Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 860
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
Да ви кажа, до сега няколко пъти съм плащала за астрологична консултация - Ивелина Рускова, Емма, Магерова.
За Магерова по-горе съм писала, че абсолютно нищо от пригнозата не се случи. Иначе като ме обрисува мен самата, се получи нещо познато.
За Емма - първия път бях доволна. Но там трябват поне 2 часа. Започнах да се отегчавам от многото термини и планети, заболя ме ухото да държа телефона. Но пък прогнозата и беше доста добра. И съвети ми даде, което също ми хареса.
След 3 години реших и втори път да пробвам-и пак 70лв. И се започнаха свободни съчинения по нумерология и нищо астрологично. Наду ми главата с нейни случки, с които уж ми дава примери. И накрая едно нищо. Не съм доволна!
За Ивелина Рускова през 2017 бях много доволна. Потърсих я отново миналия месец и тя ми предложи хороскоп и прогноза да ги направи на звуков файл. Такса 70 лв. Съгласих се. И получих файл с дължина 7 минути, тоест по 10 лв. на минута-само прогноза, но абсолютно общо-нищо конкретно. То и аз мога да си направя безплатен онлайн хороскоп и щеше да ми излезе нещо подобно.
Та от мен това.
Вече не ми се дават пари, но пък ми се иска някой да ми направи хороскоп.

# 136
  • в 1001-та нощ
И за какво ти е този хороскоп Smiley

# 137
Има въпроси, които ме вълнуват.

# 138
Това пък що за въпрос е. 😃

# 139
Sotis, имате л.с

# 140
  • в 1001-та нощ
Ако потребителката milka90 - очаква отговор на ЛС - първо да разреши получаването на ЛС, тъй като в момента са забранени и не мога да отговоря.

# 141
И на мен ми е писала, сега видях.
Някои дами пишат, но са забранили опцията за получаване на лични съобщения, вероятно без да знаят за това.

# 142
Явно е писала на всички - хитрушка малка Grinning

# 143
  • в 1001-та нощ
Повечето правят така ... бях на 99,99% сигурна Laughing

# 144
Здравейте,
След като прочетох предишните теми се бях притеснила да пиша, на в крайна сметка имам нужда от някаква насока и се престраших.
От дълго време искам да се консултирам с астролог. До сега не съм имала тази възможност, но и не съм търсила задълбочено. Приемам астрологията за изкуство и вярвам, че редицата качества, които са необходими за боравенето с тази материя не се притежават от всеки. Много ми е трудно да се насоча към някого, при положение че нямам никакъв опит.
Търся човек, който да ми направи добър анализ и  консултация. Останала съм с впечатление, че много хора отиват при астролог все едно са тръгнали при ясновидец и очакват да разберат всичко за бъдещето и той ако може и да вземе важни решения вместо тях. Не целя да ме засипва с числа, прогнози и “предсказания”, не очаквам някакви решения и конкретни отговори. По-скоро имам нужда от анализ и насоки.
Имена, които ми препоръчаха и се колебая за тях - Ивайло, Джина и Анелия.
Не знам цените при първите двама, но при Анелия видях че консултация + ректификация излиза най-малко 380 лв, което е повече от това което очаквах и то предвид, че е и отнлайн. 
Ще се радвам от някакви насоки и мнения, отворена съм и за други предложения.
Благодаря предварително !

# 145
Аз препоръчвам с две ръце Титания!!!

# 146
Тия наистина не си поплюват – 380 лв. и нагоре за онлайн устна консултация. При условие, че тези консултации обикновено са с продължителност от половин до един час. Рядко са повече, само по изключение.
Чувам изказвания от клиенти, че е "скъпо" за 2-3 пъти по-ниски цени, при това не за онлайн, а за в пъти повече работа. Или не са попадали на скъпи астролози, или блъфират.

# 147
Била съм при Иво Йорданов, до Пирогов. Оказа се напълно прав в прогнозата си за конкретни събития и взаимоотношения.

# 148
Здравейте,
Попрегледах темите тук и се колебая между някои астролози Илияна Магерова, Ванеса Виденова и Димитър Кожухаров. Моя приятелка имаше консултация с Магерова миналата година и беше останала що-годе доволна, каза, че е много приятно да се говори с нея, но прогнозите май много не и се сбъднаха. А другото е, че чака доста за самата консултация, над месец. Което предполагам, че е нормално, но аз се надявам да намеря астролог, при който да не се чака чак толкова. На Ванеса съм гледала видеа и забелязах, че е доста спокойна, премерена, но пък ми се струва, че  е малко хаотична, а и едва ли има много опит. Разбрах, че също със записването е трудно. За Кожухаров видях, че води курс и се интересува от много време в тази сфера, предполагам, че знае доста, но нямам идея как се случват консултациите и записването и колко се чака.
Та съм объркана доста, ако имате по-конкретни впечатления, ще се радвам да споделите, за да знам към кого да се насоча. Мерси 🙂

# 149
Попрегледах темите тук и се колебая между някои астролози Илияна Магерова, Ванеса Виденова и Димитър Кожухаров.
Ванеса мисля не прави прогностика.
Пролетта моя приятелка ходи при Кожухаров, не чака много - около седмица. А и цената му беше доста по ниска от негови колеги.

Общи условия

Активация на акаунт