"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 10 014
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
titiii пиятно изкарване тази вечер!!!

# 151
Момичета, черпя виртуално за моя осем-месечко!

Да се отчетем и от консултацията - 8480кг и 71см. На мен 200гр за месеца ми се струва добре, ама сестрата като чу... да съм почвала попара с масло и сирене. Добре че педито й затвори устата набързо. Аз съм с алергия към каквото се сетите и я карам супер внимателно със захранването, а тя сирене иска му дава. #2gunfire Както и да е, така или иначе аз си правя каквото аз си знам, но не мога да разбера защо някой хора смятат, че децата трябва да се гледат по калъп.
Много съм доволна, защото най-накрая взехме на малкия бебешки дневник за празника и нямам търпение да почвам да го попълвам.
Добре дошла на b_zlateva    bouquet Пожелавам всичко да бъде наред с малката принцеса.
Болничките бързо да оздравяват.

Момичета, айде който не го мързи да си напише режима на хранене-колко и какво хапват бебоците. Мерси и хубава вечер на всички.  Heart Eyes

# 152
Здравейте!

bouquetДобре дошла на мама b zlateva!  bouquet
Пожелавам ти всичко да се оправи и малкото ти момиченце да е здравичко.

Честито на всички празнуващи!

Татяна, и на мен ми дава от време на време проблем neta, но за да се застраховам, да не пиша на ново, си го копирам.  Ако прекъсне,  като даде връзка, си продължавам с копирания текст.

За проходилката, аз също си я ползвам. Чела съм по тази тема. Бяха наречени "мързеливо прохождане". Важното е детето да не бъде сложено прекалено рано, защото тогава има последици. Иначе не смятам, че са толкоз страшни, ако бяха нямаше да ги има.

Beb4o, бях чела и за деца които си удрят главите. Ще се го потърся и публикувам. Помня, че не е нищо страшно, просто начин да си изразят емоциите.

Magica, права си. Най-добре е така както ти прецениш с храната, особено щом ти имаш алергия към много неща, трябва постепенно да въвеждаш храните - особено сирене, жълтък и млеко. Ще си пиша за нашия режим утре, че трябва да приключвам вече.

Искам да ви кажа за новия номер на Виолетка. Кажеш ли й "Дай мамо целувка!" и тя дава целувка, толкова е готина и сладка. Също така пляска с ръчички.

Лека вечер

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 21:24 от tinka81

# 153
  • София
Здравейте мамета  Hug!
Времето е чудесно,само за разходки.Дано се задържи така максимално дълго.
Добре дошла мама b_zlateva  welcome Вярвам ,че малката сладурана бързо ще се възстанови и й желая от сърце безгрижно детство   bouquet
Честит 8-ми месец на Стефко, Яни  и Дани  smile3525
Честито и на всички кръстени бебчета и на техните родители!
Днес за 1-ви път направих попара със сухар,яде десетина лъжички и след това си затвори устата и категорично отказа,мисля си че й хареса на вкус,но не е свикнала с консистенцията  Thinking
Кали става все по игрива и палава.Изправя се,пада,става даже излиза от кошницата/която вече й е омаляла де/ и пак сяда обратно в нея.Проходилка не съм взимала,но като гледам май няма да се наложи защото вече пристъпва сама като се държи за решетката или за облегалката на дивана в хола.
titiii и на Кали й беше излезнал някакъв обрив и аз се притесних,че може да е шарка ,но педи каза че нещо я е полазило.Температура обаче не е имала.Може и при вас да е подобен случай,а Т да е от зъбките.Обрива напълно й мина за около седмица без да я мажа с нищо.
Краси,на Биляна момата всъщност е момък  Joy иначе за манекенското му бъдеще си права  Mr. Green
Бързо оздравяване на болничките малки мишлета.
Лека нощ момичета  smile3524

# 154
привет мами,
Добре дошла b_zlateva  , надявам се и ти пожелавам беб4ето ти да се оправи бързо.
На вси4ки кръстени бебоци и техните семейства 4естито Simple Smile ние още не сме направили ритуал, а и таткото още не е кръстен .  Mай ще ги подстригва попа заедно:), но по-нататък.
еликс, пробвала ли си да пасираш попарата, в на4алото така я въведох, въпреки , 4е отглеждам Лам4о Спас, т.е не мога да се опла4а 4е не яде-напротив.
за протокола : след последната консултация сме 8800, 72 см. с 2 зъба и много изявен характер. лаком , яде вси4ко и все иска още. оби4а да хапва кора хляб. солетка много рядко му давам с изронена сол. все още не съм давала готови сокове, риба, 4ерен дроб и агнешко. шубе ме е, въпреки 4е нямаме наследствена обремененост с алергии. 
Александър иска да ходи, тъп4е и подска4а из леглото и кошарата и надава индиански викове да бъде изваден да пълзи или да го водят. нямаме проходилка, но не знам дали ще вземем. и без друго успява "пеша" да докопа вси4ко. има явни препо4итания към саксии, техника и кабели, като татко си  и е гръмогласен като мама.
засега толкова, 4е стана много дълго , а после пак....

