Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 571
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
Не сте за астролог - може още повече да Ви обърка и да ви тласне в неподходяща посока. Астролог няма да подреди живота Ви. Всичко е във Вашите ръце.

# 616
Радостина е астропсихолог, там ще чуете захаросани приказки за проработки и родови карми.
Ако търсите професионална консултация с прогноза, обърнете се към по-сериозен астролог. В тази тема по-назад са обсъждани имена на практикуващи астролози и впечатления от консултации.

Ако астрологът е достатъчно компетентен, той може да прецени дали сте избрала подходящ образователен профил, да Ви даде препоръки за други алтернативи, да направи оценка на кариерните възможности, както и на социалния статус, който Ви е отреден по хороскоп.

# 617
Много ви благодаря за мненията! Знам, че няма да ми оправи и подреди живота, далеч съм от тази мисъл, все пак астрологът не е врачка и няма магическа пръчка Grinning Просто има някои аспекти и въпроси, за които бих искала да се консултирам, но Ви благодаря за отговора! Прочетох последните две теми и наистина има доста имена, ще ги погледна по-обстойно, благодаря!

# 618
Сериозно ли ви се струва астролог да насочи някой да става инфлуенсър 😂🤣. Пак ми стана смешно. Като чух и веднага се усъмних в уменията на лицето 😬

# 619
  • SF
Хората тълкуват най-обикновени думи по техен си странен начин. Вероятно има указания в картата за някаква публичност, медийност, популярност.  Астрологът (вероятно) няма да каже на клиента си да стане говорител по телевизията и да чете новините. Само можем да предполагаме как е протекъл такъв разговор, но съвети да помисли как да разработи тези дадености, могат да съдържат и думата "инфлуенсър". Няма нищо лошо в това. Дума като дума - като пиар, промоутър, Соушъл медиа маркетинг, дигитален маркетинг.... На мене не ми звучи странно в консултации астролог да използва съвременните думи (професии). Ако ви каже "работете по оста 5-11, защото по дирекции правят игнрес и аспект с Уран", по-полезно ли ще ви бъде?

# 620
Сериозно ли ви се струва астролог да насочи някой да става инфлуенсър 😂🤣. Пак ми стана смешно. Като чух и веднага се усъмних в уменията на лицето 😬

Щом и някои "топ астролози" у нас стават инфлуенсъри, т.е. използват влиянието си като астролози и за други внушения, за какво да говорим.

И на мен ми звучи несериозно, но професията инфлуенсър не е ясно дефинирана и може да се намерят астрологически много нейни алтернативи – дигитален маркетинг, реклама, ПР, медии, публицистика, творческо писане и т.н. Esmee в коментара си по-горе е казала същото, но с други думи.

# 621
На мен ми звучи непрофесионално.
Другият вариант е ако астрологът, анализирайки и общувайки с клиента, е успял да усети настройката и степента на развитието на личността и е счел, че инфлуенсърството  е подходящо занимание. Разбира се, много зависи в какъв контекст е казано и какви са били първоначалните въпроси към астролога.

# 622
  • SF
На мен ми звучи непрофесионално.
Другият вариант е ако астрологът, анализирайки и общувайки с клиента, е успял да усети настройката и степента на развитието на личността и е счел, че инфлуенсърството  е подходящо занимание. Разбира се, много зависи в какъв контекст е казано и какви са били първоначалните въпроси към астролога.

Именно. Няма как да знаем как е протекъл разговорът. На мене ми звучи еднакво професионално или непрофесионално, ако астролог препоръча на клиента си да се насочи към точни науки, или към творчески професии, или да бъде фрийлансър, предприемач, без структура (йерархия), към занимания със спорт, с ръце (занаяти), медиа (телевизия, интернет). Не бих се пазила от думата инфлуенсър. Мога да посъветвам клиент да стане модел, инфлуенсър, диджей, татуист, стига да ми е поставил този въпрос и да виждам потенциал в картата му.

# 623
Клиента се занимава с геодезия. Астрологът е казал, че това не е за него и да се насочи към друга сфера. Отдавали му се продажбите и да станел инфлуенсър. Смешно ми става понеже това не го приемам като професия и сериозно занимание. Може и да си е само мой проблем.

# 624
Инфлуенсърът е човек харизматичен. Може да продава чрез влиянието, което има на първо място като личност. Като чаровен и магнетичен човек. Чрез това, че умее да увлича и влияе на изборите и решенията на хората. Инфлуенсъри са и популярните личности,  тези с обществен успех. Няма по-добра реклама от това човек с влияние и позиции в обществото, да направи анонс на някаква услуга, продукт. Още повече такива като Илън Мъск. И това често се използва в рекламата. Агентите на влияние по модерному са инфлуенсъри. Инфлуенсърството използва личното влияние или личния успех, за реклама. Инфлуенсъри могат да са хора с различни професионални умения.

# 625
Друг е въпросът дали астрологът правилно е определил и преценил професионалните сигнификатори в хороскопа.
Това е една от най-сложните теми за анализ и доста професионални астролози допускат грешки още на ниво определяне на тематични сигнификатори, включително астролози с дългогодишен опит.

От геодезист да те направят инфлуенсър – двете професии предполагат коренно различни професионални сигнификатори!

Разбира се, тук можем само да предполагаме, не знаем как е минала консултацията.

# 626
  • SF
Има вероятност астрологът да не е цитиран абсолютно съвършено, след това и геодезистът, и до нас достига информацията, че един астролог казал на един геодезист да стане един инфлуенсър. И ние сега разсъждаваме ли, разсъждаваме.
А защо пък да не се опита да стане инфлуенсър, ако геодезистът е споделил на астролога си, че го влекат техника, интернет, видеозаснемане, монтиране, гледа ю-туб, радва се, силен Меркурий, добри комуникативни умения... Какво й е на тази дума инфлуенсър? С какво  е по-странна от прокюрмънт спешълист, фасилити експерт или локал оперейшън риск мениджър.

# 627
Здравейте, някой има ли отзиви за астролог Ники Момчева?

https://astroguidebynm.com/

Здравейте аз имах консултация при нея за годишен хороскоп, но не съм доволна. Консултацията протече за около 50мин и обясняваше все едно съм на курс по астрология относно планетите коя е ретроградна коя не, за мен не каза абсолютно нищо. Няма нищо общо с нито една от другите астроложки, при които съм правила хороскоп и консултация. Най-добрата за мен е Илиана Магерова, но понеже за консултация с нея се чака повече избързах и дадох в случая 100лв на вятъра!

# 628
За Илияна не се чака кой знае колко ,ако можеш по обедно време. Просто всички искат вечер и това разтегля времето...

# 629
За Илияна не се чака кой знае колко ,ако можеш по обедно време. Просто всички искат вечер и това разтегля времето...
Ами имам консултация за 5 юни 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт