Както и да е, така или иначе аз си правя каквото аз си знам, но не мога да разбера защо някой хора смятат, че децата трябва да се гледат по калъп.
Пожелавам всичко да бъде наред с малката принцеса.
Добре дошла на мама b zlateva! 

!
Вярвам ,че малката сладурана бързо ще се възстанови и й желая от сърце безгрижно детство 

иначе за манекенското му бъдеще си права
ние още не сме направили ритуал, а и таткото още не е кръстен . Mай ще ги подстригва попа заедно:), но по-нататък.

А относно това, че баща ти ще идва с жена, вярно че отначало е шокиращо, но предполагам той е млад и самотата го погубва. Моят баща почина преди 6 год. Майка ми е сама на село и зимата е много трудно. Още в 17ч става тъмно и се затваря сама вкъщи. Единственото й развлечение е телевизията. Но такъв е живота
Нашият режим е горе-долу така:
и днес съм като парцал. Вие ми се свят, боли ме корем, нямам сили за нищо
Като че съм тийнейджърка...
А циркът при запознаването ни беше следният: около Коледа, у нас, аз правя някакви банички, потна, мръсна /абе направо за банята/ и баща ми цъфва на вратата с ??? жена
Умрях от срам! А и беше поразхвърляно, та направо потънах в земята
И така, сега направиха 4г брак.
, чувствам се отвратително! Който успее да излезе, направо си е намазал!
Много е тъжен и отпуснат, плачка и заспива само върху мен по коремче. Постоянно си го гушкам и галя, направо ми се плаче. Иначе като му мия дупето на мивката, не пропуска да направи дяволиите си - първо докато мия дупата успява да хване четките за зъби, а като го обърна да мия пишето - започва да върти кранчетата на мивката и водата тече ту студена, ту гореща
Начих го да казва "чао" с ръчичката и сега когото види на улицата, го поздравява
За мамите, направили ваксина ПЕНТАКСИМ - имаха ли реакции бебовците?
Всичко ще е наред. Добре че каза, защото в последно време превключвам на друг канал в неделя
Номерцата ни в банята са подобни на вашите като се мием, придружено с кикотене и крякане от кеф
bubulin4eto e rodena na 11 fevruari tazi godina.tja se rodi dosta mani4ka 2580 kg i 46 sm.sega ve4e sme okolo 8 kg, kazvam okolo za6toto drugata sedmiza trjabva da hodim na konsultazija i ne sam sigurna za kilogramite. prez izmnalata sedmiza bjahme bolni s hrema, visoka temperatura,raztroistvo abe izob6to be6e ugasno a moge bi i za6toto se razboljavame za parvi pat az bjah mnogo pritesnena.sega ve4e slava bogu sme dobre i re6ihme da se zapoznaem s vas i s va6ite sladki bebeta :)nie sme ot pernik ,ve4ese hranim po4ti s vsi4ko koeto razbira se otgovarja za mesezite ni,no o6te njamame nito edno zab4e :)za sega e tova do skoro Препоръчани теми