"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 9 953
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
Мдааам, бебоците растат и щуротиите стават големи и опасни!!! Хайде и аз в кюпа на недоспалите мами. След като миналата седмица каката ни изведнъж вдигна температура, без кашлица, без сополи, тази нощ и Михаил. Цяла нощ поддържа 38,3 и нито
Панадол, нито Ефералган в дупето, нито компресите успяха да я свалят и на съмване вече дадох 8 капки течен аналгин и след час вече беше жизнен и се радваше на сестра си. Но му се спи, защото не е спал цяла нощ и сега съм го приспала и само ходя да го пипам да не вдигне пак температура. А няма нищо друго като симптом на настинка. Ще го водя следобяд при педи.
Извън това и Михаил вече се изправя сам, придвижва се до всичко лазейки, покатерва се, ако има на какво да се хване и започва щателна проверка на повърхността, най-често масичката в детската. Като се изправи и започва да обикаля, подпирайки се за мебелите и трябва вече да съм непрекъсното до него, защото понякога се хваща за нестабилни неща и тогава тупването е неизбежно. Но се радвам, че вече ми е пораснало бебчето и все по-често се заиграват със сестра си.
Приятен и спокоен ден от мен!

# 271
  • София
Здравейте момичета! Hug
Как ни стегна изведнъж този студ,до миналата седмица беше 25С. Tired Краси,днес тук не вали,вчера валя,а днес снегът е дошъл при вас  Mr. Green
Попарата не я пасирам,вече си хапва залчетата без затруднение,само дето много се омазва  Crazy
Гърне не сме купили,мисля,че е раничко,ще почакам още два-три месеца.
Вече имаме 4 зъба,а отгоре се подават още 3.Растат си дечицата с часове.Кали вече знае някои отговори:когато я попитаме-как вика патето ,тя отговаря- па-па-па .Има 2-3 предмета които ги посочва когато я питаме къде са,маха с ръчичка за чао и др.подобни  Laughing
Много ме интересува как овлажнявате въздуха в стаята на бебчо?Аз съм сложила купичка с вода в/у радиатора,но ми се струва,че пак е сух.Мама Нина при вас как е?Нашите водни жабки може би искат по-влажен въздух  Thinking ?
Днес хванах Кали в полет,за малко да падне от спалнята,но последва светкавична реакция от моя страна и падането се отложи за друг път  Joy
Скъпата,много неприятна случка, наистина трябва да имаме очи навсякъде.И на мен ми се случва отвреме навреме да й бъркам в устата и да вадя някоя хартийка  ooooh!
Бобче,бързо оздравяване    bouquet,дано не е нищо сериозно.

# 272
МАГИ ДНЕС СТАВА НА 4 ГОДИНКИ!

Ето почерпката  Wink

Да Ви е сладко!

# 273
  • София
Честит Рожден ден на Маги!Да расте здрава,умна и красива за радост на мама и на тате!   bouquet

# 274
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ!!!!!!!!!!!

[color=blueДА Е МНОГО ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА
[/color]
 newsm59  bigdance2 Tada #Milti  jumpuu baloni

Тази нощ Марти не се буди  Laughing и поспах като никога.
Болните да оздравяват.
Ние може и да се разходим, нищо че е студено - нали има слънце  Joy
Лек ден!

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ! ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО ЩАСТЛИВИ УСМИВКИ, ВЕСЕЛИ СЛУЧКИ И МЪНИЧКО БЕЛИ!

# 276
Честит рожден ден на МАГИ!!!! ЗДраве и щастливо детство! Много усмивки!!!!

Elix, благодаря Heart Eyes!

# 277
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  МАГИ!  bdbaloni hbday  party023

Почерпете се и за мен,днес ставам на 30 Sad

# 278
  • София
Честит юбилей Тити!Бъди жива и здрава и да знаеш,че не остаряваш,просто с година помъдряваш!  Hug

# 279
  • Габрово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ И НА ТИТИ! Много здраве и щастливи мигове от нас с Антония! Весело изкарване!   bigdance2
   Тук снощи валя сняг и сега пак. Но слабо. Слънце няма. Ние си направихме 1,5 ч. разходка. Антония като излязохме веднага заспа и още спи. А на мен ми се вкочанясаха ръцете - доста силно духа. Иначе снощи беше много приятно. Антония много се радва на лампите вън, но на снега повече се радваше. Мъчи се да го хване и вика като падне по бузките и.
  Скъпата, много неприятна случка. И аз много се притеснявам от тия неща, щото малката много обича да яде разни неща, които не стават за ядене. Абе, почват беличките, така че очите на четири.
   Мами, вие ще купувате ли шейнички за децата? Аз мисля да купувам, че като има много сняг как ще е с количката  newsm78

# 280
  • Габрово
   Кали е станала голямо момиченце вече. А като гледам Антония все си ми прилича на бебе. Сигурно е заради косата. Май ще трябва да кача по-актуална снимка.

# 281
Тити, честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти много щастие, късмет и успехи, здраве и любов! 

# 282
честит празник на тити и маги , бъдете здрави и много щастливи!  

# 283
ТИТИ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!

Благодаря Ви, за поздравите  Hug
Момичета, трябва да измлислим заглавие за следващата темичка, но на мен нищо не ми хрумва  Wink

# 284
Благодаря на всички за пожеланията Hug

Общи условия

Активация на акаунт