Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 212
  • 778
  •   2
Отговори
# 195

Sotis,какъв е тоя мистицизъм,който проповядваш тука и откога астрологията има нещо общо с него?
Не се впрягай-закачам се само:)Разбираш ли от скъпоценни камъни и талисмани?

Първо – изказването ми нямо нищо общо с мистицизма. Повече има общо с глупостта и алчността.
Второ – разбирам от камъни, от карти Таро, чела съм и литература по практическа магия (имах близка с активен интерес в тази област), там е описано как се правят тези талисмани и че не се правят от кой да е (като например от недоучени астролози).

Други въпроси има ли?

# 196
Здравейте! Мира Кунева добра ли е за разглеждане на любовни взаимоотношения? Също така на вас осъществявали ли са се прогнозите ѝ?

# 197
Много бих искала да се свържа с тази жена Зоя. Моля, ако някой има координатите й, нека ми пише на Л.С.
Благодаря предварително.

# 198

Sotis,какъв е тоя мистицизъм,който проповядваш тука и откога астрологията има нещо общо с него?
Не се впрягай-закачам се само:)Разбираш ли от скъпоценни камъни и талисмани?

Първо – изказването ми нямо нищо общо с мистицизма. Повече има общо с глупостта и алчността.
Второ – разбирам от камъни, от карти Таро, чела съм и литература по практическа магия (имах близка с активен интерес в тази област), там е описано как се правят тези талисмани и че не се правят от кой да е (като например от недоучени астролози).

Други въпроси има ли?
Ти пак ме разбра погрешно и влезе остро с рогата като типичен овен:)Всъщност,интересуваше ме дали има астролог във Варна,който се занимава с това,защото  съм си харесал един определен камък...

# 199
Ако имаш желание да приготвиш 4-цифрена сума, може и да се намери такъв.
Но пак ти казвам, това не се прави от астролог, прочел 1-2 трактата, било то и от антични автори. Въпросните трактати (в превод на достъпни чужди езици) съм намирала свободно в интернет, без да плащам. Магически талисмани се изготвят или от потомствени магове (при турците – ходжи), или поне от човек, който е посветен в това. Само с прочитане на трактат не става – това не е астрология, това е астрална магия, окултна практика. Трябва да си посветен в практическата магия. Изискванията за направата на такъв талисман са доста високи – висока проба злато за обков, скъпоценен камък с повече карати, което ще ти излезе една солидна сума пари.

Във ведическата астрология има такава практика, става въпрос за т.нар. корективни мерки. Там не съм много запозната какво се прави при изготвяне на пръстен, дали се спазва определен магически ритуал. Те имат цял комплекс от мерки за смекчаване на "кармата". Но тези мерки се съобразяват със спецификата на наталната карта. Един не дотам добре подготвен астролог, ако ти препоръча неподходяща корективна мярка, по-скоро може да ти навреди.

# 200
Здравейте,
Какво мислите за Силва Дончева? Някой правил ли си е хороскоп при нея и какви впечатления има? Гледах няколко нейни интервюта и ми хареса, говори доста компетентно, малко това с религията и дъновизма не е моето. Обаче доста стресиращо звучи как всичко е толкова предопределено. Кармата, която трябва да се отработи и как един вид няма къде да избягаш и каквото такова. И да си мислиш, че правиш нещо различно от това, което ти е писано и че един вид надхитряваш съдбата - помисли пак, хаха, няма такива свободни изпълнения... Вярвате ли толкова силно в това? На мен ми се струва, че човек ако наистина го мисли толкова несериозно, ще загуби смисъл, особено, ако е се е допитал до астролог и са му казали, че няма да е много хепи животът му.

# 201
  • в 1001-та нощ
Каквото си си надробил - теб чака да го сърбаш. Дали сега или по-късно - в някои случаи има избор. Но, колкото и да отлагаш - теб чака. И от теб зависи - как ще го "сърбаш"  - дали ще ти хареса или не.

# 202
Здравейте ☺
Работя по проект, за който ми е необходим астролог, с който ще работим дистанционно.
Ще му бъдат предоставяни данните на клиента за изработване на натална карта.
Като основни точки, които очакваме да има са:
- силни и слаби страни на човека
- мисия в живота
- възможни сфери за бизнес реализация
- лични качества
Наталната карта може да я подготвяте на аудио запис или писмено, както за вас ще бъде по-удобно! Срока за изготвяне е в рамките на 2 седмици.
Моля, ако има астролози от вас, които имат интерес да работим заедно, да ми пишат на лични.
Усмихнат ден на всички ☀

# 203
А клиентът знае ли за това Ваше начинание ? Иначе всеки може да си потърси астролог, за да разбере нещо повече за друг човек. Защо го търсите този астролог за бизнес начинание във форум като бг мама ? А не примерно в неговия сайт ? Не че тук не пишат и астролози, но са малцинство.  Повечето от пишещите тук споделят мнение за астролози.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 09:49 от starinthenightsky

# 204
Мисля, че в БГмама може да се намери всичко!

# 205
  • в 1001-та нощ
А Вие с час на раждане разполагате ли? Важно е да се направи и ректификация, за което е нужно да участва човека, за когото се прави  анализа.

# 206
Вероятно от някой меринджей на астро портал е отправено това запитване.
Или сте от HR отдел на голяма компания?
Ако е второто, некоректно е да се прави такъв анализ зад гърба на субекта, без неговото знание. А и без да Ви е бил съобщен неговият час на раждане, който допълнително се проверява чрез ректификация (която не е евтина услуга), такъв анализ надали ще Ви свърши полезна работа.

Доколкото виждам, интересува Ви елементарен психологически профил. Такива "астролози" има под път и над път. Така че не вярвам да срещнете затруднения да подберете екип от такива специалисти. Всеки начинаещ и средно напреднал астролог може да направи психопрофил. Другото вече е висш пилотаж, там малцина стигат, включително и сред профитата.

А това с "мисията в живота" е много разтегливо понятие, между другото. Не познавам астролог, който да може коректно да я определи, не че не правят опити, хе-хе. Особено пък с методите на психологическата астрология, изключено!

# 207
  • в 1001-та нощ
Меркантилен човек с липса на етика морал ще се навие. Те и прогнозите ще са на такова ниво...

# 208
Меркантилен човек с липса на етика морал ще се навие. Те и прогнозите ще са на такова ниво...

За жалост такива все повече преобладават. Народът огладня. След една година обучение се обявяват за профита, пък мамят таргета, че се занимават поне от едно десетилетие. Познавам такива дами и господа, заложили на летящ старт.

Ако все пак запитването е отправено от някой HR, което ме съмнява, само да Ви кажа, че часът на раждане, както и ЕГН-то се класифицира като чувствителна информация. Неслучайно го предоставят само лично в общината или чрез упълномощаване на близък. Предполагам, че сте чували за ЗЗЛД. В такъв случай ще е необходимо информирано съгласие на човека (кандидата за работа) и да бъде уведомен за какво ще се използват тези данни. Казвам го, между другото, и като човек, работил в правен отдел и в правна кантора, не само като практикуващ астролог. Освен това поемате много сериозен риск, ако се ангажирате с астролог или астролози, които не работят качествено и имат повърхностни познания. Неправилно разчетена натална карта може да доведе както до неоснователно отхвърляне на кандидатурата, така и до неподходящо третиране на наетия служител по-нататък. И тъй като у нас вече има по един "профи" астролог на глава от населението, поради изключително ниска бариера за навлизане в психологическата астрология, поетият риск не е за подценяване.

# 209
Ако някога разбера, че някоя си фирма, която иска да ме наеме, си е позволила да ми прави психопрофил при астролог, много ще се ядосам и наистина бих премислила дали си заслужава да работя на такова място. Да не говорим, че използването на лични данни по този начин, е дори подсъдимо.

Общи условия

Активация на акаунт