"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 9 990
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мамчета!
Честито на всички християнчета и на техните родители!
Да са ви живи и здрави!

Първо да ви се похваля,  имаме нова думичка в нашия речник "тате". Нашия татко е на седмото небе, днес дори взе да ни черпи по този случай.  cook
Вече Вили казва - "баба"," мама"," дада" и "тате" да не забравя и "ам".
Миналата седмица ходих на работа и усетих как Вилито е много превързана и не иска да се разделяме.Като  се прибера, все след мен и ме дърпа за панталона, мрънка и не иска да я оставя. Като тръгна да излизам започва да плаче.  В сряда и събота се очертава пак да излизаме, да видим как ще реагира. Не знам като порасне, какво ще се лъжем.
Още си нямаме зъбки, но Вили е все по нервна и все повече плаче и се буди нощно време.
В събота нали бяхме сватбари, просто изкарахме супер, ще ви сложа снимка да ни видите.
http://images11.snimka.bg/001388543.jpg
Лека нощ  и всички болни бебоци да оздравяват

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 21:59 от tinka81

# 121
Е-хааааааа! Докато прочета всичко, ми отне доста време.
 GrinningЧестито на всички нови християнчета и техните мами!!!! smile3525Да ви са живи и здрави и Бог да ги пази! People Angel
Да ви кажа сватбата, на която бяхме в събота беше просто страхотна.!!! newsm44Направо много се накефих,имаше много емоциииииии. smile3501Изкарахме до 3ч. сутринта и от там на дискотека с компанията. newsm68Не бяхме излизали от доста време и сега го наваксахме.Толкова денсих, че на другия ден имах мускулна. newsm35
За обувчиците - аз му взех малко късно (на 8м.) направо 19-20.Доста голямо краче има.
ribkata Аз също се чудих какво да правя, но един ден бяхме на гости и стана доста късничко. Никито беше заспал и приятелката ми,  ми услужи с нейното чувалче, колкото да се приберем. Аз го оставих да спи цялата нощ, за да видя дали ще му е удобно. Наистина останах доволна и на другия ден с таткото отидихме да купуваме и ние чувалче.Той мнго се върти, като ставам да го завивам (преди) незнам на кой край ще го намеря.Сега, колкото и да се върти винаги е завит има си достатъчно пространство, удобно му е.Ако се притесняваш за движенията купи чувалче без ръкави.Те са по-удобни.
Е- аз малко се увлякох.Чао за сега.
Е - лека и спокойна!!!

# 122
Честито на малкото християнче,Чечо!Да порасне голямо и послушно момче,му пожелваме ние с Лъчко! Two Hearts
Все по-малко време ми остава да седна пред компютъра,но винаги се опитвам да чета постингите,така че нищо не съм пропуснала.
Лъчко също спи в чувалче(имаме едно с ръкави и едно без..и ги сменяме).При нас опасност от падане с чувалче нама ,защото той още не може да изправя сам.. ooooh!
Голям тормоз ми прилага тези няколко вечери.Много се буди,мрънка изпива цяло шише вода,памперса му пропуска и целия се мокри до уши,следва разсъбличане,следователно разбуждане...и пак дълго и мъчително за мама приспиване и затова тези дни съм ето така....  #Crazysmile3507
Мисля ,че всичко е от зъбките..оох кога ше излезе това зъбче ,та да се успокои и Лъчето..незнам.Днес му взех гелче "Дентинокс".Я ми кажете,тези мами които са го ползвали..имали изобщо някакъв ефект,за да знам какво да очаквам. newsm78
Честно да ви кажа ,нямам спомен с каката как е  било ваденето на зъбките.Защо ми се губи този период от живота й..? ThinkingДали съм била по-млада,та не ми се е видяло толкова трудно...? Wink ThinkingСега с Лъчко се чувствам като разглобена...боли ме кръст, гръб ,ръце..ама и той ми е доста тежичък,сигурно вече е към 9 кг.Абе ..да са живи и здравички,пък и този период с никнене на зъбките ще отмине... Praynig
ЕЕ хайде лека и спокойна нощ на мами и малчовци smile3524 newsm46

П.С.mimi.m,къде се изгуби? Flowers Sunflower

# 123
честито ангелче хранителче на малките християнчета Чечко и Митето на Роси

Мама Нина, какво да ти кажа, аз съм ползвала всичко каквото се сетиш за тези зъбки, обаче няма никакъв ефект. А като излезе първото зъбче следва второ и така докато не излязат всички  Mr. Green Единствено Мони го успокоява Нурофена, но пък той не може да се ползва често, всъщност мен ме е страх да го ползвам. Иначе аз съм свикнала на безсъние, само ставането сутрин ми е много трудно, но няма как трябва да се води каката на градина.

