Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 621
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
По-скоро ме интересуваше, дали има познаваемост при Гали.

Има познаваемост , ако ви е Точен часа на раждане . Гали е добър астролог, правила съм при нея прогнози много успешни и напред във времето, между три и пет години, включително и за професионална реализация на мен и сина ми.

# 586
То зад цената само на една консултация. Стоят знанията и опита на астролога. Натрупани през времето. Качеството на консултацията зависи от тях.

Не винаги, има високи цени без кой знае какво покритие. Но Гали не е от този тип астролози, тя дори не залага на реклама и маркетингови стратегии. Следвам нейната страничка във фейса, много рядко публикува.

Немалко клиенти, с които се сблъсквам, още на етапа на първоначално договаряне се опитват по всякакъв начин да обезценят труда на астролога. Знанията и опита, както казваш. Клиенти, които изначално са наясно, че насреща не стои поредният астропсихолог и лаладжия. А един от малкото астролози в цяла България, който в практиката си съчетава антична и ведическа астрология. Незнайно защо обаче те поставят на една линия с новоизлюпени астропсихолози, които са учили по 1-2-3 години. И 5-10 години да са, пак са със слаб капацитет.

Мога да ти дам пример от моята практика, една постоянно повтаряща се ситуация.
Хем държат да получат точен анализ и прогноза, хем да не е по психологическа астрология.
Но като стане въпрос за ректификация, повечето се опитват да натискат астролога да не я прави, че не им е нужна. Включително клиентки, чиито часове преди никога не са били ректифицирани. Или, ако все пак се прави такава проверка, която понякога отнема дни, тя да е напълно безплатна. Заплаща ли се, отказват се. А такива са условията и при други астролози. Това отношение за какво говори?

Или може би където мине номерът, т.е. прилагаме двоен аршин. При равни други условия, т.е. горе-долу еднакво ниво на знания, ерудиция и натрупан практически опит, трудът и времето на астролозите се оценяват по съвсем различен начин.

# 587
Анелия Лечева е пишман астролог. От доста време работи , но прави фалшиви прогнози. Гали си е доста неприятна като характер, да се има в предвид преди работа с нея.

# 588
Да, Гали си има особености, но иначе е много ерудиран и знаещ астролог. Не знам как се отнася към клиентите, аз в друга светлина я познавам – колегиална.

А иначе мога да изброя поне още няколко известни и популярни имена, които са с неприятни характери и много арогантно държане. Разбира се, не е нужно. Има и случаи, когато някой клиент преминава всякакви граници. Те се пробват – и където мине номерът. Имам такива случаи, макар и единични – били са и при други колеги, които после са ми споделяли за тях, много възмутени.

# 589
Силва Дончева беше говорила за рак на някаква жена и чак беше полудява 😃 има доста добри Индийски астролози , които работят на нормални цени. Защо трябва да се ограничаваме с Българския пазар

# 590
И аз съм чувала за Анелия Лечева. Противоречиви мнения, имам позната, която е много доволна от нея и казва, че и нейни приятелки са доволни. Ама то май за всеки астролог ще се намерят хора да кажат и добри, и лоши неща. Истината е, че хората оценяват на база познаваемост. Ако нещата, които астролога им е казал, не са се случили във времето, едва ли биха го потърсили пак.

# 591
Защо трябва да се ограничаваме с Българския пазар

Тези, които владеете свободно английски или руски, винаги имате опция да намерите някой наистина добър и доказан професионалист сред тамошната гилдия от астролози, практикуващи ведическа или традиционна западна астрология. Няма наистина никаква база за сравнение с нашите, с много малки изключения, които могат да се изброят на няколко пръста на едната ми ръка в цялата страна. Те затова някои тук минават за "топ астролози", без въобще да са на съответстващо ниво и да притежават такива качества, просто защото имаме много ниска летва и база за сравнение.

# 592
Да питам някой скоро имал ли е консултация с Илияна Магерова? Само онлайн ли са вече, няма ли възможност за лична среща?

# 593
  • в 1001-та нощ
Ако държи офиса и си много настоятелна, може да направи компромис.

# 594
Е,чак компромис не искам. Но просто мислех,че има и двете опции...срещите с нея ми действат много добре и ги предпочитам..
А знаете ли преподава ли все още? Преди знам,че имаше ученици.

# 595
За съжаление и Краси Рохини при мен няма познаваемост Sad не Илияна също с нулева познавемост при мен. Спорен мен традиционните системи не работя при мен. Това е за сега.

# 596
За Илияна съм много учудена. Пращала съм много познати при нея и винаги познава.
Аз говорих с нея, прави си и лични срещи, и онлайн.

# 597
Илияна е чудесен човек, страшно добър астролог , но при мен просто няма никаква познаваемост. Като много пъти ми е проверявала хороскопа и нищо. Това не значи , че при друг човек нещата няма да са по-добре.

# 598
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър астролог за синастрия и кармични връзки?

# 599
Здравейте, може ли да ми препоръчате астролог за партньорски (любовни) отношения? Видях, че някои са добри в неща от миналото, други за бъдещето и за това се зачудих има ли и такива за партньори? Мира Кунева добра ли е в тази област?

Общи условия

Активация на акаунт