"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 9 976
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Ето ни и нас.
Вчера бяхме на детски рожден ден! newsm67  bigdance2 TadaБеше му за първи пит и незнаех как ще риагира. Но, напразно съм се притеснявала.Никито беше очарован.Толкова беше щастлив, (бяхме си взели проходилката)обикаляше напред - назад. Много му хареса.
И Никито много обича да се люлее.И аз като chere6ka го взимам и се люлеем заедно.Най-много се радва и се смее с глас на бате му Данчо. newsm62(племеника на мъжа ми)
С мъжа ми си викаме "Бебо - бебчо - бейбъл"
Утре сме на сватба moresmile на една моя съученичка.А момчето са колеги с моя мъж и сме семейни приятели.Временцето днес бе супер, дано и утре е така. sun

Скъпата весело прикарване!!!! В крайна сметка и ти имаш нужда от почивка, така че, нека мъжа ти гледа детето.

# 91
Днес Мони става на 8 месеца
  party023 Drunk cheers

# 92
ЧЕСТИТ 8-МИ МЕСЕЦ НА МОНИ!
НЕКА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ!

# 93
Краси, честит голям осеммесечен мъж Hug
А за кърмата....не им обръщай внимание...аз вече преттръпнах от всякъде. И а зимах проблеми с моя доктор (не подкрепя късното захранване), но когато Калоян нададе малко вторият месец той каза "Нехранителна кърма - такова животно няма. Щом имаш значи е хранителна или не му стига или да търсим причините другаде" Така че успешно кърмене и се наслаждавай на близоста с малчо. Че после като започнат да се бършат като ги целуваме ще се молим да се върне старото време Sunglasses

# 94
Здравейте и от нас Hug
И аз от днес си имам християнче - най-накрая кръстника си дойде от Америка и днес направихме кръщенето GrinningКато си сваля снимките ще ги кача в албумчето да ми видите големият мъж колко послушен беше Sunglasses
По въпроса за кухнята - при нас е от 4.5 месеца. Готвят много вкусно - не мога да се оплача, дори с удоволсвие изяждам това, което остане Mr. Green Сега има 3 яденета - супичка, тип бульонче, зеленчуково пюре и плодов кисел. Първите 2 давам на обяд, а кремчето за следобедна закуска. Цената е 0.65 лв. В предната възрастова група, която е от 4.5 до 6 месеца е 0.60 лв, а в следващата (от 10 до 12месеца ) е 0.70 лв.
Аз нали завършвам сега и трябва всяка седмица да ходя на преддипломна практика в училище, като повечето наблюдавам, но и ще изнасям уроци, за което да ви кажа доста ме е шубе Whistling
Моят мъж ми вика "Бъхче", което идва от бълхичка, понеже като застана до него и изглеждам като бълха ooooh! Mr. Green

Честит 8-ми месец на Мони! Да е жив и здрав!

# 95
Краси, честити 8 месеца на Мони! Да е жив и здрав и много да ви радва!   newsm67 nbirthday  Gift
А това за нехранителната кърма отдавна си е хит сред педиатрите.   Joy На мен 200 гр. на тази възраст не ми се струва малко, при енергия, която изразходват палавниците.

Дидунчо, честито християнче! Да е жив и здрав и всичко най-най-хубаво! На теб успех в училището.  Peace

С мъжа ми си викаме "маци", но някой път се обръща към мен със "съсел", "гуци", "кълвач", "кашалот" и прочие любовни обръщения. (Явно съзира животното в мен. Animal Pig )

На болните бебоци бързо оздравяване.  Wink

# 96
Честит 8-ми месец на Мони!
Бъди жив и здрав!

Честито и на малкото християнче Митко!
Didun4o, да ти е жив и здрав Митко!

Didun4o, не се притеснявай за стажа. Трябва просто да си уверена и смело да приказваш. Не знам какво точно ще преподаваш, аз бях на стаж по математика един месец. Беше януари, най-големия студ, а аз в 8-мия месец. Беше доста забавно, просто трябва да не мислиш за притеснение, защото учениците усещат. Пожелавам ти успех. Просто помни, че трябва да си уверена в това което казваш.
Моя мъж ми вика "мило", а аз на него на име - Коце.
Татяна, утре май сме заедно на сватба.
Лека вечер

# 97
  • София
Честит 8-ми месец на Мони!Да ви е жив и здрав и наздраве smile3525  Gift

Днес беше много приятно временце и направихме хубава разходка в много хубав парк с мама Жожоба.Малките девойки сякаш не бяха се забравили и много се израдваха една на друга  Wink
Моят мъж ми казва котка-май идва от коте  Mr. Green Магика,направо ме разби  Shocked  Laughing-какви са тези обръщения-съвсем не приличаш на нито едно от изброените  Wink

Дидунче честито ти християнче!Стискам палци добре да се представиш на практиката в у-ще и да респектираш дечурлигата   umnikuu

# 98
Краси, ние се храним горе долу като вас - денонощно! Наддала е 130гр  Crazy така че няма място за притеснение.  Peace
Дидунче, честито християнче!   Party Time Да ти е жив и здрав!
Игси, Суити, къде се изгубихте напоследък...  newsm78 Много ми липсвате!!!  Heart Eyes
Лека нощ, милички, до утре!  Joy

# 99
Игси, Суити, къде се изгубихте напоследък...  newsm78 Много ми липсвате!!!  Heart Eyes

Тук съм Hug
Чета ви редовно. Подвизавам се из дълбоките форумски дебри. А не пиша, защото напоследък никак не съм в отчетно настроение. Дай ми да пиша други глупости Mr. Green
Поздрави на всички вас и на мъниците!  bouquet

# 100
Днес Марти стана на 8 месеца. Tada baloni  party002
Почерпете се за негово здраве newsm64

# 101
... ами и аз съм тук вече, но се бях поизгубила защото 1.бях болна; 2. бебка се разболя (оказа се гнойна ангина - 6 дена се борихме с температурата - стигаше и до 39,9 - голям ужас!) 3. таткото е болен...
Дето се казва "няма 'лабаво"- като почнем и всички се изреждаме. Слава Богу, Емо се оказа iron man.
Сега съм намислила да се ваксинираме.
Иначе като цяло сме добре. Миналата седмица я прекархме по магазините; купиме си както неща за вкъщи, така и някоя и друга дрешка. Имам 2 нови костюма (нали ще  съм скоро работещо момиче Wink ), но така и не можах да си купя ботуши и обувки заради боледуването ни.
С мъжът ми си казваме един на друг нй-често мило, слънчо, слънчице, бейб (бейби, бейбинце, а понякога ме бъзика и с баби  hahaha -от баба попадия). Иначе пред хората му казвам "отче", а той на мен "презвитеро" (презвитер - свещеник, презвитера - жена на свещеника).
Тея най-много се смее на "а, я чакай да дойда да те изпапкам..."; странното е (всщност няма нищо странно), че и Емо се смееше най-много на тази закачка като беше бебе.

Оня ден се втрещих като се сетих, че всъщност след 4 месеца ще празнуваме (да е живот и здраве!) 1-та годинка на бебчовците ни. Ей, как бързо се минаха тия 8 месеца...! А след 2-3 ще отбележим първите проходили февруарчета... Въобще става все по-интересно, нали?
Отивам да пусна тема в "красивия" форум.
До скоро!

# 102
Честити 8 месеца на Марти! Да е жив и здрав и много щастлив!   newsm67 Tada

# 103
Честито на празнуващите!
Влизам транзитно, че нещо не смогвам днес - имаме годишнина с мъжи от сватбата цеееели 6 години. Кога минаха се питам?!  newsm78  Та, това е, само исках да ви почерпя виртуално, съвсем скромно, но от сърце   cook  Wine Glass
Цунки, момичета!

# 104
Рибче, честита ви годишнина! Да сте живи и здрави и мноооооого любов да имате помежду си!
И ние правим 6 години брак на 22.10.

Общи условия

Активация на акаунт