Отговори
# 360
Момента не само за Биге но и за нейния брат Толга Саръташ няма да е лек.Ханде си партнира с Толга в “дъщерите на гюнеш “и знам ,че са добри приятели

Не знам Биге и Толга да имат роднинска връзка , проверих и в интернет нищо не излиза. Thinking Пише , че Биге има по-голям брат от първи брак на баща си, но той живеел в Германия.

Налбантова , да ти кажа изобщо не усетих липсата на фрагман , три дена си ви чета тука , гледам кадри от изключително забавния епизод 35 и чета една криминална книга посреднощите, за 2 дни я прочетох, 13 от героите умряха ,леко се напрегнах на финала от толкова смърт Joy

# 361
  • София
Налбантова след връчването на наградите, попитаха Керем може ли да има връзка с някоя колежка само за PR, а той категорично отрече. Каза, че при него такова нещо няма как да се случи. Затова не ми се връзва Керем да си мълчи само, защото на феновете така им се иска.

Цитат
Хипотетично, но само хипотетично - ако Ханде има очи за друг, освен Керем, припината да е тайна, ще е да не предизвикват раздвоение и раздразнение във феновете. 1/3 от феновете, ако не и повече, гледат заради ХанКер-а.

# 362
Ей, ама как не разбраха, че Ханде и Керем са само колеги и приятели, другото е личния им живот, за който помолиха да го уважат. Възпитание нулево. 😖

# 363
  • Кърджали
"13 от героите умряха, леко се напрегнах" вика....
Не знам защо, аз криминални романи не обичам да чета. То напоследък нищо не чета, пък мрънкам на щерката че малко чете...

# 364
1. По Диема Фемили ще започва нов сериал с Ханде:
"Любовта не разбира от думи" - турски сериал от 21 април по Diema Family
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/03/21-diema-family.html
2. Фокс са продали на бразилските и испанските канали 52 еп. (оригинални) . Така, че докато не направят бройката няма как да ни спрат. След това ще има преразглеждане на договорите, в зависимост от рейтинг и интерес.

# 365
  • Пришълец

Налбантова, така е, Мира от доста време не се е разписвала. Надявам се, че е добре и просто няма време/желание да пише. Всеки си има такива периоди.

И сме в очакване на фрага Simple Smile

# 366
Ние харесваме Ханде и Керем заедно в сериала и извън него. Те добре изглеждат на екрана , разбират се и наистина са прекрасни един до друг.
 Повечето от зрителите не  искат те да са заедно на всяка цена, без да се обичат .
Но мисля си че, на всички  ще  ни е приятно да сме свидетели на зараждането на една  любов.

# 367
  • Плевен / София
1. По Диема Фемили ще започва нов сериал с Ханде:
"Любовта не разбира от думи" - турски сериал от 21 април по Diema Family
Скрит текст:
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/03/21-diema-family.html
2. Фокс са продали на бразилските и испанските канали 52 еп. (оригинални) . Така, че докато не направят бройката няма как да ни спрат. След това ще има преразглеждане на договорите, в зависимост от рейтинг и интерес.
Извинявам се за нахлуването.....
Да....там си партнира с Бурак Дениз играещ в момента главна роля в Марашлъ...И там героинята и имаше фобия от асансьори...

# 368
# 369
Марги, къде ги намели тези снимки тука да ни спираш дъха Joy тази риза обаче повече не я е обличал , откакто беше с нея на "пердетата" ThinkingHeart Eyes дали не се е случило с нея ,може Еда да я е скъсала, докато бърза да го съблича Thinking Joy

Алекс, хич не ти трябва , умрелите бяха прекалено описателно представени, ти и без друго сънуваш кошмари Joy аз като дете се зарибих по криминалните романи , бях 4-5клас някъде , майка ми е колекционер на Агата Кристи , а баща ми на фантастика , така че изборът не беше много голям Joy

Сериалът на Ханде са го давали по Диемата вече поне 2 пъти , това ще е 3тото му  излъчване Joy

# 370
БлагаВест, не, аз съм далеко от мисълта да е ПР история, ако има нещо между тях. Двамата са от малкото стойностни хора, които са в този бранш и са толкова известни. Въпреки това са запазили човешкото си и не един път са го доказали.
Друга ми беше мисълта. Ще се опитам да обясня. Хипотетично го казвам - Ханде има връзка с Иван, но го пази в тайна от хората и не го казва. Ама не защото има и тайна връзка с Керем, а защото това ще повлияе на феновете и на сериала по някакъв начин. Също ще повлияе и на връзката й с Иван. Как? Лесно - хората колкото можем да обичаме и да сме добри, толкова можем и да сме лоши. Сигурна съм, че някъде там има фенове, които са вманиачени по сериала, Ханде, Керем, ЕдСер и ХанКер. За тях идеална двойка е ХанКер, те са един за друг, те са едно цяло, но се появява Иван, хваща Ханде за ръка и е*ава майката на всичко. Започват да се сипят обиди към Иван, омраза, щуротии и това няма да се хареса нито на Иван, нито на Ханде. От тази гл.т. биха запазили връзка с различен човек, за да не се стига до тези изблици.
Сега ни тресе тръпка - заедно ли са Х и К, не са ли, с кого са... Ако разберем кой с кого е, то тази тръпка ще изчезне. Аз съм абсолютно сигурна, че има процент истина в това, което казах.
Пример мога да дам с Джан и Демет. Всички ги искахме заедно, те уж не бяха заедно, после се събраха и докато разберем - те се разделиха. Това също са причини да не се афишира връзка между тях, защото са в ранен етап и не знаят какво ще излезе от нея. Да, познават се вече достатъчно, но никой не знае дали тези чувства няма да са породени от грешни впечатления и т.н.
Ако аз бях Ханде или Керем, също щях да си мълча или поне до края. Не за друго, но знам колко хора се надяват Ханде и Керем да са заедно, а ако един от тях се появи с различен човек - ще се породи едно разочарование във феновете.
Аз чаршафи не пиша толкова за серията, колкото за хипотетичния Иван 😆
Обърка ми мислите, БлагаВест 😆
Магийке, нерде беним чаршафим? 🧐

# 371
# 372
  • София
БлагаВест, не, аз съм далеко от мисълта да е ПР история, ако има нещо между тях. Двамата са от малкото стойностни хора, които са в този бранш и са толкова известни. Въпреки това са запазили човешкото си и не един път са го доказали.
Друга ми беше мисълта. Ще се опитам да обясня. Хипотетично го казвам - Ханде има връзка с Иван, но го пази в тайна от хората и не го казва. Ама не защото има и тайна връзка с Керем, а защото това ще повлияе на феновете и на сериала по някакъв начин. Също ще повлияе и на връзката й с Иван. Как? Лесно - хората колкото можем да обичаме и да сме добри, толкова можем и да сме лоши. Сигурна съм, че някъде там има фенове, които са вманиачени по сериала, Ханде, Керем, ЕдСер и ХанКер. За тях идеална двойка е ХанКер, те са един за друг, те са едно цяло, но се появява Иван, хваща Ханде за ръка и е*ава майката на всичко. Започват да се сипят обиди към Иван, омраза, щуротии и това няма да се хареса нито на Иван, нито на Ханде. От тази гл.т. биха запазили връзка с различен човек, за да не се стига до тези изблици.
Сега ни тресе тръпка - заедно ли са Х и К, не са ли, с кого са... Ако разберем кой с кого е, то тази тръпка ще изчезне. Аз съм абсолютно сигурна, че има процент истина в това, което казах.
Пример мога да дам с Джан и Демет. Всички ги искахме заедно, те уж не бяха заедно, после се събраха и докато разберем - те се разделиха. Това също са причини да не се афишира връзка между тях, защото са в ранен етап и не знаят какво ще излезе от нея. Да, познават се вече достатъчно, но никой не знае дали тези чувства няма да са породени от грешни впечатления и т.н.
Ако аз бях Ханде или Керем, също щях да си мълча или поне до края. Не за друго, но знам колко хора се надяват Ханде и Керем да са заедно, а ако един от тях се появи с различен човек - ще се породи едно разочарование във феновете.
Аз чаршафи не пиша толкова за серията, колкото за хипотетичния Иван 😆
Обърка ми мислите, БлагаВест 😆
Магийке, нерде беним чаршафим? 🧐
Много добре те разбрах.
Чудя се и аз доколко може да е истина тази новина. Ако Керем и Ханде са имали някакъв флирт, то ми е чудно Керем как спокойно приема тази  нова връзка на Ханде. Та той е непрекъснато около нея. Ако не е имало нищо между тях, а само приятелство тогава, го разбирам. Но пък тогава не разбирам този новия Мурат. Не проявява ли ревност, когато вижда Керем непрекъснато в караваната на Ханде. Абе нещо не мога напълно да ги вържа нещата. Аз съм човек на логиката.
 На мен лично двамата много ми харесват като двойка, но кой ли ме пита.

Обаче не ми се мисли, как ще реагират феновете на ХанКер, ако наистина се окаже, че този Мурат се е вмъкнал между тях двамата.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 20:08 от БлагаВест

# 373
  • София
Аз вече се притеснявам Керем има ли своя каравана. Grinning
Меринджейката Гюнфер нещо не се грижи добре за него, без каравана ни е оставила момчето.
По чуждите ходи... Добре че има такива добри колежки като Ханде да го приютяват.
Да се върна на меринджейката - ако Керем не е доволен от услугите й, дали да не си пусна сиви? Smirk

# 374
Ще има фраг!

https://www.instagram.com/p/CMfRPJzJYLE/?igshid=17sj9j4tw85gn

Най-накрая заедно!❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт