Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 038
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Пинк Дрес, баш си пълниш и пазва и всичко. Носи си роклята с кеф, мисля, че и жълтата е щяла да ти легне.

# 661
Пинк, иначе и двете дрешки са красиви, но това имах предвид, интересни модели, некачествено изпълнение. Пинк,  на манекенката хлопа деколтето, при теб да не идва тясна в бюста?

# 662
  • Sofia
На Пинк деколтето стои по-надолу и отворено. И аз бих се смущавала да изляза така.

# 663
По принцип си имам бюст, но именно че не обичам да го показвам по този натрапчив начин, Karen ме е разбрала. Да, с единия модел сутиен се получи като през епохата на Мария - Антоанета и роклите с преливащи деколтета /макар, че съм убедена че съм живяла през него време Joy/. С друг се вижда сутиена, но се подават и дупки от подмишниците, /понеже снимам и няма как да се видят от вдигнатите ръце / и с друг без презрамки също не стои добре, не изпълвам пазвата и стои халтаво.

# 664
  • Велико Търново
Честити да са ни рожденичките! Бъдете безкрайно щастливи❤
Днес бях така, помислих си за момент да обуя ток, но се сетих, че ще работя два часа повече и обух равните. Не мислех да качвам снимката, направих я за да се видя точно колко съм се закръглила😔

По повод българските марки преди малко видях, че моя много стара позната е направила това.
https://lacarami.com/

Пинк, щом така си ги усетила, въпреки, че на снимката много ми харесва как ти стои.

Бижута не нося, но харесвам.Имам едно поръчано колие и гривна с някакви мъфини от Милена Иванова, много ми харесва, но изобщо не е моето нещо, 6 година седи в кутията.
По този повод се сетих, че една приятелка преди 11 години ми подари колие на Фосил, което до скоро седеше също в кутията си, но малката ми дъщеря реши, че ще го носи.Отива на училище и сина на въпросната приятелка я пита от къде има това грозно нещо, а тя му отговорила, че майка му ми го е подарила.Той умрял от срам и пет пъти се извинил./става въпрос за деца пети клас/

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 16:56 от siska79

# 665
Закръглили къде? В ушите ли Joy

# 666
  • Велико Търново

Те само стърчат!
Ханш, бедра и корем, но няма да мрънкам обещавам, защото аз просто ям много.

# 667

Те само стърчат!
Ханш, бедра и корем, но няма да мрънкам обещавам, защото аз просто ям много.
Сиси, никога, където съм те чела не си ядяла много, да не си сменила режима! И винаги си изглеждала перфектно...! Blue Heart
Нали щеше да казваш коя марка е малката ти чантичка кросбоди?

# 668
  • Велико Търново
Ако питаш за "онзи ужасен кич" /според мъжа ми/ е Pinko.

# 669
Ако питаш за "онзи ужасен кич" /според мъжа ми/ е Pinko.

И защо кич, на мен ми харесва, ама нали съм ви казала да не питате мъжете - те нищо не разбират. Заприлича ми на мини фурла, не се виждаше много на снимката. Точно такава издирвам за лятото?

# 670
Благодаря, Сиска за споделената нова бг марка. Харесах си вече, но цените определено не ми харесват.
И чудна си, както винаги!

# 671
  • Велико Търново
Благодаря, Сиска за споделената нова бг марка. Харесах си вече, но цените определено не ми харесват.
И чудна си, както винаги!

Пинк, благодаря ти!Точно преди малко ми излезе публикацията на Мила във ФБ и нали сме на тази вълна, споделих.Мисля си, че аз, която по природа не съм пестелива, не бих платила тази цена за тези артикули.

Мими, защото някои по скъпи покупки ги коментирам с мъжа ми.Този модел го харесахме с голямото дете и така го поръчачах.И като пристигна и мъжа ми отсече, че и двете нямаме еднакво вкус.Иначе всичките Фурли, които имам са едноцветни и изчистени.
Ето тази чанта ми е любима за лятото, но за съжаление скъсах роклята от носене.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 16:56 от siska79

# 672
Супер е синята, да, и роклята също. Да Пинко имат почти винаги повече орнаменти, но за лятото са супер! Сякаш обаче и аз ще взема фурла!

# 673
Не зная за вас, но на мен ми правят супер лошо впечатление "модели", които се снимат на пръсти.  Без значение дали за рекламна фотосесия, или за личния ИГ акаунт, но такива по подразбиране директно затварям и не мога да приема сериозно.
Сега, ясно, какъв е търсеният ефект, но е супер комично, Бога ми.

# 674
На пръсти,с големи напомпани устни и коси на вълни до кръста.Много лоша комбинация ми е .Също съм затваряла сайта.А има ли и премрежен поглед ....губят ме тотално .

Общи условия

Активация на акаунт