Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 018
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • В градината...
Лято, зиме ходя само с голяма чанта, която да побира лист А4, че да си нося вътре документите и като пазарувам без количка, да мога да натъпча вътре половината покупки Wink  С малка чанта не знам как да процедирам и каква работа ще ми върши, освен да си сложа телефона в нея.

# 676
  • Велико Търново
Много години ходих с такива чанти и сега ги вадя, но рядко. Аз ходя с малки дамски чанти, но за сметка на това сака ми за фитнес е голям. Гледам в чантата само очилата с диоптър да събера.

# 677
По принцип си имам бюст, но именно че не обичам да го показвам по този натрапчив начин, Karen ме е разбрала. Да, с единия модел сутиен се получи като през епохата на Мария - Антоанета и роклите с преливащи деколтета /макар, че съм убедена че съм живяла през него време Joy/. С друг се вижда сутиена, но се подават и дупки от подмишниците, /понеже снимам и няма как да се видят от вдигнатите ръце / и с друг без презрамки също не стои добре, не изпълвам пазвата и стои халтаво.
Мисля, че с модел тип *бриджитка* би стояло ок.....или поне няма да се вижда сутиена.
Десена на роклята много ми хареса.

# 678
  • Русе
Аз открих удобството на малките чанти в последните две-три години, особено при пътуване. В ежедневието засега повече ползвам средни по размер модели, не много големи и с две по-къси дръжки. Нося на ръката, не обичам голяма чанта с дълга дръжка през рамо.
Големи бижута харесвам, но не нося, освен гривни. Много обичам гривни, всякакви!
Сиска, не знам къде се виждаш закръглена, на всички снимки изглеждаш чудесно!

# 679
  • София
Аз имам два вида живот - в квартала и ходене на работа. В квартала и през свободното ми време съм с малка чанта през рамо. Вече имам много, в много цветове - черна, черно и бяло, червена, бежова, кафява... Чудя се за жълта или синя.
На работа не съм ходила от март 2020, така че големите ми чанти отлежават.
В малката чанта спокойно смествам портфейл, телефон, червило, дезинфектант, торба за пазар, ключ.

# 680
  • Велико Търново
Моят живот е един-дом, работа, фитнес са на една права.От едното до другото място стигам за 12 минути максимум.Ключове, портфейли не нося, дезинфеткант ръцете ми не са виждали, пазаруваме веднъж седмично, ако нещо потрябва има магазин срещу къщата ни.

Рок, и двете!Аз имах страхотен жълт клъч, но милия ме предаде вече.

# 681
И аз вече ходя с малки и то бодикрос!
Вътре влиза портмоне, несесерче с червило и спирала и телефон. И ключ! Много са ми удобни и не ми изкривяват гърба!

# 682
  • Sofia
Аз искам универсална чанта за безбройните ми бежови обуща, но проблемът е че те са в най- разнообразни нюанси . Едни са кремави, други розовеещи, други жълтеят, сивеят... Досега комбинирам с пастелно розово, небесно синьо, мента, откакто изпрах велурената бежова и боята и текна на ивици. С дрехите идват много цветове за комбиниране и това ме уморява.
Някой сеща ли се за бежов нюанс, който да не се бие с останалите или бяла да търся?

# 683
  • София
От години не нося чанти с цвета на обувките. И двете ползвам като акцент. Ако съм с Черна чанта, обувките са обикновено цветни, та чак крещящи и обратно.

# 684
  • Sofia
С черно всичко се съчетава,  ама като нося цветни дрехи , бежови обувки и става шарения, чантата все я мисля дали се връзва с останалото.

# 685
Е, с черно, ми аз от април натам до октомври не искам да чуя за черни чанти ... нося бяла, светло синя  светла пепел от рози, резедава...!

# 686
  • София
Аз чанта сменям три пъти в годината, като ми писне да нося съответната. Толкова много неща имам вътре, че е абсурд да я сменям всеки ден. Среден размер предпочитам. Лятото увисвам и една малка кросбоди в коридора, ако излизам набързо да сложа телефон, ключове, потфейл. По тази причина чантите са ми предимно базови цветове и предимно ест. кожа - носят на много експлиатация. Имах чанти на 20г, които просто изхвърлих наскоро, защото ми бяха писали, но в отлично състояние. Преди месец си взех една на Desigual, вече има забележки, адски ме е яд. Не е за мен изкуствената кожа.

# 687
  • В градината...
И аз не обичам дълга дръжка, като на пощальон, купувам с дълги дръжки, които да могат да се сложат през рамото. И все на цветни налитам. Комбинирам обикновено с шал зимата, а лятото, по-светлите, с дрехите, които да не са в същия цвят. Навремето се носеха отделно чанти за документите, но ми тежи и ми стават много две чанти. Сега всичко ми е на едно място.
В нея трябва да имам място за ръкавиците, чадър, а лятото - за връхна дреха.
Скрит текст:

# 688
  • София
Абе не побира ли един хляб, две кисели млека и бутилка олио, не ми я хвали 🤣.
Имам и малки, ама като излизам за цял ден мъкна лаптоп, мишка, портмоне, чадър, чанта с лекарства, тампони, телефон, ключове, пудра, ролон, парфюм, пазарува торба, кърпички, гел, зарядни, слушалки....

# 689
Никога не тъпча в дамската чанта пазарувано, не искам да се обезформи и заприлича на торба. Имам винаги платнена торбичка в мен. Обожавам малките чантички, естествена кожа, през тялото ръцете са ми свободни и ми е супер.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 16:10 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт