"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 9 978
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте,момичета.Напоследък хич не ми остава време за форума,но така е имам мн.активно дете. GrinningНезнам за другите февруарчета,но моето не обича много много да спи,все иска да си играем и дава всичко само и само да е център на внимание Laughing.Но така е ,не се оплаквам,ще се гледаме и това е .Утре ще го кръщаваме и малко се притеснявам-да не плаче,да не измръзне че доста хладно стана.Ще видим какво ще стане.Ще снимаме и ще ви показвам снимки,да стискате палци да е послушен.
Честита годишнина на рибката-да сте живи и здрави,много много влюбени и да се радвате на децата си.
Ами това е от мен-честито на всички празнуващи осеммесечковци-да са живи и здрави и да са много послушни.
Лека вечер на всички,аз отивам да подготвям всичко за утре.
чао

# 106
Дидунче честито ти християнче!Стискам палци добре да се представиш на практиката в у-ще и да респектираш дечурлигата   umnikuu

Мерси за куража GrinningНаправоооо така ще ги респектирам, че ушите ми ще запушат Mr. GreenИмайки впредвид, че са първокласници Crazyще ги спукам от респект Joy

Didun4o, не се притеснявай за стажа. Трябва просто да си уверена и смело да приказваш. Не знам какво точно ще преподаваш...

Ще преподавам по всичко дето се сетиш Crazy и по физкултура и по музика и по изобразително и по всичко...точно затова ме е шубе Rolling Eyes

A ето ви и малко снимчици от кръщенето: http://snimka.bg/album.php?album_id=70244

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 19:35 от didun4o

# 107
Didun4o,много е сладък Митачето.. Heart EyesАбе не му ли беше студено на детенце,такова голичко на това студено... ThinkingЗнам ,че мамата няма работа в църквата,ама защо след това не се снима да те видим,бе мамче... Wink
Ооох вие си минахте от реда за кръщенката,бебчетата ви вече са християнчета...да му мислим ние. TiredДа ви кажа ,чакаме нашите кръстници да си дойдат в БГ.Живеят в Ню Йорк и може би ще успеят да си дойдат чак лятото. newsm78Лъчко вече ще е доста пораснал...но какво да се прави...нямаме избор. Sad
Е хайде лека нощ,отивам да лягам,че съм страшно изморена...Целувки на всички бебчета Heart Eyes

# 108
Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet  Поглезихме се с вкусотии, мъжи много помогна - той беше майстор готвача  Mr. Green  /направихме си пълнена риба на фурна, баница с тиква, мекички ... /.
Дидунче, малкия Митко се е представил чудесно, никъде няма сълзи!  Peace   Grinning  Но защо пък майката да не присъства  newsm78  Аз бях през цялото време, при това аз съм си държала децата! Между другото това, което ти предстои като изживяване с децата ще остане завинаги като спомен в мислите ти! Ако ти си уплашена, те ще са още повече - все пак и на тях им е за пръв път!   love001  Ще им стига само да им се усмихнеш и така ще те слушкат  newsm63
Мама Нина, на една от първите снимки я има Дидунка  Wink
Ами, лека нощ, до утре  smile3507

# 109
Здравейте, майчета,

Честито християнче на Дидунчо

Честита годишнина на Рибката

От събота и неделя и има и други християнчета, ама ще чакам първо де се похвалят, пък после ще честитя.

Дидунчо, стискаме палци всичко да е наред в училище, все пак сега ще си от другата страна  Mr. Green

Не, че да ви дразня, ама ние вече имаме 5-ти зъб, чудя се докога да ги броя  newsm78

# 110
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ, ДИДУНЧО!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА, РИБКА!

Е, ама само ние ли сме без зъби Mr. Green По цяла нощ ми скимти, мрънка, рита, а няма нито един зъб Sad Направо ще лудна от толкова месеци безсъние smile3511

# 111
Здравейте, мамита! Болничките да оздравяват, че весели игри ги чакат. И ние се изредихме всички да боледуваме без каката, но сега сме ОК. Да ви кажа Коко на какво се смее (той по принцип постоянно се усмихва и се смее), но като е наакан и му кажа "Пууу, че мирише!!!" - и се залива от смях  Joy Наш тати се обръща към мен и бебо по един и същ начин - "Моро му" (както на английски my baby) или "бебчето ми". Ще кръщаваме Коко напролет в Гърция, затова Честито на християнчетата - февруарчета!

# 112
Еййй, и аз да попиша малко!
Първо Честита Годишнина на Рибката и Честито Християнче на Дидунка! Аз лично като го кръстихме нашия юнак и започнох да се чувствам някак си по-спокойна! Че вече има кой да си го пози горе на небето, ангел де, то нали и той е един Ангел!!! Laughing
Пуснах му изследвания на кръвта и урината. Хемоглобина е 10,3, док каза " Ексктра" , кръвната му група е А (-) , което е доста рядка срещано явление май. На дедко му Ангел е същата и навремето (по Тошово време) когато кръводаряването не беше платено, го издирвали с полиция да ходи да кръводарява. Сериозно!
Пък и той взе че се разболя нещо в събота, редовните сополки, кихане и кашлица. Настинка! Много беше сладък с тея сополки като му текат от носа и той не знае какво да ги прави, как да ги избърше и те течааат, и ако аз не ги избърша, право в устата. Смях! Аз си му давах 3 пъти по 5 мл Панадол и за 2 дена му мина. Сега е  почти здрав вече, е, влачих го сутринта до доки, ама тя вика "Амче той си е здрав!".
Радвам се да видя че Игси и Суйти все пак не са ни забравили!  bouquet Ами Иник къде се дяна?
Момичета, привършвам запасите от кърма във фризера и мисля да спирам с това изцеждане, че вече байгън ми стана, 6 месеца не съм се разделяла с помпата. Та по тоя повод, Суйти, ти като спря, нещо пи ли за спиране на кърмата или просто като спря да се изцеждаш и тя си спря? А няма ли опасност от запушване на някой канал?
Купихте ли първите Буйки на дечковците? Аз още не съм. Не знам откога се слагот първите обувки. Решила съм обаче да са на "Колев и Колев" ама пак се чудя кой номер да взема. Абе ,въобще как се преценява за номера. Ей, такива въпроси ми се мотаят в главата, та ако някой може да помогне...
С мъжа ми си викаме "коте" а когато съм му ядосана нещо направо "Александъре"  hahaha като натъртвам "Ъ-то"  hahaha
Хайде стига съм писала че май станах досадна
Лек ден ви желая
Брррр, навън е кучи студ!!!!!!

# 113
  • Варна
Здравейте и от мен-влизам да се отчета имаме си вече християнче.След толкова отлагане на това кръщене най-после се случи(предния път точно преди датата влязохме в болница)>и така Митачето е вече християнче,държа се повече от прекрасно,почти не плака само като го топнаха във водата малко измяука. GrinningВсичко беше страхотно,много съм доволна от начина по който премина всичко.Ние го кръщавахме в най-старата църква във Варна,която е от 1604 г.И така както каза и Еми,някак си съм по-спокойна вече като си има ангелче да го пази.Снимки още не съм качила,че хич нямам време но обещавам че ще кача.
Ама какви са тия болни бебета,я бързо да оздравяват.Какво е това.Ами аз ще изчезвам,че май ме викат Mr. Green
Много здраве на всички бебчета,болните да оздравяват бързо.
Лек ден на всички.

# 114
Благодаря на всички за пожеланията още веднъж  bouquet
mama nina, аз бях в църквата, но през цялото време го държа баща му, тъй като Митето вече е почти 10 килца и малко щях да се поизмъча толкова време да го държа на ръце CrazyАз вкъщи едвам го разнасям вече ooooh!Голям мъж е станал Mr. GreenДа ми е жив и здрав!
И аз като igsi скоро се бях позамислила, че много малко остава до първия рожден ден на нашите юначета - кога мина толкова време - сякаш вчера се родиха, а днес вече не са бебета, а малки дечица Simple Smile

rosiza, честито ти християнче и на теб! Да е живо и здраво Митето!

# 115
  • Варна
Благодаря,didun4o.Много съм разсеяна,как можах да забравя адаша-честото кръщене на малкия Митак да е жив и здрав и Бог да го пази.
Иначе за кръщенето аз държах дребното през цялото време,но се съмнявам че изобщо щеше да иска да стои в някой друг толкова е свикнал с мен.

# 116
Та по тоя повод, Суйти, ти като спря, нещо пи ли за спиране на кърмата или просто като спря да се изцеждаш и тя си спря? А няма ли опасност от запушване на някой канал?

Еми, не, не съм пила никакви хапчета. Но и кърмата не спря изведнъж. Отне ми малко повече от месец. Бях го планирала и започнах да се изцеждам все по-малко. Ако сутрин изцеждах 250 мл., минах на 220, 200, 170, 130 и т.н. Започнах да разреждам и изцежданията - от пет на ден, постепенно минах на 4, после на 3 и т.н. Кърмата ми спря плавно, нямах никакви проблеми със запушвания. Количеството мляко, което не достигаше на Вики, замествах с АМ.

# 117
Емито, относно обувчиците - ами направо отивай в магазина и мерете  Laughing  Бебчовците са с различен крак, затова не се знае кой номер ще му станат. "Буйки" има №15-16 нагоре в "Колев и Колев". Знам, защото скоро мерихме, но моята госпожица се оказа с малко краче, та сега сме си с терлиците. Дори пантофи не мога да й намеря по размер  Crazy  Всичките са от №16 нагоре, които гледах /че даже и №19 направо  Sick /. По този повод бебка ми понастива в проходилката на пода  Sad.    А и още нещо - какъв е тоя хемоглобин 10,3 като стойностите са в стотици /т.е. между 120 - 160 е нормалното/?  newsm78
Мамета, вашите бебчета как спят нощно време? Рони се върти много, измъква се от завивката нагоре и после се връща върху нея в обратна посока - спи си отвита  Shocked , та сега си имаме течащ нос. Пусках малко печка тази нощ, но така се изсуши въздухът, че я изключих набързо. Чудя се относно тези спални чувалчета дали да й взема. Но пък може да не й е комфортно, да се стряска, че са й ограничени движенията, често става сънена...  newsm78  , да не вземе да се пребие! Вие ползвате ли такива?
Донинка, видях Вили в албумчето на Януарките  Mr. Green , каква бейби срещичкаааа  Joy
Е добре, чао засега!
Роси, честито Християнче и на теб!!!   Party Time

# 118
Здравейте,мамчета!
Аз искам да се похваля,че вече си имам християнче bishop.Вчера кръстихме Чечо.Той се представи страхотно.Хапнахме,пийнахме и се повеселихме.Снимки ще сложа в албумчето след някой друг ден.И по този повод ви черпя виртуално  newsm24 beer Wine Glass
   Честито християнче и на Дидунчо!
 smile3525Честито и на всички които са празнували по някакъв повод.  bouquet
И на Чечо най после му се показа първото зъбче.то бяха големи мъки докато излезе,а сега и второ се мъчи да пробие венеца.Голям рев,безсъние  и хленчене,но си струваше. newsm44

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 19:44 от tonita76

# 119
Честито на всички бебоци и мами, които са имали повод.

При нас няма нищо ново, малкият още е със сополи и разходките сме ги ограничили до минимум.

По въпроса за обувчиците имаме едни 15 номер обаче са големи, а май по-малки няма. newsm78 Като оздравее бебчо ще поразгледам.

ribkata, на нас спалното чувалче ни беше спасението, защото бебо постоянно се върти и се отвива. В началото може малко трудно да свикне обаче според мен това е по-малкото зло. Ние не сме имали проблеми. Не знам за ограничените движение, обаче моя хубостник се научи и в чувала да щъка наляво -надясно и сутрин го намирам изправен на решетката, както си е в чувала.  1crib

Общи условия

Активация на акаунт