Донякъде има и такъв момент, че по време на звукозапис само астрологът говори, не се води диалог, не го прекъсват с въпроси. Но една стандартна устна консултация, запомнете, е с продължителност около 1 час, поне 40 минути. Това с 15-20-минутните ми е много съмнително, пък си искат цена за пълна консултация, при това някои от тях работят с часа, който е подаден, т.е. ректификация не правят.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 11:03 от Sotis

Общи условия

Активация на акаунт