Отговори
# 375
Ами какво чакаш Бърборанке, ще имаме инфо баш от кухнята и няма да гадаем какви ги вършат Ханде и Керем в караваната и извън нея Stuck Out Tongue Winking Eye

И фрага по ке време ще пуснат казаха ли?

# 376
  • Кърджали
И романтика ще има, и бой ше има. За всеки по нещо.

# 377
Славена, излиза около час след тези картинки, не знам как се наричат 😆
Значи така - Серкан бие Дениз, онзи му краде колата, за да избяга. Глупчо, Еда остана на тротоара 😆

# 378
  • София
Аз вече се притеснявам Керем има ли своя каравана. Grinning
Меринджейката Гюнфер нещо не се грижи добре за него, без каравана ни е оставила момчето.
По чуждите ходи... Добре че има такива добри колежки като Ханде да го приютяват.
Да се върна на меринджейката - ако Керем не е доволен от услугите й, дали да не си пусна сиви? Smirk
Бърборанка, той не само, че си няма своя каравана, но явно си няма и гримьорка, та се налага Ханде да го гримира.
Спокойно и тази длъжност може да поемеш, когато Ханде е заета с новия Мурат.

# 379
Gift Heart

Ще има бой Wink

Wink

Gift Heart

и в Ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=Bq-lBFOtv_Y

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 20:04 от mi_si

# 380
  • София
Да видя как Серкан млати козела е безценно! Heart

# 381
# 382
  • Пришълец
Налбантова, много разбираемо си го написала и добър пример си дала. Гледам на нещата от същия ъгъл.
Цитат
Ако аз бях Ханде или Керем, също щях да си мълча или поне до края. Не за друго, но знам колко хора се надяват Ханде и Керем да са заедно, а ако един от тях се появи с различен човек - ще се породи едно разочарование във феновете.
Феновете са влезнали дълбоко У филма и  гледат именно заради тях двамата... ами не е времето да ги приземяват точно сега. След края могат спокойно да се развяват с други и да се наслаждават на щастието си заедно или поотделно.

1. По Диема Фемили ще започва нов сериал с Ханде:
"Любовта не разбира от думи" - турски сериал от 21 април по Diema Family
Скрит текст:
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/03/21-diema-family.html
2. Фокс са продали на бразилските и испанските канали 52 еп. (оригинални) . Така, че докато не направят бройката няма как да ни спрат. След това ще има преразглеждане на договорите, в зависимост от рейтинг и интерес.
Извинявам се за нахлуването.....
Да....там си партнира с Бурак Дениз играещ в момента главна роля в Марашлъ...И там героинята и имаше фобия от асансьори...

Гостииии, какви извинения, какво нахлуване newsm09 Ти все още си част от отбора нищо, че се отбиваш рядко Kissing Heart

ПП Фрага е излязъл, сега видях Grinning

# 383
Да видя как Серкан млати козела е безценно! Heart

Искам веднага паралел с Еда и Селин, нали обичат повторенията JoyJoy

# 384
  • Плевен / София

Гостииии, какви извинения, какво нахлуване newsm09 Ти все още си част от отбора нищо, че се отбиваш рядко Kissing Heart
В момента сте на поетична вълна и т.н...и аз съм малко извън темата....Не коментирам, защото не харесвам това, което виждам...а обещах да не мрънкам...Но ви чета най редовно, "като отче наш, който си на небесата...."

# 385
  • Кърджали
Разговори между Ферит и Селин. Опитва да ѝ налее акъл в главстс, ама напразно

Скрит текст:
Ферит: Добре  ли си?
Селин: Много ли те интересува добре ли съм, не съм ли?
Ферит: Да, интересува ме.
Селин: Тогава защо преди малко беше на страната на ЕДа?
Ферит: Опитвам се да бъда справедлив.
Селин: Ти във всяка ситуация, независимо за какво става въпрос, се опитваш да бъдеш справедлив ли?
Ферит: Да. Според мен, който прави нещо нечестно, трябва да си плати , а добрите трябва да печелят.Да, знам, не ти е в стила, но за мен така е правилно
Селин: Защо? И аз съм справедлив човек?
Ферит: Виж ти, Боже Боже!Тогава Селин да те оставя малко да помислиш по този въпрос.Справедливост, честност.Помисли, отдели малко време.Поразбутай си малко мозъка.
Селин: Ти пък дали да не спреш да си пъхаш носа в работите на хората…

Скрит текст:
Селин: Ферит, вече няма такова нещо мен и теб заедно, затова може да спреш да играеш игри.
Ферит: Селин, аз и без това не изпитвам нищо към теб вече.Може да си спокойна
Селин: Така ли?
Ферит: Да
Селин: Защо тогава играеш номера?Пликове, разни неща..Мислеше, че няма да се сетя ли?
Ферит:Не, напротив, много добре знаех, че ще се досетиш.
Селин: А защо вместо да играеш разни игри, не дойде направо да говориш с мен?
Ферит: Защото,Селин, нямам какво да си говоря с теб.
Селин: Така ли? А ако онзи плик го беше отворил Серкан?
Ферит: Може би така трябваше да стане.
Селин: Ферит, виж, онова на снимките беше нещо моментно.Няма никакво значение за мен.
Ферит: Защо тогава толкова се страхуваш?
Селин: Какво искаш?
Ферит:Нищо не искам, Селин.Само не мога повече да търпя безпричинно да нараняваш хората, да ги правиш нещастни.
Селин:  Аз не правя това
Ферит: Правиш го, Селин!Възползваш се от загубата на памет на Серкан и се опитваш да си устроиш живота с него.И докато го правиш, несе спираш пред нищо.
Селин: Ферит, Серкан сам си ме обади, той ме потърси.Освен това ние със Серкан бяхме заедно, и ти го знаеш
Ферит: Бяхте,Селин, бяхте, беше свършило.Селин, вие се разделихте, тази работа приключи.
Селин:  Ферит, Серкан е старият Серкан, разбра ли?Помни времето си с мен и това му идва логично.
Ферит: Добре де,Селин, според теб това достатъчно ли е? Какво ще правиш когато паметта му се върне? Ще го удариш отново, та пак да я загуби ли, какво?
Селин: Ферит, ще ти кажа нещо. Гледай си работата, става ли?Не се бъркай в живота ни.
Ферит: Селин…
Селин: Ааа, и..Щастието не е трудно нещо, не го търси далеч..такива неща.
Ферит: Такива неща.Подобни  неща, да..

# 386
# 387

Мръсотиите продължават. Дали свърши комедията? Дано не.

# 388
  • Плевен / София

Ферит: Добре  ли си?
Селин: Много ли те интересува добре ли съм, не съм ли?
Ферит: Да, интересува ме.
Селин: Тогава защо преди малко беше на страната на ЕДа?
Ферит: Опитвам се да бъда справедлив.
Селин: Ти във всяка ситуация, независимо за какво става въпрос, се опитваш да бъдеш справедлив ли?
Ферит: Да. Според мен, който прави нещо нечестно, трябва да си плати , а добрите трябва да печелят.Да, знам, не ти е в стила, но за мен така е правилно
Селин: Защо? И аз съм справедлив човек?
Ферит: Виж ти, Боже Боже!Тогава Селин да те оставя малко да помислиш по този въпрос.Справедливост, честност.Помисли, отдели малко време.Поразбутай си малко мозъка.
Селин: Ти пък дали да не спреш да си пъхаш носа в работите на хората…
------------------------------
Ферит:Нищо не искам, Селин.Само не мога повече да търпя безпричинно да нараняваш хората, да ги правиш нещастни.
Селин:  Аз не правя това
Ферит: Правиш го, Селин!Възползваш се от загубата на памет на Серкан и се опитваш да си устроиш живота с него.И докато го правиш, несе спираш пред нищо.

Мога да кажа само на Ферит...Като си помисли човек...Серкан се страхуваше от него, а вълка в овча кожа се оказа "приятелката" от детинство Селин....
Това са сцените, които ми харесаха най много в серията...
Благодаря за превода Алекс

Мръсотиите продължават. Дали свърши комедията? Дано не.
Ето за това вече не гледам сериите онлайн...."Бременна ли си "....само това клише не бяха използвали....Селин, която спеше на дивана, Серкан и той в Словения беше на дивана....Кога са били ....ядосах се

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 20:28 от gostenka68

# 389

Мръсотиите продължават.

Селин е бременна.🤬🤬🤬

Общи условия

Активация на акаунт