# 155
Ох, сори за обърквацията, може пък Калоянчо да стане баскетболист и манекен като Валери Божинов  Joy

Още нещо за проходилките, аз съм много доволна защото доста ограничават периметъра на действие и Мони не успява да стигне до саксиите, кабелите и да отваря шкафовете.  Mr. Green

Вчера ми бе сервирана една "прекрасна" новина от любимия ми баща. Не знам дали съм ви казвала, че майка почина преди около 3 г. и татко вчера ми вика "Краси да ти дойда на гости", " идвай" - викам аз, а той " ама не съм сам с една жена съм" , " щом е така ела утре", казвам аз. След като преминах през хиляди различни чувства на яд, тъга, смях и всичко каквото  се сетите, сега чакам младите влюбени да дойдат  Embarassed

# 156
Добре дошла на мама b_zlateva wavey
От 3-4 дни менюто ни е следното:
8-8.30ч - попара
12-12.30ч - зеленчуково пюре
16.30-17ч - плодово пюре или каша
20-20.30ч - кърма
Като след всяко хранене го кърмя и нощно време също суче. Мисля да почвам и супите. Нали моя юнак този месец нито грам не качи и гледам да го "угоя"Mr. Green
Ето малко снимки от кръщенето. Чак сега ги качих. Повече в албумчето  Wink
http://images11.snimka.bg/001408728.jpg
http://images11.snimka.bg/001408730.jpg
http://images11.snimka.bg/001408732.jpg
Краси, днес пак се преследваме  Mr. Green По-точно аз те преследвам  hahaha А относно това, че баща ти ще идва с жена, вярно че отначало е шокиращо, но предполагам той е млад и самотата го погубва. Моят баща почина преди 6 год. Майка ми е сама на село и зимата е много трудно. Още в 17ч става тъмно и се затваря сама вкъщи. Единственото й развлечение е телевизията. Но такъв е живота  Sad

# 157
Здравейте мамчета HugНашият режим е горе-долу така:
7.30ч.-АМ 180мл
10.30ч.-плодово пюре 190г
13.00ч.-зеленчуково пюре+сирене+1/4жълтък през ден месно+сирене 190г
17.00ч.-кис.мляко+бисквити плазмон или кисел или грис или кус-кус на плазмон
21.00ч.-сега яде каша отказва АМ

Мерси  elix на Марти обрива му беше само 2 дни сега е добре.Приятен ден от нас,аз отивам да си взема слънчицето Grinning

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 22:08 от titiii

# 158
Здравейте, момичета!

Нашият режим е следният:
Ние взимаме храна от кухнята.
- 8.00ч попара или кус кус
- 12.00ч основното ни е, или местно или зеленчуково. В зеленчуковото слагам жълтък.
- 16.00ч кремче, кисел, мляко с бисквити, грис или млечна каша на "Ганчев".
- 20.00ч супичка - тя вече не признава киселото мляко като храна, не се засища.
Вечер като се буди, пие кисело мляко, но за да не й става тежко направо си го правя като подсладено айранче.
Единственото нещо което не обича, от това което до сега съм и давала, е банан.
Между храненията пие много сокове - правя й от грозде, ябълки, круши, а също така и плодови пюрета. Доста си е апетитна.  Когато се разхождаме и давам коричка хляб, иначе се изправя на количката и мрънка.

Краси, относно баща ти може би е шокиращо, но по-важното, че той иска да го научещ от него. Сигурно ще ти е по-криво ако го научещ от случайни хора. Няма две мнения че майката не може да бъде заменена, той също е обеден в това, затова не се ядосвай. Много неща се случват, понякога имаш обяснение, понякога не. Аз съм изпаднала в друга ситуация. Моя баща никога не се е интересувал от мен и не ме е търсил. На улицата ме е подминавал като непозната. А сега когато съм на 25години и родих започна да ми се обажда и да иска да си вижда внучката. За мен той е чужд човек и единствено той има вина за това, но въпреки това аз не съм му отказала никога  да види Вили. С една дума, много неща има, обясними или не, важното e  да се приемат спокойно.

Приятен ден

# 159
Здравейте, мами!
Аз от вчера съм в тежко женско - Дойде ми цикълът за пръв път smile3516 и днес съм като парцал. Вие ми се свят, боли ме корем, нямам сили за нищо  Sad Като че съм тийнейджърка...
Краси, моята мама почина преди 6г, баща ми ме запозна с другата жена 1г след това. Така че твоят татко направо е закъснял  Mr. Green  След още 1г се ожениха, мога да кажа, че жена му е супер, Господ му даде втори шанс  Peace  А циркът при запознаването ни беше следният: около Коледа, у нас, аз правя някакви банички, потна, мръсна /абе направо за банята/ и баща ми цъфва на вратата с ??? жена  Shocked  Той ми беше казал за нея, но не очаквах, че ще ме заварят в този вид!  #Crazy Умрях от срам! А и беше поразхвърляно, та направо потънах в земята  newsm09  И така, сега направиха 4г брак.
Айде, милички, времето е хубаво, но аз няма да излизам  Sad , чувствам се отвратително! Който успее да излезе, направо си е намазал!  Mr. Green

# 160
Здравейте, мами! Да ви се оплача - моето момче трети ден е с температура 39.3  Sad Много е тъжен и отпуснат, плачка и заспива само върху мен по коремче. Постоянно си го гушкам и галя, направо ми се плаче. Иначе като му мия дупето на мивката, не пропуска да направи дяволиите си - първо докато мия дупата успява да хване четките за зъби, а като го обърна да мия пишето - започва да върти кранчетата на мивката и водата тече ту студена, ту гореща  Joy Начих го да казва "чао" с ръчичката и сега когото види на улицата, го поздравява  Laughing Още правим и с ръчичките нещо много смешно. Като му кажа "Я, Коко, танцувай сиртаки" - и си вдига ръчичките на главата и трие пръстчета едно в друго, все едно щрака с пръсти  hahaha  Joy За мамите, направили ваксина ПЕНТАКСИМ - имаха ли реакции бебовците?

# 161
Аааа, забравих да ви кажа, че ще участвам утре в "Сблъсък"  Embarassed За трети път ми е, преди не се притеснявах, ама сега нещо... Стискайте палци !!!

# 162
OLIMPIA, дано бързо да минава каквото и да му има на Коко Praynig А педито какво каза  Sad
Утре, задължително ще те гледам  Wink
Моят хубавец почти нищо не прави  Heart Eyes Нещо си бърбори от рода на "ба-ба", обаче не е съвсем ясно  Joy Кака му на тази възраст колко неща знаеше. Но всяко дете е различно.

# 163
Аууу, Олимпия, непременно ще те гледам!  smile3521 Всичко ще е наред. Добре че каза, защото в последно време превключвам на друг канал в неделя  Rolling Eyes  А за мъничето и на мен ми стана мъчно, милото то, дано му размине на детенце!  Praynig  Номерцата ни в банята са подобни на вашите като се мием, придружено с кикотене и крякане от кеф  Mr. Green  Тя щом влезем в банята и започва да се оглежда в огледалото и да се кефи.
Краси, казвай как е минало с татко ти и приятелката му  Flushed
Мами, мрънкаме нещо, айде приятна вечер!

# 164
zdraveite mili mami az sam maikata na bubulin4eto kazvam se eli i ne me poznavate no se nadjavam skoro da se opoznaem i da stanem prijatelki Simple Smile bubulin4eto e rodena na 11 fevruari  tazi godina.tja se rodi dosta mani4ka 2580 kg i 46 sm.sega ve4e sme okolo 8 kg, kazvam okolo za6toto drugata sedmiza trjabva da hodim na konsultazija i ne sam sigurna za kilogramite.  prez izmnalata sedmiza bjahme bolni s hrema, visoka temperatura,raztroistvo abe izob6to be6e ugasno a moge bi  i za6toto se razboljavame za parvi pat az bjah mnogo pritesnena.sega ve4e slava bogu sme dobre i re6ihme da se zapoznaem s vas i s va6ite sladki bebeta  :)nie sme ot pernik ,ve4ese hranim po4ti s vsi4ko koeto razbira se otgovarja za mesezite ni,no o6te      njamame nito edno zab4e  :)za sega e tova do skoro

Общи условия

Активация на акаунт