Онзи ден се прибирам от работа и ме посрещат на вратата. Щастливи и засмяни - Вики, подстриган, с прическа таралеж, с бодлички, надлежно оформени с вода. Баща му и детегледачката му решили, че косата му е твърде дълга и го подстригали набързо. Че и прическа му направили
И оттогава толкова му се промени муцунката... Вече сякаш не прилича на бебе, а на малко момченце. Много е сладък

Ами справям се. Дори смея да твърдя по-добре от преди. Просто ставаш по-организиран и експедитивен. Не си губиш времето. Действаш целево. Поставяш си приоритети.
На работа съм от осем и половина до пет. Пазарувам на връщане от работа. След това дори излизаме на разходка - или поне тази седмица го правихме, но сега с промяната на времето, вече ще е тъмно, така че ще сме вкъщи.
Готвя не повече от два пъти седмично през работните дни. В неделя винаги съм сготвила за понеделник, след това готвя във вторник - за вторник и сряда, и в четвъртък - за четвъртък и петък. Около шест часа проверявам и домашните на Дани, които вече е написал, и надзиравам как пише останалите домашни. Вики обикновено лази наоколо и си играем и с него. След това вечеряме, къпем Вики и той заспива не по-късно от осем и половина. Тогава е времето на Дани - гушкаме се, четем книжки, в девет обикновено и на него му се е приспало. След това съм свободна за моите си работи... Компютър, чета задължително, преди да заспя. Вечерта планирам непременно и следващия си ден. Какво трябва да купя, какво ще готвя, какво ще яде Вики, пиша указания на детегледачката и разни такива. На сутринта ставам рано - тогава приготвям пюрето на Вики за обяд, ако е зеленчуково/месните пюрета са от готовите/, подреждам набързо апартамента, почиствам отгоре-отгоре за 10 минути/един път в седмицата - в неделя идва жена, която почиства основно всичко/. И това е... Време за всичко се намира, ако имаш желание и си все пак в някаква степен организиран... Не се притеснявай! Ще се справиш
както съм забременяла.
Абе май сме си назад и това си е!
Ние още си нямаме зъбче
Марти се движи много-лази,като го държим за ръчичките ходи,даже се пуска с едната ръчичка и започва да се клати като пияница
Целува(пуска лиги) ни всички наред-мен,тати,като отидем при баба,дядо,вуйчо абе точи лиги по всеки 

Аз на моя едва успявам да му дам сухар и половина. Спомням си на каката й правих попарата с 2 или 3 сухара, но тя си е злояда. Май и Стефко ще бъде злояд
Не може и двете ми деца да проговорят рано и да умеят разни неща. Спомням си Маги беше на 8 мес. Влизаме в един магазин и от радиото се чува музика. Тя си вдигна горе ръцете и почна да подскача в количката
Браво Тони, надявам се и аз на пролет да съм толкова организирана като теб. Истина е, че когато имаш повече ангажименти си по-организиран.
Много лази, но за по-сигурно я държа на проходилката
. Освен думите които казва- баба, мама, тате, ам, хайде, да - напоследък е взела много да пищи - явно така си изразява емоциите. 

, не може да ми се угоди. 
Хвърляше се и не искаше да го оставя дори за миг. А пък и тези моменти които пропускаш като - първи крачки, усмивки, и все такива дребни, но важни, не мисля, че не са от значение. Може да е сантиментално, но работата няма да избяга и не мисля, че си заслужава да ходиш на работа и да пропускаш всичко. Предпочитам да си го гледам, а на работата ще си и дойде реда.
Преди две седмици като беше неспокоен и с Т си мислех,че ще избият,а те сега въобще неразбрах