"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 9 953
  • 306
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Маги и Тити! smile3525
При нас В Асеновград има много слънце,много вятър,няма сняг ....абе студ голям.Измръзнах докато отида да взема храната на Лъчко.Няма как ,ще се крием в къщи на тополичко и това е.
Вчера ходихме до Пловдив да пообиколим магазините.Радвам се ,че купихме това за което отидохме.На Лъчко му осигурих за зимата 2шапки и ръкавички,а на каката купихме яке.
Ние още не можем да се похвалим със зъбче,но много ме измъчва през нощта и се надявам скоро да пробие .
Elix,аз също така овлажнявам въздуха в стаята,но тази нощ моята жабка направи рекорд по пиене на вода.Снощи заспа в 22.00 и в 23.30 вече беше изпил едно шише от 250гр.,а до сутринта още едно и половина шише,направо съм скапана от ставане тази нощ.Докога ще продължава този тормоз от страна на моя син ..незнам Confusedдаваайе съвети как да го отуча да пие толкова вода.През ноща толкова се ядосах,че си казвам,абе ще му сложа сол в водата,та да видим пак ли така ще пие #CrazyЕ,не съм го направила,но нали знаете като му се спи на човек,на всичко е готов #2gunfire
Още не лазим,но започна да се изправя на колене(доста назад се движим в сравнение с повечето от вас).Знае си имената на всички играчки и ги поглежда като го попитам.Много е сладък.ходи добре като го държа за ръцете,пика и ака редовно на гърнето.
ето ви пресно доказателство(от преди малко) за това как се изправя моето момче.
http://images11.snimka.bg/001477059-thumb.jpg
http://images11.snimka.bg/001477060-thumb.jpg
А ето и една снимка от срещата на Лъчко с Виолетка на Тинка81:
http://images11.snimka.bg/001477058-thumb.jpg
Е това за сега.отивам да полегна ,докато малкото зверче още спи Joy

# 286
аз имам някои предложения:
Бърза,крачи февруарското дете,щастлива мама му се радва как расте.
Върху пъстър килим от есенни листа,крачат с радост февруарските деца.Капят пъстрите листа,радват им се февруарските деца!
Ами...за тези се сещам в момента.Дано ви харесат.

# 287
Пак обърках нещо със снимките Embarassed
Сега ще пробвам пак:http://images11.snimka.bg/001477059.jpg
http://images11.snimka.bg/001477060.jpg
http://images11.snimka.bg/001477058.jpg
Приемете моите извинения  bouquet

# 288
  • София
Нинче,ще трябва още да почакаме докато ще могат сами да си намират оставеното шише.И аз ставам по 3-4 пъти да й давам водата ,а след това тя сама си държи шишето. Много ми харесват  предложенията за заглавие,особено последното  Wink
Стискайте палци отивам на зъболекар  #Shocked

# 289
Здравейте, мамита и бебоци!
Честито на празнуващите, нека са здрави и обичани!   bouquet
Качих снимки в албумчето от срещичката ни с Донинка и нейната бебка Виолета  Hug

# 290
Честит рожден ден на Маги и Тити!

# 291
Честит рожден ден на Маги и Тити! С най-добри пожелания за здраве, щастие и късмет!  nbirthday

Elix, и аз съм на зъболекар  Sick не ща да ходя, има няк'ва конспирация тука.

При нас няма нищо ново повече сме вкъщи, по-малко на разходка, днес въобще. 
На мен много ми харесва второто предложение за темичката.   bouquet

# 292
Честит рожден ден Маги и Тити!
 Да сте живи и здрави!

# 293
                       Честит рожден ден на Тити и Маги!!! Здраве и късмет!

И на всички честит първи сняг!!!!!!!

# 294
Момичета при нас още няма сняг, но е голям студ.
Днес цял ден обикалях да търся ботушки. Сега вече Вили е готова за студа. Не посмях да я вадя вчера и днес, защото вятъра е доста силен, а след консултацията се оказа, че сме още с зачервено гърло. Иначе въпреки боледуването е наддала добре - 9,700, а за сантиметрите за трети път не успяхме там да я примерим, та се мерихме в къщи 77-78 см. Ние вече си имаме шейна, само сняг да има, ще пада купон.

Скъпата, много неприятно. Аз също се страхувам да не налапа нещо и да не се задави. Трябва и на гърба да имаме очи, че стават все по-щури.
Нина, и снимките и темите са супер. Ще ти звънна в понеделник да се съберем, да се видим.

Още доста има да ви пиша, но ми се включват от Америка по скайпа

Приятна вечер

# 295
Честит 4-ти рожден ден на малката Маги и честит юбилей на Тити! Много здраве, щастие и усмивки!!!
newsm59

Привет от почти лятна Нова Зеландия. Виждам, че при вас вече е паднал първия сняг. Ако знаете как тайничко ви завиждам. Особено Коледата!!! Аз все още не мога да свикна с нашата лятна Коледа. Просто го няма коледното чувство и нищо не е същото, въпреки всичките ми усилия да посрещнем Бъдни Вечер и Коледа както сме го правили в Бг. Това определено ми липсва, понякога се чувствам ограбена и ми става тъжно, и си искам обратно моите Коледни чувства, трепет и вълнения....

Дикси, благодаря за попарата...

Майчета, имам предложение – искате ли да си направим папка в албумчето със снимки на бебоците на девет месеца например. Така всички снимки на дечицата ще са на едно и ще е интересно да ги видим колко са пораснали всички.

# 296
Виждам, че при вас вече е паднал първия сняг. Ако знаете как тайничко ви завиждам. Особено Коледата!!! Аз все още не мога да свикна с нашата лятна Коледа. Просто го няма коледното чувство и нищо не е същото, въпреки всичките ми усилия да посрещнем Бъдни Вечер и Коледа както сме го правили в Бг. Това определено ми липсва, понякога се чувствам ограбена и ми става тъжно, и си искам обратно моите Коледни чувства, трепет и вълнения....

Руми,  Hug Hug Hug
Пожелавам ти една прекрасна Коледа, пък дори и без сняг!
Искаш ли да ти изпратя малко? Уф, всъщност не мога - той взе, че се стопи...

# 297
Руми,идеята ти е страхотна.Ще бъде чудесно да си имаме снимки на бебчетата,събрани в една папка.Ще видим кой как сее променил. newsm03 newsm10

# 298
  • Варна
Честит Рожден ден на Маги и Тити!!Да са живи и здрави и много много щастие им желая!

# 299
Здравейте, мами! Много гадно време, ей  #Cussing out Да използвам момента докато щерката не е на компа да ви питам: манипулират ли ви бебчовците, хитруват ли? Коко като направи някоя бела (нали си обикаля навсякъде с проходилката) и аз му кажа "Какво направи ти, бела ли?" - и той започва да си върти ръчичките като в песничката "Хей ръчички, хей ги две" - и гледа нагоре, все едно не ме е чул  Laughing Рови в саксиите и разсипва пръст, Изважда сухите цветя от вазите и ги складира под мивката, разнася бидони от минерална вода и вади чекмеджетата от шкафовете. И после - хей ръчички  Joy Когато дълго време се е заиграл сам и срещне погледа ми, се почват едни жални физиономии + нещастно покашляне с езика навън  hahaha за да го гушна. Иначе вече ме целува и ми дава биберона си, а днес ме е хранил със солети. Сиди си, яде солетки, като му кажа "Дай на мама" - веднага ми дава. Мнооооооооого го обичам това бебунче, направо съм пристрастена   Heart Eyes
Скъпата, екстра е храната от кухнята, но не е смляна. Освен това от време на време има мляко с ориз и мусака, а мисля, че е рано за прясно мляко и кайма. Та аз си хапвам всичко, което остане  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт