"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 9 975
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Скъпата, много ми е мъчно за детенцето ти  Cry Важното е, че е здрав, щом прави бели, значи всичко с главичката е наред. Татето ще си вземе урок и ще е по-внимателен. За теб едно голямо гуш  Hug
Да ви предложа нещо, мами! Среща в зоологическата градина - при слона има кафе, люлки и въртележки, а и на малчовците ще им е интересно да видят други животни. Какво ще кажете за идеята?

# 226
Скъпата, много съжалявам за случилото се.Дано всичко бързо се оправи и остане само лош спомен. Нали знаеш - "Юнак без рана не може"  Wink

Кръщенето мина страхотно.Митко изобщо не плака, както обикновенно.Даже припяваше на попа с лаааа-лаааааа  hahaha
Тук качих малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72635 Фотографа ни много се е изложил.Няма една снимка, която да е на фокус, но какво да се прави........

Столчето за хранене е същото като на мама Нина.Хубаво е  bowuu

# 227
  • Габрово
Здравейте, мами!
 Честито на всички осеммесечковци и именници, които не сме поздравили! Честито христянче на Дикси! Да са живи и здрави и растат много усмихнати!   bouquet
   На  Антония и проби вече и второто зъбче. Но сега е сополива  Sad. За сега не мисля да я водя на лекар. Чувства се добре, игрива е, няма температура. Чудя се какво мога да и дам  newsm78. Мами, помагайте. Не знам дали е настинала /щото само по пътищата ходим/ или пък е прихванала някой бацил /щото и контакти с доста болни имахме/. Дано само да не се влошава и бързо да се оправя.
   Скъпата, много неприятно при вас, но няма как-  и без тия неприятности не може. Бързо да се оправяте.
   Днес се очертава да излезем по към обяд, че имам малко ангажименти. А като гледам какво време е навън  Mr. Green . Весели разходки на всички!

# 228
  • Букурещ
Здравейте и от нас. Отдавна не съм се включвала, но ви чета. Честит имен ден на патерица на малките именници, да им е живо и здраво името.
Ние сме в Пловдив  на гости на моите родители и ми е много, много хубаво при мама и тате. Но пък за голямо мое  съжаление няма да можем да дойдем на срещата и много ме е яд. Sad.  Много весело да си изкарате и да обещаете, че ще има още!
Ели, нашето столче е Чико Хепи Снак и съм много доволна.
Скъпата, съжалявам  за инцидента, представям си как си се изплашила.

# 229
Здравейте мами!!!

Май идеята ми за срещичка при толкова болни бебоци и пострадали братчета или сестричета не беше никак уместна  Sad   Thinking /бързо оздравяване   love001/, но ... все някога трябваше да се видим. Ако все пак решим нещичко на мен ми допадат и идеята за НДК на Игси, и тази за Зоопарка на Олимпия.

С извинение за "поздрава на патерици" Честито на именячетата, новите християнчета и мини рожденичета на 8 месеца  newsm51

Ами това е за сега от нас хубав след обед.

# 230
Набързо се включвам, за да кажа за срещичката  Mr. Green  Олимпия, Зоото ми е на другия край на София  Sick затова по- ми допада за НДК-то  Wink  Поне е в средата, че да е горе долу еднакво за всички като разстояние  Rolling Eyes 
Надявам се до довечера да се разберем  Joy

# 231
Мами,пожелавам ви да си прекарате чудесно утре на срещичката.Правете снимки,за да ви видим.На нас -мамите от провинцията ще ни бъде интересно. Heart Eyes
И ние днес използвахме прекрасното време и отидохме наразходка до Бачковския манастир.Лъчко не е кръстен,но го вкарахме в църквата.Незнам дали беше редно,но на него му беше доста интересно.Да ви разкажа,как без да искаме с татито уплашихме детенце.Понеже в двора на манастира винаги има агнета ,които ги даряват за курбан.Ршихме да му ги покажем,но за нещастие едното така силно се разблея,а Лъчко като е уплаши така силно се изцирика и започна да реве.Миличкия,никога така не се е плашил.И ние вместо да зарадваме детето,какво направихме-изплашихме го ,много гадно ми стана Cry
Ето снимки от разходката ни,но те са правени преди уплахата.http://images11.snimka.bg/001443989.jpg
http://images11.snimka.bg/001443992.jpg
http://images11.snimka.bg/001443991.jpg
Лека нощ!

# 232
Е, та каква среща, като никой не каза нито час, нито нищо... Май пак нищо няма да стане... Сега, когато е слънчево не можахме да се съберем, а камо ли като задухат фъртуните.

Скъпата, много съжалявам за инцидента със сина ти. Дано да оздравее и да забрави бързо!
Олимпия за  Зоо-то няма удобен транспорт, а не все всички мами са с коли.

# 233
Първо с малко закъснение - Честит празник на всички именячета! Да им е живо и здраво името и много да слушкат! Да растат весели и засмени!

Честито Християнче на Дикси!

Тук днес времето е топло и слънчево - само за разходки.

Скъпата, представям си какво ти е било, като си видяла баткото в това състояние. Бързо оздравяване!

В последно време моята госпожица плаче от всички непознати и признава само майка си. Ходихме да се видя с колежките ми и то не бе плач, не бяха сълзи, когато се опитаха да я вземат. Иначе си играе с тях, ама само като я закачат от разстояние. А най-интересното е, че вечерно време дори не иска да бъде с баща си ако забележи, че аз съм в стаята. Може би е така, защото сме си по цял ден само двете и само от време на време се вижда с други хора...   Интересно ми е и вашите дечица ли са толкова срамежливи - не зная как да го нарека по друг начин.

Сега се замислих - много от майчетата не са се включвали скоро - то и аз не съм от много редовните, но от време на време се мяркам.

Ехоооооо - Донинка, Тони, Иник, Скрийми, Слънчо, Jujolinka ...  и всички останали - Привет!  Hug

# 234
Здравейте мамита!
Много исках да поздравя именниците, но не успях. Затова, сега макар и със закъснение, но ги поздравявам. Честито на всички именници!. Честито и на вашите - мъже, майки, бащи, сестри, братя и т.н.

Няколко дена не съм влизала във форума. Ама таткото ни си е вкъщи и времето е просто страхотно, че постоянно сме навън. Никито все още е с сополи. Незнам какво да го правя пие вече второ шише антибиотик. Не му помага изобщо. Доста майки ми казват, че е от зъбите. Дали е възможно???  newsm78 Ама и ние както го мъкнем навсякъде?

Вчера обиколихме целия Пловдив да му търсим обувки. Нищо не харесахме. Накрая от Асеновград купихме много хубави на Капчица от естествена кожа, ортопидични, с твърда пета,хем с цип, и хем с връзки за по-лесно обуване,  и с мекичка кожичка вътре да го топли в студа, абе супер за 29лв. Че то след някъ'в ден ще стане вече студено. Ся трябва космонавт да купим, самоче не цял, а половинки - яке с гащеризон. Ама не са изкарали още модели.

Ще приключвам, че пак ще излизаме.
Я кажете вашите бебоци имат ли си някоя любима играчка, с която не се разделят?

Е лек и спокоен ден.

# 235
ПРИВЕТ,МИЛИ МАМИ!
          party006  party006      ДНЕС ЛЪЧКО ИМА ИМЕН ДЕН!
  party006  party006Искам да ви почерпя виртуално по случай празника на моето детенце:

ДА ВИ Е СЛАДКО!

# 236
Здравейте!

Честито християнче Дикси!
Честит Имен Ден Лъче!
Да сте живи и здрави и много засмяни!

Скъпата, много неприятно, че сте пострадали. Пожелавам бързо да се оправите. Hug
Аз имам шита брада и лепено око, от удар с колело и кола. Искам да те успокоя, моето око също беше временно по-затворено, но като зарасна се отвори, сега са еднакво отворени. А за белезите с времето изчезват. Най-важното е сега да се пази заради удара на главата. До колкото помня трябва повече да се лежи, да не гледа много телевизия, да не чете и да стой на по-затъмнено помещение. Но сигурно са ви казали какво да правите. Така беше при мен.

За столчето, нашето също е на Бертони. Стола е прекрасен само да има мераклии да стоят в него. Преди, Вили стоеше . Сега едвам я храня там .Ако я вържа - пищи. Ако е отвързана се обръща и става.

Някъде бяхте писали, че ви е страх да не се задавят от кус-куса. Аз лично и го смилам предварително и после го варя. Става като каша.

Румяна, Виолетка е същата. Ако съм в стаята само ме дърпа, ако излезна пищи. Ако някой я вземе и мен да не ме вижда стои и се закача, но видели ме започва да се опъва и мрънка.
Станала е голяма работа, на ред раздава целувки и маха. Показва си всички номера.
Сутрин я слагам до нас, а тя отива ту до мен, ту до татко си и се гушка и ляга. Започва да приказва - ма-ма, та-те, ам, хайде. Значи трябва да се става.

Днес времето също ще е страхотно
Приятен ден

Последна редакция: сб, 28 окт 2006, 11:23 от tinka81

# 237
  • София
  Честит имен ден на Лъчко!Да е ви е жив и здрав и все така чаровен      bouquet  
Скъпата,дано повече нямате такива премеждия  Hug
Момичета мерси за споделените впечатления за столче,ще купим тази седмица.
Какво стана със срещата,чакаме снимки  Wink
Днес направихме страхотен излет,времето беше чудесно,Кали в компанията на две гаджета  Laughing на по 3 месеца ,абе купон  Joy
Руми и при нас е същото положение,много се привърза и когато излезна от стаята надава боен вик,от непознати също плаче,но не всеки пък.Ако непознатите говорят на висок глас или се опитат да я гушнат веднага ги предупреждава  Simple Smile
Наистина някои от майчетата поизчезнаха  Thinking

Последна редакция: сб, 28 окт 2006, 21:07 от elix

# 238
Някои от загубените се намериха - ето ме newsm43

Нали си знаете, че ви чета редовно. newsm51

Но нека се включа и с малък отчет...
От тази седмица вече съм на работа, а Вики е с детегледачка. Мъчно ми е за него, липсва ми, но се справяме някак. А и чувствам, че просто имах нужда да се върна на работа. Просто всичко е различно...

А Вики има цели осем зъба. Сериозно tooth
Все още се захранваме - вече е ял почти всички плодове и зеленчуци, когато навърши седем месеца започнах да му давам месо, а от две седмици, когато навърши осем месеца - и попара/с нея въведох и сиренето/. Все още не съм давала жълтък - може би другия месец.
Яде по пет пъти на ден - два или три пъти Аптамил/понякога в 10ч. му давам попара вместо мляко/, зеленчуково пюре със сирене или месо през ден горе-долу и един път на ден - някаква зърнена каша или грис с плодово пюре. Вода продължава да отказва категорично, от време на време пийва няколко глътки сок.

Ох, мога да пиша още много, но осми епизод на Prison Break ме зове... Хайде, до писане  love001

И честито на всички именици и минирожденици! lovekiss
Пожелавам им усмивки и щастливо детство!

# 239
Честито на Лъчко! Със здраве да си носи името и много да слушка!  bouquet

Тони
, ама вие вече си имате почти пълен комплект зъбки. Ние сме само 1 ден след вас, а още сме беззъби Laughing Косата ни много порасна и хората  ни мислят за кой знае колко големи, а като видят, че още нямаме зъбки им става много смешно.

Аз ще се връщам на работа февруари месец. Все още ме обземат противоречиви чувства. Онзи ден отидох да се видя с колежките и дори за миг ми се прииска да съм пак на работа, после пък, след като Габи ме дари с една игрива усмивка и опити за целувка (или по-скоро облизване по бузата) ми се прииска да си постоя още малко в къщи... Ох, не зная и аз как ще се разделяме. Но както си писала, Тони, все някак ще се справим. Как се справяш сега с всичките си задължения - деца, работа, дом? Ще ми е интересно да споделиш - ако имаш време, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт