Честито на всички пораснали бебоци!

Diksi, приятно изкарване!
Стана студено и всички пишете, а аз не мога да стигна до компютъра. В нас е пълна лудница, от август сме поръчали дограмата, най- накрая дойде и нашия ред. Всичко е с главата надолу, но за сметка на това като се оправим ще ни стане доста по- топличко. Вън доста захладя, ние вече пуснахме печките. Студено е, но аз изкарвам Вили по малко, че иначе полудяваме вътре.
Да ви се оплача от моето момиченце, все повече вечер се буди, а през деня спи най-много 2-3 часа. Направо умирам за сън.
Надявам се, че и това скоро ще свърши. И друго, когато сме си двете е спокойна, има ли някой само ме дърпа и мрънка "ма-ма". Страх я да не ида някъде. Снощи бяхме на Рожден ден, а тя като сме тръгнали цял час докато заспи само ма-ма и към вратата гледала. Вашите бебоци правят ли така? Мислех си, че е още малка, но явно вече добре разбира. Стига съм се оплаквала, това да е. Нека да са здравички, пък другото ще се оправи.Сега нека да я похваля, от няколко дена като и кажа: "Колко голяма ще пораснеш?" - Дига ръчички и казва "ей".

Мама Нина ви е писала, че ги бяхме събрали с Лъчко и искахме да ги снимаме, но тя Вилито за миг не се спря. Ето една снимка в движение, друга не успя да стане.
http://images11.snimka.bg/001401223.jpg
Май се отплеснах
За сега чао
Надявам се скоро пак да пиша

.Иначе си яде всичко. Дори започнах да и правя бисквитена торта. 
Пожелавам ти скорошно оправяне на твоето момиченце и да порасне голяма послушна госпожица

Но той ходи с нея има -няма да му се събере за целия ден 2 часа.Но е толкова щастлив като е на проходилката...постоянно ме следи.Не го държа за дълго време на нея...дано няма някакви последствия
За дъщеря ми също сме ползвали проходилка и слава богу..нямаше никакви проблеми.Проходи на 11 месеца.Надявам се и с Лъчко да е така 

. Ние по случай 8-я месец се разболях ме
, сополчета, но сега да не чуе дявола сме по-добре.
Марти вече е 9.600кг и 73см,все още си нямаме зъбче

Вчера го водих на лекар. Изписаха му антибиотик и капки за нос. Голяма борба пада с тия капки.
Носа му тече като незатворено кранче. Няма Т. , гърлото му е зачервено. Дано да се оправи скоро.