Отговори
# 285
Flowers Hibiscus Дами, докато си пиете кафето и се наслаждавате на страхотното настроение в темата ни, ви черпя с един сексапилен Керем и поредна порция творчество от мен. Flowers Hibiscus

Ода за Керем

Ах, Керем, Керем...
Толкова си надарен!
С усмивка чаровна и с глас божествен,
с талант неповторим и с поглед мъжествен.
Тембърът ти като магнит привлича
и кара всяка дама да се разсъблича.
Стиснеш ли я тази челюст твоя,
бг-мамите излизат от строя.
За баклава събота вечер се редят,
но СЕМ Турция изкъсо следят
и на сухо ни държат.
Ханде дали ще омаеш,
знаем, че за това мечтаеш,
но знай, че нашите сърца за тебе бият.
На мъжете ни им омръзна и не го крият,
всяка нощ насън твоето име да шептим,
дано не те смутим.
Всичко е ясно,
за Керем да мислиш е опасно.
Пулсът ти се вдига, сърцето прескача,
хайде - поредната бг-мама откача.
Зарадвай ни, снимка в Инстаграма качи,
но само по парфюм и баклава, нали. Wink

За мен тази ода е достойна за химн на темата🤗❤❤❤❤❤

# 286
  • София
Като го гледам как се облизва, май иска да ги опита. Grinning
Това е от туитър
Kerem, look at hande’S eyes

# 287
Това е от туитър
Kerem, look at hande’S eyes
Скрит текст:

Ами, човещинка си е. Иска му се какво да се прави. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Добро утро на всички, на преводачките, новинарките, писателките, анализаторките, на тези с музикалното оформление. С удоволствие чета всичко, което пишете. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 10:47 от midnight__sun

# 288
# 289
  • София
Значи... 1.7 млн последователи на сериала в Инстаграм. 7 млн за Керем. И 3 млн туита на епизода от 06.03. Мисля, че имаме много поводи за празнуване и е крайно време да ни зарадват с лайф. Залагам, че тази събота ще имаме. Пак ще се оплакват, че много работят и нямат време. Но ние знаем каква е истината... Smirk

# 290
Карате Керем да гледа Еда в очите, при тая красота по долу. Да не е луд?! То на мен погледът първо там падна, та на него ли? След всичката работа, която му се отваря, забравих, че е и градини трябва да бере. Така е, като се мота със Селина, а не кара по същество. Да работи на две смени- през деня да скубе пернатото, през нощта - в градината. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 11:20 от Mery18

# 291
  • София
Мери,
права си - на Серкан много работа му се отвори:
- кокошки има да скубе;
- цветя да опрашва;
- кози да пасе.
Кое по-напред?! Grinning
Карате Керем да гледа Еда в очите, при тая красота по долу. Да не е луд?! То на мен погледът първо там падна, та на него ли? След всичката работа, която му се отваря, забравих, че е и градини трябва да бере. Така е, като се мота със Селина, а не кара по същество. Да работи на две смени- през деня да скубе пернатото, през нощта - в градината. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 292
Пие му се мляко на момчето, знае колко е полезно за костите 😆😆😆

# 293
Влизам аз в темата след натоварена среща, главата ми направо пуши, обаче какво да видя.... Бро посветила ода на Керем! Страхотна е просто, това са мислите на всички ни тук! Ама много си талантлива, Бърборанке! ❤
Пие му се мляко на момчето, знае колко е полезно за костите 😆😆😆
Или си спомня като ги е опитвал 😉

# 294
  • Пришълец
Нещо любимо Heart Eyes

Ценител е той на женската красота, на красивите дълги мигли на Ханде месеци наред им се наслаждава, пърхат като крилца на пеперуда тез ресници, ала вниманието на Керем постепенно бива отнето и от нейните... други части на тялото Stuck Out Tongue Closed Eyes

А Серкан Болат си обича агрифитнеса - едва ли има две мнения по въпроса!!! Китки, фитки... обгрижва ги човека Joy

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 12:09 от Маргарита Н.

# 295
Той не само е гледал Joy
Скрит текст:

Вчера гледах 9ти епизод отново, мале Ханде попринцип си е прекрасна, ама тук е просто... Heart Eyes Nature Fire

# 296
  • София
Само ако можеше Фокс, продуцентите и Керем да надникнат в темата ни... така щяхме да ги вдъхновим, Керем да го изчервим, че въобще нямаше да мислят да ни спират скоро сериала. Grinning

# 297
# 298
Поставете се на мястото на Ханде - някой колега ви побутва банелата на сутиена, а вие какво ще направите? Повечето инстинктивно ще се дръпнат назад. Обаче, ако е вашият Керем и ви намества подгръдната, то няма да се дърпате, нали?
Разсъждавам върху реакцията на Ханде, когато Керем я докосва, а тя е - НИКАКВА, дори не трепна, нито мигна, НИЩО. Все едно е свикнала с това движение 😆😆😆
Залагам дясно кутре на ляв крак, че Керем е пил мляко от тази централа.. 😏

# 299
  • София
Сис, Ханде просто е професионалистка. Всичко в името на зрителя, нале. Wink Шака, шака! Как ще се дърпа?! Мен колегата Керем, ако ме подбутва така, не само че няма да се дърпам, ами ще искам втори дубъл на сценката. И трети, и четвърти... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт