Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 572
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
Ние имаме синастрия от Илияна - доволни сме.

# 601
Здравейте, момичета! Отдавна следя темата ви и чак сега реших да пиша. От 7 години се консултирам с астролог и бих казала, че вече съм много запалена. Всяка година имам поне две консултации. Не вярвам на врачки, шамани и тем подобни, но астрологията за мен е наука, която доста точно определя събитията в живота ни. Ходила съм само при един астролог. Но аз винаги имам точни въпроси и насоки, които вероятно спомагат за успешната прогноза. Да, познавала е 90 % от нещата, които ще се случат. Имало е леко разминаване във времето/ +- месец/. Съжалявам, че като малка не съм знаела за астрологията, защото вероятно щеше много да ми помогне в кариерното ми развитие. Още не съм готова да се консултирам и с втори астролог, но един ден ще го направя. Интересно ми е да видя как и втори човек ще интрепретира картата ми. Пожелавам ви да бъдете здрави и позитивно настроени. Мислете само за хубавите неща в живота!

# 602
Здравей. Ще споделиш ли името на астролога?

# 603
Здравей. Ще споделиш ли името на астролога?

Не съм сигурна, че искам публично да кажа кой е астролога, защото срещнах негативни мнения за това лице и не искам да прозвучи като реклама или едва ли не, като агитация за него. Аз съм и доста особен случай, тъй като имам силно развита интуиция и дори успявам да видя и усета неща, които ще се случат в живота ми. Сънищата ми също са съновидения. Никога не съм развила тези способности, но просто се доверявам на интуицията си. В  моят род е имало врачки и баячки/ които пак казвам - не вярвам в тях/ и вероятно това си е родова дарба. Но при първият ми разговор с този астролог, аз гледах скептично нанещата, които ми каза, че ще се случат. Направо не вярвах. Детето ми бе малко, но тя каза, че ще напусне дома ни на 14 години за да учи другаде. Дори се смях на тези нейни думи, защото аз съм майка-фанатичка и съм много привързана към детето. Но, уви, случи се. В края на седми клас, мъжът ми чул за едно училище в региона, завел я да го видят и хоп- тя вече втора година учи и живее далеч от мен. И мого други примери мога да дам, но не ми се изпада в лични подробности. Доверете се на някой, кото усещате близък до своето усещане. Виждам, че тук се спрягат две имена. Не ги познавам, но вероятно са добри. Много е важно да се доверите на астролога си, защото, когато той знае някои факти около вас, лесно може да сглоби пъзела на съдбата ви и картата ви.

# 604
Не съм сигурна, че искам публично да кажа кой е астролога, защото срещнах негативни мнения за това лице и не искам да прозвучи като реклама или едва ли не, като агитация за него.
ianushkaa тя темата е за това - Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог -  не да очакваме лични подробности. Пък после всеки сам си преценя. И аз съм била на консултации от които съм останала доволна и с познаваемост от астролози, които са плюти тук, и съм останавала разочарована от хвалени.

# 605
Да,кажете кой е, то за всеки има + и - мнения, нали затова е темата

# 606
Не съм сигурна, че искам публично да кажа кой е астролога, защото срещнах негативни мнения за това лице и не искам да прозвучи като реклама или едва ли не, като агитация за него.
ianushkaa тя темата е за това - Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог -  не да очакваме лични подробности. Пък после всеки сам си преценя. И аз съм била на консултации от които съм останала доволна и с познаваемост от астролози, които са плюти тук, и съм останавала разочарована от хвалени.

Разбирам Ви, нека всеки сам си преценява. Астроложката е Анелия Лечева.  Запишете един ПЛЮС за нея от мен.

# 607
За нея съм чела добри отзиви някъде по-назад в темата.

# 608
За нея съм чела добри отзиви някъде по-назад в темата.
Не ги видях. Аз видях няколко негативни, а моето мнение определено не е такова. Аз затова й казах, че хората не трябва да очакват от астролог да е врачка. На мен Анелия ми е казвала кое е добре да направя в определена ситуация. Аз не съм я послушала и накрая  съм съжалявявала за избора си. Просто хората трябва да знаят, че накрая изборът е в техните ръце и действия. Тя може да ви даде посока и вие ще направите своя избор.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 16:39 от ianushkaa

# 609
Тези теми се клонират, т.е. като стигне 50 страници, се заключва и се прави нова със същото име. Може би в някоя от по-старите теми съм виждала тези отзиви и ми е направило впечатление, тъй като в Пловдив, за разлика от София и Варна, няма такъв наплив на практикуващи и консултиращи астролози. Във Варна има по един на глава от населението.

# 610
Тези теми се клонират, т.е. като стигне 50 страници, се заключва и се прави нова със същото име. Може би в някоя от по-старите теми съм виждала тези отзиви и ми е направило впечатление, тъй като в Пловдив, за разлика от София и Варна, няма такъв наплив на практикуващи и консултиращи астролози. Във Варна има по един на глава от населението.
Да, сега ме подсетихте. Имам много близка позната от Варна, която от години се консултира с Адриана Вотей. Много е доволна и й помогна с решения относно кариерата и семейни проблеми. За нея не съм търсила отзиви тук във форума, но е факт, че приятелката ми е доволна.

# 611
Адриана е едно от водещите търсени имена по принцип. Анелия съм я чувала тук , има + и - наистина.

# 612
Здравейте, някой има ли отзиви за астролог Ники Момчева?

https://astroguidebynm.com/

# 613
Здравейте,  някои може ли да сподели мнение за астролог Анелия Панчева? Благодаря

# 614
Здравейте!
 Никога досега не съм била на астролог и в момента съм в търсене Grinning Попаднах на добри отзиви за Радостина (сайтът се казва Rady and the Stars), но някой от тук дали е бил и дали би споделил впечатления? Но, ако някой може да препоръча и друг астролог, отворена съм за предложения, като съм от София и ми се иска лична среща, на живо, но не отказвам и друг вариант. Като цяло, на 25 години съм, карам висше, но след него искам да уча още и искам да попитам за образование, професионално развитие, любов и да имам малко повече яснота в живота си, тъй като съм доста объркана в момента. Grinning
 Извинявам се за дългия пост!

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 19:43 от gabito852

Общи условия

Активация на акаунт