"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 9 951
  • 306
  •   1
Отговори
# 300
И аз се чудя дали да не запиша другия месец Вики на кухня...
Но той не е захранен с толкова много неща - жълтък, прясно мляко...
Освен това всички пюрета, които съм му давала, са били без сол, захар.
Почти нямам време да му готвя обаче, а качествените пюрета наистина ни натоварват сериозно бюджета...
Та така... просто си размишлявам на глас. Може и да го запиша - поне батко му ще има какво да яде Grinning

# 301
Ехеее, здравейте!
Това студено време е голям проблем - Искааааам навъъъъъннн!!!  Crossing Arms  Ето и сега само мъжо отиде да пазарува, а ние с децата вътре като затворници. Така ми се излиза. Вчера като взимахме Сузи от детска беше толкова студено, че Рони чак се разплака от студа, който биеше в лицата ни. А само очичките й бяха непокрити /беше с шал и шапка/. Така изведнъж ни лъхна, че цяла нощ ме боля гърло, а носът ми запушен  Sad  Днес съм с капки.
Дидуне, нищо не пишеш как вървят занятията с дечурлигата в училище!  Crazy  Разкажи някоя случка.
Цунки момичета, че фемилито иска внимание  Joy

# 302
  • Стара Загора
Време е за нова тема  Flutter

# 303
'Февруарче пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'  bowuu bowuu bowuu това беше за здравей на всички мами и бебоци(и предложение за заглавие де Wink ) айде ще пиша в новата тема,че тази ще я заключат скоро...само да кажа,че мноооооооооооооооооого ни липсвахте  Heart Eyes   bouquet

# 304
 Хей, здравейте! Отдавна не съм се вписвала и то ето, че дошъл края на тази тема. НИщо, в новата ще съм по-редовна  Wink

'Февруарче пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'  :
Ей, много ме кефи това заглавие!

# 305
Браво, Скрийми smile3501 Много ми хареса заглавието  Wink Нека думата "февруарче", да бъде с главни букви. Така по-бързо ще намирам темичката в отчетните.
Доста студеничко е навън. Малкият не помня откога не съм го извеждала навън, че кашля и е хремав. Каката и тя не е спирала кашлицата. А от вчера, не знам какво й стана, не може да си поеме въздух - непрекъснато кашля. Днес бяхме поканили нейните приятелчета вкъщи да ги почерпим за РД и тя не престана да кашля. Сега ми е съвестно, някое дете да не го е заразила и да се разболее  Embarassed Преди да си тръгнат, чух едното дете да кашля  Embarassed Но тя започна така да кашля от вчера вечерта, а ние в четвъртък ги поканихме.
Исках да кача снимки от РД, но не се качват newsm12 Ако успея ще кача някоя да ги видите  Wink

# 306
Виждам, че сте напълнили темичката - ей сега се залавям с новата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт