Честито на всички християнчета и на техните родители!
Да са ви живи и здрави!
Първо да ви се похваля, имаме нова думичка в нашия речник "тате". Нашия татко е на седмото небе, днес дори взе да ни черпи по този случай.

Вече Вили казва - "баба"," мама"," дада" и "тате" да не забравя и "ам".
Миналата седмица ходих на работа и усетих как Вилито е много превързана и не иска да се разделяме.Като се прибера, все след мен и ме дърпа за панталона, мрънка и не иска да я оставя. Като тръгна да излизам започва да плаче. В сряда и събота се очертава пак да излизаме, да видим как ще реагира. Не знам като порасне, какво ще се лъжем.
Още си нямаме зъбки, но Вили е все по нервна и все повече плаче и се буди нощно време.
В събота нали бяхме сватбари, просто изкарахме супер, ще ви сложа снимка да ни видите.
http://images11.snimka.bg/001388543.jpg
Лека нощ и всички болни бебоци да оздравяват
Честито на всички нови християнчета и техните мами!!!!
Да ви са живи и здрави и Бог да ги пази! 
Направо много се накефих,имаше много емоциииииии.
Изкарахме до 3ч. сутринта и от там на дискотека с компанията.
Не бяхме излизали от доста време и сега го наваксахме.Толкова денсих, че на другия ден имах мускулна. 

Дали съм била по-млада,та не ми се е видяло толкова трудно...?

Личи си, че времето е захладняло по голямата активност в темичката ни

Опитахме се да ги снимаме в кошарката на Виолетка,но колкото ергена стоя мирен като за снимка,толкова момата не се спря.Мама Тинка буквално се бореше с нея,да я укроти ,за да ги снимаме.
ако снимките са хубави,предполагам че Тинка ще ги качи да ги видите малките асеновградски сладури 
Къде сте бе, мами, какво правите в тоя студ? За всички, които искат бебетата да хапват от детска кухня - ето ви адресче за справка .
Предполаягам,че ще му хареса, защото е ящен и досега нищо не ми е отказал.Само малко се мръщи на попарата,защото не и слагам захар, но и нея хапва
Разходки дълги предстоят
Днес и Яни стана на цели 8 месеца.