Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за печените лакове и лампите за изпичане?
Как се използва електрическа пила за нокти?
Какви са мненията за различни видове лакове и техните характеристики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за печените лакове и лампите за изпичане?
Форумът обсъжда предпочитанията за обикновени лакове и изпичането им. Някои потребители споделят, че предпочитат обикновените лакове, тъй като издържат до седмица без проблеми и без особени щети, като след това искат нов цвят. От друга страна, има и тези, които рядко използват печените лакове и се включват в темата, изразявайки интерес и любопитство по въпроса.
-
Как се използва електрическа пила за нокти?
-
Какви са мненията за различни видове лакове и техните характеристики?
-
Колко дълго трябва да изчакам, преди да нанеса друг слой лак?
-
Кой бързосъхнещ топ лак да използвам и какви са препоръките за неговото нанасяне?

), а и това е тема за обикновени лакове.

като посоката на въртене по моята логика трябва да е към върха на нокътя. Обаче този пластмасов ограничител много ми пречи, или по-скоро това, че дискът е потънал в него. Ако бяха на едно ниво щеше да е много по-удобно.
Това ми е новост.

- от педикюра ме боляха палците няколко дни, маникюрът не беше нищо особено...Т. е. аз си ги правя по-добре сама. А и не обичам много да ми пипат ръцете...
Ето (моята пила е от Кауфланд, нищо потънало няма- провери пластмасовото отстрани дали се движи при натиск- може да е с някаква предпазна цел направено така), ляво: