Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 087
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз уж "мразя" капсулован гардероб, а нося едно и също. Един месец ходих като муха без глава, че дъщерята ми загуби сивия пуловер. Купих си нов.
Общо взето, 1-2 пъти в месеца избухвам с нещо различно.

# 256
Всеки ден съм различни дрехи, или поне различно комбинирани. Всичко се носи, иначе поема към контейнера.

# 257
Моят гардероб пък е точната притивополижност на капсулован. Просто купувам, каквото ни хареса и в общия случай се оказва, че не пасва с нищо или най-много с 1-2 неща. Имам всякакви стилове и цветове.
И аз съм така... и все се заричам да прегледам всичко и да съчетавам повече нещата. Рядко нося сиво и бежаво, обичам цветни неща, мента, жълто, бобонено розово, тъмно синьо, тюркоаз. Обикновено цветна нагоре по тъмно надолу съм, шарени неща не харесвам, обикновено са ми едноцветни.

# 258
Всеки ден съм различни дрехи, или поне различно комбинирани. Всичко се носи, иначе поема към контейнера.
И аз така,повечето пъти си приготвям от вечерта дрехите,особено като работих.Винаги мисля нещо като купувам с какво ще го съчетая.Е има и изключения де,дрехи за като отслабна или за като полудея например  Joy
Скоро взех един панталон ,за който нямам обувки,но ще му взема.

# 259
  • София
И аз сменям и комбинирам. Мечтата ми е плисирана пола, но съм с широк ханш и дори и миналата година на 50 кила пак не ми стоеше добре.

# 260
И аз така и не се престраших за плисето. Миналата зима бях на косъм за едно такова зелено като на Ноу Фрейм, даже още по-наситено беше, обаче се отказах. И докато се наканя, им мина модата. Не че много ще ме е грижа на мода ли е или не, ако наистина ми харесва.

# 261
Аз така не мога да се реша на mom jeans,също съм с широк ханш,който си седи широк колкото и да отслабвам.И мисля,че тези дънки ще ме направят двойна.Много ги харесвам иначе.

# 262
  • Sofia
В mom jeans повечето жени изглеждат безформени и късокраки.  Не разбирам защо са толкова харесвани. Колкото и да е модерно, за мен е не.

# 263
  • София
Ако крачолите не са широки, седят доста добре.

# 264
Mom jeans ми харесва как стоят на тийнки. Дъщеря ми има няколко чифта, добре са ѝ, тя е и дългокрака, слабичка. Аз имам едни, колкото да съм в тренда;), но не ги нося често.

# 265
В mom jeans повечето жени изглеждат безформени и късокраки.  Не разбирам защо са толкова харесвани. Колкото и да е модерно, за мен е не.
Съгласна съм, особено ако крачолите са навити. Предимството им е, че са удобни, не те стяга никъде, не "прицвъква" некоя любовна дръжка Smile А и не трябва да са прекалено торбести, това вече ми е неестетично.
Аз съм фен на bootcut. Създават хубав силует и оптически удължават крака.

# 266
И на жени ги харесвам ,и то много.Но точно наскоро видях една жена с очевидно широк ханш ,mom jeans и обемно дълго палто.Лоша комбинация за такава структура,изглежда широка колкото гараж .

# 267

Аз съм фен на bootcut. Създават хубав силует и оптически удължават крака.
И аз, дори от мерак си купих едни... ще видим дали ще ги нося обаче?

# 268
В последния месец не свалям мамските джинси и кубинките.
Дори синът ми ми каза, че ми стояли много добре..))

# 269
Bootcut са ми любими и на мен, но не си намирам. Из стандартните магазини има ли?

Ейнджъл, изчезни! На теб има ли нещо, дето не ти стои добре?! 😂🤗

Общи условия

Активация на акаунт