Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 206
  • 778
  •   1
Отговори
# 480
Това годишна прогноза ли е, или прави за по-напред във времето?
След проверка на часа на раждане ли се работи?

# 481
И кайво ще рече лаконично, колко страници беше хороскопа и какъв вид?

# 482
Те изпращат и аудиофайлове, от по 15-20 минути.
Една стандартна устна консултация обикновено продължава около един час.

# 483
Наши мунданни астролози, все известни и популярни имена, също го правят. Стигат чак дотам, че да внушават за кого да се гласува. Такова ниско падение... и това ли е "сериозна астрология", за каквато претендират?
Получих бан от вашата страница "звездна традиция", имено защото ми правят впечатление такива плоски анализи - бяхте пуснали такъв за президентските избори Радев срещу Герджиков, доказвайки уж астрологично категорична победа на Герджиков. Т.е агитирахте за човек, който нямаше никакъв шанс да спечели.

# 484
Наши мунданни астролози, все известни и популярни имена, също го правят. Стигат чак дотам, че да внушават за кого да се гласува. Такова ниско падение... и това ли е "сериозна астрология", за каквато претендират?
Получих бан от вашата страница "звездна традиция", имено защото ми правят впечатление такива плоски анализи - бяхте пуснали такъв за президентските избори Радев срещу Герджиков, доказвайки уж астрологично категорична победа на Герджиков. Т.е агитирахте за човек, който нямаше никакъв шанс да спечели.

Не съм те банвала, дори не знам къде се пипа от настройките. За това отговаря колегата. Анализът също е негов, аз бях изначално против да се прави анализ без часове на раждане. Направил го е на своя отговорност. Агитация не сме водили – нито той е за Герб, нито аз. Аз въобще нямам никакви партийни пристрастия, не харесвам никой от тях и на никого не бих гласувала доверие, камо ли да агитирам.

Тоя случай го помня и брах доста ядове с него, защото една стара дружка после не се спря да плюе в нейната астро страница. Тя открито си води политическа пропаганда. Точно тогава аз лежах с тежък ковид у нас и бях наистина на ръба. Бяхме поразредили и публикациите.

# 485
Благодаря за отговора. Предположих, че няма как да си ти Simple Smile

# 486

Годишна прогноза + въпроси по натала. Аз натала си го знам, само поисках да ми каже какви според нея са ми кармичните трудности, върху какво трябва да работя. Прогнозата беше за 1 година, + някои по-важни тенденции за напред (не че и аз не ги виждам). Получих 20мин файл, като можех да й задам допълнителни въпроси и тя да ми отговори. Миналата година мисля, че не приемаше, т.е. нямаше как да имам среща с нея, опцията беше само със запис.
Всъщност като се замисля, предпочитам консултация, с която да мога аз да си задам въпросите, спрямо това, което аз не разбирам по картата. Но едва ли има астролог, който ще съчетае прогноза + дискусия.

# 487
Но едва ли има астролог, който ще съчетае прогноза + дискусия.

Напротив, някои колеги предлагат такава опция в режим на онлайн устна консултация – по скайп или вайбър.

Като ти изпратят аудиофайл с анализ и прогноза, пак се извършва задочно, т.е. без да може да си зададеш въпросите. При писмен анализ обикновено се дава възможност в близките дни клиентът да пише на астролога и да зададе въпроси по анализа, ако случайно нещо не е разбрал. Някои питат, други не питат...

# 488
  • в 1001-та нощ

Годишна прогноза + въпроси по натала. Аз натала си го знам, само поисках да ми каже какви според нея са ми кармичните трудности, върху какво трябва да работя. Прогнозата беше за 1 година, + някои по-важни тенденции за напред (не че и аз не ги виждам). Получих 20мин файл, като можех да й задам допълнителни въпроси и тя да ми отговори. Миналата година мисля, че не приемаше, т.е. нямаше как да имам среща с нея, опцията беше само със запис.
Всъщност като се замисля, предпочитам консултация, с която да мога аз да си задам въпросите, спрямо това, което аз не разбирам по картата. Но едва ли има астролог, който ще съчетае прогноза + дискусия.

Напротив - повечето работят така - от тези, с които аз съм имала контакт - Илиана Магерова, Милена Вълканова, Трифон Николов, Загата. Получавала съм и писмен файл - това също ми допада, защото по-лесно възприемам, като чета, но е по-трудоемко за астролога. Времето за подготовак и писане надхвърля няколко часа устна консултация. Загата се беше подготвил предварително, но пак си мисля, че писането е най-трудоемко, защото включва и оформяне на съдържанието, структуриране, синтез на важното ... Като човек, който пише много - си давам сметка какъв труд е.

# 489
Времето за писане на анализ и прогноза само по една тема от хороскопа или по две свързани е около 3 работни дни, ако не си правиш почивки и не се размотаваш. Отделно преди това има ден-два работа по ректификацията – уточняване и прецизиране на часа. Въобще не са като няколко часа устна консултация, т.е. не може да се изпише толкова за няколко часа. Но може би за няколко часа може да се изговори толкова материал, да.

# 490
Моля, препоръчайте ми добър астролог за личен хороскоп. Исках при Мира Кунева, но тя няма свободни часове до 15 септември.

# 491
Явно ще е почивка, едва ли има толко поръчки..
Препоръчвам Илияна Магерова

# 492
Щях да гласувам и аз за Магерова, ако предпочитате някой популярен астролог за общ прочит на хороскопа.
Може да потърсите и астролога Реджи от Варна, той е добър практик.

# 493
Момичета, според вас може ли да се влияе на кармата и ако да по какъв начин?

# 494
Момичета, според вас може ли да се влияе на кармата и ако да по какъв начин?

Интересен въпрос. Може ли да го преместим в съседната тема за астрология?
Да не се смесват, тук се обсъждат консултиращи астролози и се споделят впечатления за тях.

Общи условия

Активация на акаунт