Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 273
  • 778
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Коя е съседната тема?

# 496
  • При децата ми
Коя е съседната тема?

Предполагам темата "Астрология" има предвид.

# 497
Астрологичната тема имах предвид, тук нали се коментират астролози и консултации.
Предложих го, за да не потъне тук, според мен може да се получи интересна дискусия.

# 498
  • в 1001-та нощ
Ох, аз помислих, че въпросът е в темата "Астрология", изключила съм, че е в тази. Благодаря Ви Simple Smile

# 499
Повечето тук звучите доста напреднали в материята, но може би така ми се е сторило. Извинявам се за неуместния за темата въпрос. В никакъв случай не искам никой да потъва.

# 500
Violeta, въпроса ти не беше неуместен, напротив, доста интересен. И Да, доста напреднали има тук, те просто казаха да преместиш въпроса си в другата тема за да се включат повече хора, дори мислех аз да го направя защото на мен също ми е интересно .
Тази тема е за препоръка и мнения за астролози, в другата се дискутират въпроси като твоите!

# 501
Мисля, че се извиних вече . Тази група явно е твърде private , извинявам се, че ви смутих. Чувствам се като гише на някоя администрация. Явно тук е само за определени просветени и ако някой попита нещо странично, смущава вътрешния ви ред. Ще задам въпроса си на друго място, надявам се там да са по -отворени за външни .

# 502
  • в 1001-та нощ
Ето тук е преместен въпросът Simple Smile

В тази тема коментираме опит с консултации при астролози, а в другата си говорим за астрология.

# 503
Няма нужда от никакви извинения, моето предложение не беше забележка.
Аз такива рядко си позволявам към участници във форума, особено пък непознати.

Та, исках да кажа, че въпросът Ви е доста интересен и може да се развие в другата тема, която е специално създадена и предназначена за такива дискусии. Алена вече се е погрижила да го премести там.

# 504
От моя личен опит мога да кажа , че кармата с годините колкото и да е тежка избледнява и изчезва ... понякога за 10-15 минути се скучва събитие , което изчиства карма изтърпявана с години ...
Иначе не, не може да се влияе , търпение , докато се изчисти и ако имаш сили може да започнеш на ново ...

# 505
Някой може ли да ми препоръча курсове само по хорарна астрология и дали според вас ще се справи начинаещ в астрологията или трябва да има някакво ниво? Как вървят цените и има ли онлайн курсове?
Ще ми се да се запиша, и хорарна та ми се вижда най - кратка и лесноусвоима, а пък за лична употреба ще ми е супер. Постоянно си губя ключовете, пари, питам се дали да потърся някого, дали да си купя еди какво си... Та в тази връзка питам.

# 506
Доколкото знам, в повечето наши астро школи обучението върви по модули и хорарната астрология е към модула за по-напреднали, на ниво практици. За курс, който да е само по хорарна, не съм чувала. Има такива англоезични, но са скъпи. Има и друга опция – купувате няколко книги по хорарна астрология, започвате да четете и така я научавате.

# 507
Пробвала съм с четене сама - нищо не вдявам. В астрогалакси (чии беше сайта?) има онлайн курс но не пише цена.. Иначе звучи обещаващо.. Пращат ти лекции, четеш си и питаш кое не е ясно, после имаш задача в края на лекцията..

# 508
На Николай Колев е сайтът. Там има форма за контакт, можете да пишете и да питате за цената.
Доколкото се сещам, беше цялостен курс, но може да има и отделно за хорари, питайте.

Повечето астрологични школи у нас предлагат обучение, което се състои от няколко модула. И като се стигне до по-напреднало ниво, се учи предсказателна, хорарна и елективна астрология. Хорарната астрология е за практикуващи и не е от уводните нива, за начинаещи.

# 509
Сега чета темата от началото до края, и по повод написаното от Mari eta72: преди около три години се обърнах към Титания за консултация по определена тема, консултацията протече по телефона, даде ми определени периоди с определени тенденции. От позицията на времето мога да кажа, че в набелязаните периоди наистина се наблюдават промени, но точно обратните на описаните от нея - нещата тръгват "надолу", вместо "нагоре". Нищо лично и с уважение към труда й, може просто да не е "моят" астролог.
Преди 4 години се консултирах с Димитър Кожухаров относно намерение да сменя работата, бях убедена, че трябва и ще ми донесе финансови ползи. Каза ми да не го правя. Послушах го. Беше прав.

Общи условия

Активация на акаунт