Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 27 974
  • 715
  •   1
Отговори
# 525
Аз родих първото със спешно секцио и един ден преносване. Много лесно се възстанових, не е имало някакви големи болки или лежане, веднага си станах и се грижех и за бебе и из къщи. Но това секцио ми е... много ми тегне на сърцето, че не си родих детенцето. Болно ми е още, а мина година. Ще ми се второто да го родя, да не го вадят и него Sad Но още не съм проучвала дали докторът ще ми даде зелена светлина след първото секцио. Аз лично не виждам защо не би могло, ама... рано е още...

# 526
  • au bout du monde
Аз в БГ съм раждала и то все пак преди 12 години. От тогава все пак е минало доста време, може да се е променило нещо. Но мисълта ми е, че и с упойка си боли. Иначе го родих за 5 часа с приемането в болница и всичко. В 8,30 ме приеха и в 13,26 се роди. Та упойкате не забавя нещата.

Сега още в началото ще ти сложат упойка😊

# 527
Момичета, бяхте писали колко време минимум след поставяне вагинално на утрогестан би била достоверна микробиология, но забравих. Трябва да пусна скоро понеже имам парене от време на време, но ми става много зле като го пия, та ми се иска възможно най-малко да го пия.

И също дали е проблем да си направя две фетални морфологии в две поредни седмици? Едната  ми е при следящата и ще ми е безплатен, понеже съм с доп. Застраховка, а другия е по-добър специалист поне според мен. И въобще как се прави феталната с коремен ехограф ли е?

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 20:25 от Lady12

# 528
Момичета аз имам един въпрос свързан с БХС - лекаря ми назначи час за другата седмица, когато по график ще съм 11+няколко дни, но реално бебчето върви седмица назад заради по-късна овулация и тогава ще се пада 10+5 дни. Той каза, че няма проблем, но аз се притеснявам възможно ли е да излезе висок риск по тази причина, че е по-малко на размери или ЧХГ ще ми е по-ниско, такива ми се въртят в главата, какво мислите?

# 529
Аз в БГ съм раждала и то все пак преди 12 години. От тогава все пак е минало доста време, може да се е променило нещо. Но мисълта ми е, че и с упойка си боли. Иначе го родих за 5 часа с приемането в болница и всичко. В 8,30 ме приеха и в 13,26 се роди. Та упойкате не забавя нещата.

Сега още в началото ще ти сложат упойка😊
Мен ме приеха с 4см, някъде на около 6-7 ми сложиха, на 9 си спомням вече, че имах силни напъни и ме закараха в родилна зала:) Предния път мъжа ми беше с мен в предродилна, много се притеснявам, че този път въобще може да не е в България, когато настъпи раждането😔

# 530
Момичета, бяхте писали колко време минимум след поставяне вагинално на утрогестан би била достоверна микробиология, но забравих. Трябва да пусна скоро понеже имам парене от време на време, но ми става много зле като го пия, та ми се иска възможно най-малко да го пия.

На мен лекаря ми каза, че няма проблем вечерта да го изпия, сутринта - секрет и след това да си поставя сутрешната доза. Но съм чувала, че някои лекари препоръчват 3-4 дни да е през устата.

# 531
Момичета не повдигам най-приятната тема, но как си движите с килограмите до сега? Аз съм някъде +1-1.5 горе долу, но и започнах с повечко.

# 532
Момичета не повдигам най-приятната тема, но как си движите с килограмите до сега? Аз съм някъде +1-1.5 горе долу, но и започнах с повечко.

Аз съм в 12-та седмица и вече съм с към +5 кг за мой голям срам... Disappointed Нямах никакво гадене досега, само огромен апетит имам...

# 533
1  кг съм качила ... 12 седмица

# 534
И аз съм в 12 Седмица и тези дни много ям и се притеснявам вече.

# 535
12+1 съм + 1/1,5 кг засега

# 536
Аз не се тегля 😂😂😂

# 537
Аз не се тегля 😂😂😂
Хаха, да и аз така нямам представа

# 538
Момичета, блазе ви, аз съм 11+4 и съм почти 7кг отгоре. Като гледам май ще си вървя както си вървях и предния път..

# 539
  • САЩ
Аз като първескиня много искам да родя нормално, без упойка и усложнения Simple Smile Ако може и във вода да е ще е супер, но за съжаление тук е доста скъпо и застраховката няма да го поеме. Още преди да забременея съм чела и гледала много клипове на тема раждане, беше ми любопитно и не ме беше страх като знаех че не ми предстои скоро. Сега гледам по-избирателно. Има няколко американски медицински сестри в ютуб които пускат много полезни клипчета и лекции за раждането. За кърмене и отглеждане на бебета също гледам, не мисля че е рано, помагат ми и мисля че научавам много. Много харесвам Ася Демирева, интересни са и лекциите и има интересен изказ и готино чувство за хумор.
Днес доста се изплаших. Сутринта, малко след като станах ми тече ужасно много кръв от носа. Седях навдесена над мивката  капките гореща кръв капеха толкова бързо, имах чувството че ще остана съвсем без. ММ още спеше и не го събудих, добре че спря след 7-8 минути. Бях леко замаяна, но сега съм добре. На вас случвало ли ви се е такова нещо? При мен е за втори път, първия беше в 6та седмица и пак беше много, ММ беше до мен и щеше да припадне. В този ред на мисли, бих искала той да е до мен ако е секцио, но ако раждам нормално, предпочитам да съм сама. Не се знае дали изобщо ще имаме избор.

Общи условия

Активация на акаунт