Днес при нас времето си е направо зимно, духа много и е доста студено и мрачно и изобщо е гадно. Аз на Мони съм купила едни топли ботички направо са си ботушки на К&K 19 №, а обувчиците му са на Дидас и са 14№, иди ги разбери тези номера.

Вчера валеше дъжд и мама Тони отиде да вземе кухнята, а аз гледах Чечо и Мони. Голям майтап беше, Чечо е направо със светлинни години пред Монката, пълзи яко и като стигне някъде се изправя и ходи като се държи за мебелите. Като го сложиш на земята е като навит на пружина - направо тръгва. Нашият Мони си седи седнал и си играе с играчките, а като залитне, пада като матрьошка и почва да плаче и чака да го вдигнеш, и идея си няма да пълзи или нещо от сорта. Иначе на паяка е спец, обикаля цялата къща. Абе много ми е кротко дете, ако не бяха тези зъби нощно време нямаше да разбера, че имам бебе.

# 124
Здравейте мами!
mama nina аз ползвам kalgel и съм доволна. Е, не може един път да намажеш и край.Значи, когато го е боляло много, съм го мазала по 5-6 пъти на ден.Като го намажа поне 1-1.30ч. не го боли.
никито научи нов номер. Като седи по дупе и започва да "подскача" на едно място. Все едно, че играе. Много е забавен.
Ох трябва да ставам от компютъра, че маника ме зове.
Чао за сега.

# 125
Здравейте на всички   bouquet Личи си, че времето е захладняло по голямата активност в темичката ни  Laughing
Честито на всички християнчета и рожденници и техните родители    ura  ura  ura
Ние все още излизаме на разходки.Сега се прибрахме да поспи малко и после пак на вън  Wink Докато не е заваляло няма какво да ни спре  Mr. Green Той вътре  по някое време става доста кисел.
От консултацията  - 9 800, 73 см., няма нито един зъб  Whistling
Нощем спи, не мога да се оплача.Развива се, но аз не ставам да го завивам, просто защото и аз спя  Mr. Green За чувалче мислих и аз, но като го гледам как шаверка из цялото легло и заспива където му падне и в каквато поза е бил последно, не мисля че ще се отнесе с уважение към чувалчето.Засега го обличам с боди с къс, боди  с дълъг ръкав и ританки, за да съм сигурна, че кръста му няма да е гол  smile3524
Обувчици му взех на Колев и Колев 17/18  Peace

# 126
Краси,моя Лъчко е същия като Монката,в сравнение с Виолетка на Тинка81.Вчера бяхме у тях на гости.Ами тя Вилито не се спря за секунда,мого е пъргава и бърза,докато Лъчко стоя кротък и си игра с играчките на Вили.Децата закусиха заедно,много им беше забавно,защото се гледат един на друг..и хоп кремчето свършило JoyОпитахме се да ги снимаме в кошарката на Виолетка,но колкото ергена стоя мирен като за снимка,толкова момата не се спря.Мама Тинка буквално се бореше с нея,да я укроти ,за да ги снимаме. hahahaако снимките са хубави,предполагам че Тинка ще ги качи да ги видите малките асеновградски сладури baby_neutral
Благодаря ви за споделените мнения за Дентинокса.Тази вечер Лъчко беше по-спокоен,незнам дали е от гелчето или просто е бил ред на спокойна нощ,защото имам чувството,че моя бебешок ги редува.Една нощ спи спокойно,на другата къса нервите на мама.и пак така Thinking
ами това се сещам за момента...дерзайте..идва хубаво време.в петък,събота и неделя ще се затопли до 20 градуса.Ще има циганско лято,така че ще има пак дълги разходки. Wink

Поздрави и целувки!!!  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 127
Здравейте, мами! Пуснах тема в Клюкарника - "Жалки свалячи ли са българските мъже". Елате да поклюкарим!

# 128
Малиииииииии, колко сте неактивни  Sad Къде сте бе, мами, какво правите в тоя студ? За всички, които искат бебетата да хапват от детска кухня - ето ви адресче за справка .http://juniormenu.com/index.html За бебета над 8месеца, с много адреси на доставка в цяла София. Няма нужда от сто бурканчета, храната е в еднократна опаковка и плик. Записването е за седмица(до петък) или месец. Аз записах Коко днес, да видим дали ще яде  Confused. Защото пюре с месо не ядем, но пилешко бутче с кокал гризем та пушек се вдига. Аз само купувам 15вида пюрета, той изяжда 4-5 лъжици и стиска устата. После ме хваща за блузата и се почва едно дърпане да му дам цица  Laughing Иначе сме 10кг и 74см.

# 129
Олимпия, Коко май печели наградата за най-голям юнак от групата   bouquet
Аз от понеделник ще записвам Митко на кухня, но ние тук си ходим с бурканчетата всеки ден между 11.30-12.00  Cry Предполаягам,че ще му хареса, защото е ящен и досега нищо не ми е отказал.Само малко се мръщи на попарата,защото не и слагам захар, но и нея хапва  Grinning Днес за пръв път му дадох бисквита - цяла,обикновенна.Голямо мляскане я мляска с венци.Малко ме страх да не се задави, но нали трябва да свиква  Peace
Утре рано сутринта заминавам на конгрес в Слънчев бряг и вече съм го оставила в свекърва ми.Ще се редуват до неделя с майка ми, а аз малко ще отморя  Embarassed Добре, че и времето го дават слънчево  Sunglasses Разходки дълги предстоят   bouquet

# 130
  • Варна
Доста е пустичко наистина.Аз съм болна,ужасна хрема ме е хванала,гърлото ме боли,носа ми запушен не мога да дишам-ужасно е Sad.Цяло чудо е ,че дребното още не се е заразило от мен.Дано да не му го предам,че няма да си го простя.
Олимпия,Коко наистина голям юнак -да е жив и здрав.Ние сме 8700 кг,76 см.
Честито християнче и на Тони,ние да сякаш сме се наговаряли,вие в коя църква го кръщавахте Чечо?
Качила съм малко снимки в албумчето от кръщенето,но нямаме снимка от самото потапяне във водата,защото имаме клипче и така.
Това е от мен,лека вечер на всички.
И здраве на всички бебчета.

# 131
Здравейте момичета!

При мен нещата се нормализират и "бурята поотминава", но все още има какво да се желае.  Проблема с лошото си настроение реших "като ме стегна шапката"   ooooh! се подстригах късо /повечето жени май си го изкарват на косите или поне аз съм така/.

Честито на всички празнуващи !!!   love001 newsm51 Днес и Яни стана на цели 8 месеца.

Утре сме на консултация и като се включим за отчета ще пиша повечко.
Искам да се похваля КАЛОЯН ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕДИ. Е малко е несигурен в страни, но е горе-долу стабилен.
Целувки от нас и приятна вечер!!!

# 132
Понеже от вчера само пиша, а не ще да ми публикува, ще взема да драсна няколко реда, че да не ме е яд  Crossing Arms
Билянче, точно за теб писах вчера /ама никой не разбра  Mr. Green /, бях се сетила нещо, но като гледам бързо си поела дъх и даваш полека лека напред   bouquet
Аз също съм ужасно хремава, както и бебка Ронка  Sad . Милото, цяяял ден й текат сополи, а мама бърше ли бърше - само като види кърпата и се обръща на другата страна hahaha  Изгонихме тати в хола, че да спим двечките с нея  Mr. Green  Доста спокойна нощ беше, макар и да си легнахме чааак в 1ч., даже не се е отвивала така, както в нейното креватче.
Дикси, приятно изкарване! Определено ще се разведриш и разнообразиш!
Айде, че пак стана дълго, а и може да не ми го публикува!

# 133
Що така бе мами, явно не е от времето, ами хлапетата станаха по-активни и за това не остава много време за писане.

Рибката, не знам за вас, ама Монката спи при мен, ами не мога цяла нощ да ставам да му давам бибата, тъкмо се укроти и аз си легна, тъкмо задрема и той пак Уааааааа, е не издържам вече, така поне не ставам, ама той пак си реве де. Сутрин след като заведем каката на градина и нашият се изморява и заспива към 9ч, та аз имам доста време за форума. Като спи Монката гледам да не върша шумна работа.

Биляна, радвам се, че се пооправяш.   bouquet

Дикси, приятно изкарване на моренцето   bouquet

Чечко на Тони е по - голям 10.400 кг. , той от всякъде си е по-голям не само на размери, ами май съвсем скоро ще проходи.

# 134
Добро утро!
Днес Стефито става на 8 месеца  ura Тук исках да вмъкна някоя картичка, но така и не успях Sad Много съм "боса" Embarassed Кажете ми как става, на какъв сървър трябва да се качи картичката newsm78 Аз я качих в My Pictures Embarassed
Във вторник бяхме на консултация. Този месец не е качил нито един грам Sad Лекарката го отдава на това, че беше месец и половина болен. Сега тъкмо се пооправи и от вчера започна пак да хърка и нослето му се запуши повече Cry Ами, какво да направя по цяла нощ като не спи и само става, мята се, как да не настине #Cussing out
diksi, приятно изкарване Wink Как човек да не ти завиди Mr. Green Искам и аз някъде да отида без децата, да отморя малко Embarassed
Големи мъже имате бе, мами Wink Нашият юнак е 8250кг и 73см.

Общи условия

Активация на акаунт