"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 10 113
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИТКОВЦИТЕ НА ДИКСИ, ДИДУНЧО И РОСИЦА !

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА И МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Жълтък не съм давала все още. Решила съм днес да му дам за първи път. Попарата много трудно я яде. Пробвах веднъж да му направя попара от бисквити, но и нея не яде. Кус-кус ме е страх да му давам, да не се задави  newsm78

Краси, как лекуваш на каката задния ринит, че и двамата са с такъв  Thinking

Стефко също "регистрира" падане, само че от дивана. Бях го оставила на дядо му да го гледа. Той го извадил от проходилката и го сложил на дивана и се обърнал да си вземе една табуретка и през това време нашия паднал Sad Милото толкова плачеше, дядо му не разбрал даже къде се е ударил  Rolling Eyes

# 211
Да ви почерпя и аз от името на моя малък именник и да поздравя всички празнуващи!

# 212
bouquet ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИТАЧЕТАТА НА ДИКСИ, ДИДУНЧО И РОСИЦА !

bouquet

Сега като говорите за кус куса, та се сещам на каката като го дадох за пръв път и така стреляше с него на три метра разстояние го изпращаше  Mr. Green

Мони досега само веднъж е падал от леглото и то щото майка му спеше  Embarassed

Черешка, на каката и капя Тобрекс и много бързо й минава, на малкия обаче ме е страх, макар че лекарката каза, че може и снощи за сефте и на него капах, би трябвало и на него бързо да подействат. Малко се притеснявам, че ги дават за деца над 2г, и Перитола и него, на една приятелка детето така месец и половина беше със сополи, и те се почудиха какви лекарства да му дават, и накрая се озоваха в болница с увеличен черен дроб от лекарствата, та затова де. Ами то аз съм една такава параноичка с много развинтено въображение, за мен прекалената информация е вредна.  Wink

Диски, желаем ви весело изкарване на кръщенето и Митето да е така слънчев като днешния ден.  Heart Eyes

# 213
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МИТАЧЕТА ДЕБЕЛАЧЕТА  bouquet

# 214
          Честит празник на всички именници!        

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 14:43 от tinka81

# 215
Честит празник на всички именници!!! Да са живи и здрави и св. Димитрий и Бог да ги закрилят  и пазят от всякакви беди!

Пиле, като цяло не е мн. романтичен моят мъж, но има няколко такива изблика годишно, които се помнят мноооого време  защото много ме впечатляват! Wink
Пиле, Руми, мерси за поздравленията!
Но наистина сме много щастливи 4-мата заедно. А още по-щастлива бях, че е уредил децата да са си нас. За беба имаше специално сглобена кошарка в хотелската ни стая...
Тея вече пълзи истински - "на 4 крака". Стига докъдето си иска и прави бели...
За срещата и аз съм навита. Дават времето да е хубаво в събота.
Какво ще кажете за НДК? Там е просторно и има кафета откъм Патриарх Евтимий?Пък и е удобно да сме в ценъра за да ни е на всички еднакво далече, а не в някой парк, ама ко кажете парк - ок, пак става.

# 216
Честит имен ден на Митачетата и от нас с Лъчко!
Пожелаваме им да пораснат големи и красиви мъже...

# 217

Забравих да ви се похваля, че получих писмото за официалното връчване на дипломите, ще бъде на 04.11.
Сигурно ще бъде супер, ще сме облякани с тоги, след връчването ще има купон.

# 218
  • Варна
Цял ден пиша и не ми публикува,ужас.
Честит празник на другите две Митачета от нас-да растат здрави и весели,и благодаря за пожеланията към моето малко Митаченце,което днес изобщо не ме слуша по случай именни я си ден.
Ще изчезвам че ще имам гости.
приятна вечер на всички.

# 219
ЧЕСТИТО  НА  ВСИЧКИ  ИМЕННИЦИ  И  ОТ  НАС!ДА  СА  ЖИВИ  И  ЗДРАВИ!мама Тити и бебе Марти  bouquet  ura

# 220
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИТАЧЕТАТА НА ДИКСИ, ДИДУНЧО И РОСИЦА !!! Да са ни живи, здрави, все така весели и игриви, да радват мама и тати!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 221
  • София
Честит имен ден на Митетата на Дикси,Дидунчо и Роси! Да живи и здрави и винаги усмихнати!  

И на мен ми се идва на срещичката,но най-вероятно ще ходим на пикник за последно тази година,защото след това ще се развали времето.Весело прекарване ви пожелавам!
Мами ,купихте ли столчета за хранене и какви?Аз още не съм и може да ми препоръчате някоя марка.
Лека нощ!

# 222
Elix,ние купихме столче на "Бертони".Ползваме го вече 3месеца и сме много доволни.Струваше 128лв.Не е скъпо и е съвсем като тези на "чиполино",с тази разлика,че скъпите столчета имат допълнителна табла на масичката за по-лесно почистване.Мисля,че не си заслужава да даваш 30лв.повече заради тази табла.Ето снимка на нашето столче:

# 223
Честит празник на всички Митачета - да растат здрави и щастливи!!! Two Hearts  ura Tada

# 224
А сега да ви се пооплаквам....
Нали ви писах,че ще ходя в Албена. И всичко много хубаво, но като си тръгнах от там, мъжът ми ми звънна и каза, че големият ни син е паднал с колелото. Ходили в Правителствена болница, там го зашили (оставили са си ръцете) и има 7 шева на веждата и челото. От там ги изпратили в Пирогов, за да им направят скенер - при тях бил счупен. И като си дойдох отидох направо в Пирогов - миличкият изглеждаше ужасно - едното му оченце беше затворено, надуто и посиняло, ожулена буза и огромна рана на челото и веждата...Толкова безпомощна се чувствах... Полежа 3 дена и си го взехме, но беше настинал от там - та и антибиотик пиеше. Вече му махнаха 5 шева и окото му е по-добре - отворено е , но вътре има кръвоизлив. Започна и бели да прави та само се карам да не подскача , ама кой да чуе.  Не искам да обвинявам никой, но си мисля, че майките мислим повече, а татковците са по-смели (безотговорни). Каската и наколенките си стоят в къщи - не е бил с тях. Ама станалото - станало. Дано това да е най-лошото. Пожелавам ви да не влизате в болница - много е гадно и се чувстваш половин човек и страдаш, че не можеш да помогнеш на детето си. Съжалявам, ако съм ви развалила настроението, но трябваше да ви го споделя.

Общи условия

Активация на акаунт