С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 445
  • 798
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
И моят мълчи. Ама 25 години съм с него и се научихме да си мълчим любовно.
Не, сериозно, открих щастието в това да имаш с кого И да си помълчиш. Говоренето- ясно, аз и тук говоря, и в реала намирам с кого да поговоря, но да мълчиш С някого често е безценно.

# 601
  • DE
Ние даже и си четем мислите вече Sunglasses Повече от 27 години сме заедно.
Това сериозно, мълчим, мълчим и изведнъж почваме да говорим за едно и също Scream

# 602
  • Швейцария
И моят мълчи. Може 2 часа да говори за политика, но за важните неща нито дума. Даже се сърди аз като почна да му говоря.

# 603
  • София
Ей сега му поисках точна дата, когато ще се върне и взе да го увърта... Гррр.

# 604
  • Mediterraneo
Ние даже и си четем мислите вече Sunglasses Повече от 27 години сме заедно.
Това сериозно, мълчим, мълчим и изведнъж почваме да говорим за едно и също Scream

Вярвам ти, и ние сме така. Понякога отварям уотсапа да му пиша и получавам съобщение от него, за същото нещо. Такава телепатия има между нас, че хич не ми трябва да ми говори, по- добре да си мълчи. Че понякога като заговори, ми иде да му извия врата.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 23:10 от Тарталета

# 605
Моят ме дразни, че не говори.
Постоянно трябва да питам "какво" и да вадя думи с ченгел.
Не бил говорил (споделял) години наред, как сега да станело изведнъж.
А как да имам връзка с човек,  който не говори с мен?!
Rage

Никак (според мен). Можем да повлияем благотворно на човека до себе си, но може и да си остане такъв, какъвто е бил. Не знам какви са причините, съчувствам ти. Мълчанието е безценно, когато обаче се усеща невербално “стойността му”, на другото аз му викам дефицит.

# 606
И моят мълчи. Ама 25 години съм с него и се научихме да си мълчим любовно.
Не, сериозно, открих щастието в това да имаш с кого И да си помълчиш. Говоренето- ясно, аз и тук говоря, и в реала намирам с кого да поговоря, но да мълчиш С някого често е безценно.
Има моменти,  в които си мълчим гушнати, но се усеща, че мълчанието е приятно и спокойно.
Говорех обаче за другите - виждам, че нещо е подразнен или прави физиономия,  обаче не казва от какво/защо. А още се опознаваме. Е, как да го опозная така..?!

# 607
Говорех обаче за другите - виждам, че нещо е подразнен или прави физиономия,  обаче не казва от какво/защо. А още се опознаваме. Е, как да го опозная така..?!
Постепенно. Имаш цял живот, нека има с какво да се изненадвате.

# 608
  • Mediterraneo
Витамине, разбирам те, познато ми е до болка. Ама вече знам кога мълчи от яд, от безсилие, от тъга, от тежки мисли, от притеснение... Различавам му мълчанието. Ама най- много ме дразни, че мълчи, мълчи, мълчи и в един момен избива и се излива. Добре, бе, човек, не можеш ли да споделиш какво те мъчи, преди да се натрупа толкова много, че да не може да го събираш вече?!

# 609
Цитат на: Eliff link=topic=1313898.msg42849256#msg4
Постепенно. Имаш цял живот, нека има с какво да се изненадвате.
Е, ниво "гаджета" за сега. Да видим ще стигнем ли до друго.
На този етап за сега, това поведение наистина го приемам за дефицит. Защото е имало случки в миналото и причини, които са го накарали да се затвори в себе си и да не споделя. А аз съм от типа хора, за които споделянето (двупосочното) е важно, когато смятам някого за близък. Да видим дали ще се "отвори" към мен или не.

Тарти, да, това имах предвид. Различното, неприятното мълчание. Но нямам (за сега) толкова много време, прекарано с него, че да го разчитам така.

# 610
Оплаквам се, че неговите родители го ядосаха по твлефона и се опита да се скара с мен за глупости, директно го отрязах и му казах, че ще си мълчим.

# 611
😂
Същата работа! Болен е, а брат му му се обади да му каже и покаже каква риба е хванал. Мъка! 😂😂😂

Еййй, пикал е на оса, дето вика баба, цял ден. Ама и на него не му се получи. 😂

# 612
  • София
НЕ ЧУВА! И не вижда!

# 613
  • Пловдив

Пък как не помни ...

# 614
  • София
Определено! Забравил въобще, че е началото на месеца, разбираш ли...

Общи условия

Активация на акаунт