Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 191
  • 778
  •   1
Отговори
# 465
Скъпички са доста, като отзиви от клиенти. Пък било астропсихология.
Иначе пише интересни анализи във фейсбук страницата си, но без грам астрологична обосновка.
Аз я следя от доста време и има точни попадения по всичко, което се случва. Но за астропсихология не бих дала много пари, по-скоро търся прогностика.

# 466
Аз също я следях по едно време, но никъде не видях никаква астрологична обосновка, нито карти.
Иначе наистина пише интересно, приятно за четене. В такъв случай човек си задава въпроса дали прогнозите й са на астрологична база, или просто са синтез от прогнози на икономисти, политолози и социолози. Всеки сериозен астролог, като прави мунданни прогнози, е длъжен да даде обосновка.

Доколкото имам впечатления от нейни участия по специализиране групи преди време, и нейното е психологическа астрология. Те повечето специализират в това направление, то е най-лесно и достъпно, с много ниска бариера за навлизане.

# 467
И друг път съм споделяла, но пак ще напиша. Много ми харесва Станислава Бояркина. Слушам я в you tube.
Стилът й на " прогнозиране" до голяма степен се доближава до моите представи за правилна астрологична характеристика на планетните енергии за даден период от време.
Не съм се обръщала към нея за консултация или по някакви въпроси, но бих си поговорила с нея с удоволствие.

# 468
За пръв път чувам това име. Български астролог ли е или от рускоезичните?

Астрологични канали в ютуба не следя, а сега това е много популярно и такива астролози бързо завземат голяма аудитория. Аз съм от старата школа и ми е трудно да се променя – обичам да пиша и да чета, а не да говоря и да слушам астрология. Забелязвам, че мнозинството се хваща на видеа и подкастове, в момента това е добрият маркетингов подход сред астролозите. На никой не му се чете вече. А ако все пак се чете – да е нещо кратко, забавно, в общи линии клиширани бози.

# 469
Sotis,  рускоезична е, мисля, че живее в Казахстан. Как попаднах за първи път при нея не помня, твърде е възможно да е било чрез четене, защото и аз предпочитам да чета/ пиша. Но тя си има канал и публикува  видеа, които харесвам. Има стил и грамотно представяне на аспектите. Единственото, което ми създава малко неудобство е, че  ми се провокира търпението, заради начина, по който говори. Прави особени паузи. Но с промяна в настройките за скоростта ( слагам я на по- бърза скорост), всичко си идва на мястото .
Има един астролог, също рускоезичен, неговият стил е съвсем различен от Станислава. Той пише, има си сайт. Мисля, че е украинец и живее в Украйна. Той прави интересни анализи , засяга обществено политически теми. Има малко язвителен тон, личи си дори и пристрастие, но също бих се радвала на разговор с него. Константин Дараган.

# 470
Дараган е доста популярен астролог и е нашумял с неговите прогнози.
Украинците го недолюбват, защото е минал към проруска ориентация. И, доколкото ми е известно, дори е емигрирал в Русия. Но за мен това е без значение, кой къде е – важното е да представя достатъчно обосновани и обективни анализи, без опити за манипулации, внушения и пропаганда, каквото често виждам сред астролозите. И не само оттатък при тях, сред нашите мунданни специалисти също има такива, което не им прави чест.

# 471
Да, откровено проруска. И аз забелязвам опити за манипулации, внушения и пропаганда, под формата на " обективни " анализи. Много е интересно.

# 472
Наши мунданни астролози, все известни и популярни имена, също го правят. Стигат чак дотам, че да внушават за кого да се гласува. Такова ниско падение... и това ли е "сериозна астрология", за каквато претендират?

# 473
Здравейте! Бих искала да попитам какво е мнението Ви за Мира Кунева, има ли точни попадения на направени хороскопи?

# 474
Популярен медиен астролог, доста е ангажирана и при нея повечко се чака.
Както всички знаете, от всеки астролог има и доволни, и недоволни.
Тук се сещам, че някои са споделяли за нея и сякаш нямаше преобладаващо негативи отзиви.

Качествата на всеки астролог се проверяват в режим на лична консултация, но задължително и на база сравнение с други специалисти от неговата гилдия. Като имате база за сравнение, накрая избирате специалиста, който на Вас най-много Ви допада като стил, подход и, разбира се, отговорно и качествено свършена работа.

# 475
Наскоро една моя позната каза, че преди доста години си е правила хороскоп при Мира Кунева и е останала много доволна. Прогностиката е била на ниво и нещата са се случили. Лично мнение нямам, не съм правила консултация с нея.

# 476
Популярен медиен астролог, доста е ангажирана и при нея повечко се чака.
Както всички знаете, от всеки астролог има и доволни, и недоволни.
Тук се сещам, че някои са споделяли за нея и сякаш нямаше преобладаващо негативи отзиви.

Качествата на всеки астролог се проверяват в режим на лична консултация, но задължително и на база сравнение с други специалисти от неговата гилдия. Като имате база за сравнение, накрая избирате специалиста, който на Вас най-много Ви допада като стил, подход и, разбира се, отговорно и качествено свършена работа.

Благодаря за изчерпателния отговор. Ще дам мнение след консултацията.

# 477
А каква е цената вече при Мира Кунева?
Само през сайта ли се поръчва хороскоп писмен, или прави и лични срещи?

# 478
А каква е цената вече при Мира Кунева?
Само през сайта ли се поръчва хороскоп писмен, или прави и лични срещи?

Доколкото знам се предлага и лична консултация, аз поръчах писмен хороскоп чрез сайта. Цената в момента е 160 лв.

# 479
Миналата година поръчах хороскоп на Мира Кунева. Макар и лаконичен, трябва да призная, че някои неща се случиха. Съжалявам, че не й послушах съвета, да съм по-активна и да търся възможностите (мисля, че изпуснах нещо много важно в професионалната сфера).

Общи условия

Активация на акаунт