МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 418
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
Agent, баш до там стигам, не крия. Аз им харесвам 817151те стъпки за красота, просто има неща, които избягвам- особено в околоочната зона.

QueenV във ФДТ темата съм писала и за хидратиращия на Фенти- доста покривен, не се държи добре през деня при мен- не се изтрива, но изглежда тежко, а съм със суха кожа. При мен Born This Way (не матовият) е Ок, но не е най-хубавият, естествен ФДТ. Ако си под 30 всъщност не е лош, но има по-красиви опции. Погледни в темата за ФДТ, доста сме изписали и за двата.
Joy, писала съм в темата за ФДТ, може да го видиш в действие, не съм си махнала снимката. Един от най-гадните ФДТни, които съм ползвала. Оставила съм снимка и в ИГ профила си, в който вече не пиша особено
Скрит текст:
@nia.doesmakeup.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 00:40 от Анонимен

# 601
Благодаря много! Веднага разгледах постовете ти, много полезно съдържание ☺
Agent, баш до там стигам, не крия. Аз им харесвам 817151те стъпки за красота, просто има неща, които избягвам- особено в околоочната зона.
Joy, писала съм в темата за ФДТ, може да го видиш в действие, не съм си махнала снимката. Един от най-гадните ФДТни, които съм ползвала. Оставила съм снимка и в ИГ профила си, в който вече не пиша особено
Скрит текст:
@nia.doesmakeup.

QueenV, в темата съм писала и за хидратиращия на Фенти- доста покривен, не се държи добре през деня при мен- не се изтрива, но изглежда тежко, а съм със суха кожа. При мен Born This Way (не матовият) е Ок, но не е най-хубавият естествен ФДТ. Ако си под 30 всъщност не е лош, но има по-красиви опции. Погледни в темата за ФДТ, доста сме изписали и за двата.

# 602
Момичета, продуктите на Jeffree Star предлагат ли се в Сефора?

# 603
Не само в дъглас и то май само в Парадайс и в мола на Стамболийски.

# 604
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
в момента гланцовете са намалени в Douglas така ми се видя в online магазина

# 605
Момичета, искам да поръчам от официалния сайт на Chanel до адреса на GGBG в Англия, но не ми приема българска Visa. Някой имал ли е такъв проблем, има ли нещо, което пропускам?

# 606
Момичета, искам да поръчам от официалния сайт на Chanel до адреса на GGBG в Англия, но не ми приема българска Visa. Някой имал ли е такъв проблем, има ли нещо, което пропускам?
  Да платите с Пейпал няма ли възможност в сайта?

# 607
Момичета, имате ли наблюдения върху матовите червила на Худа (demi matte) ?  Видях, че са пуснали нови цветове и с подобрена формула. Благодаря предварително за споделения опит.Blush

# 608
Galq, Demi matte не са матове, по-скоро течна кремообразна формула е. Не изсушава устните, доста пигментирани са и не са лоши. Подсещаш ме да си потърся моите, благодаря, ще разгледам и новите цветове. Дъщеря ми ми затри козметичната чанта с червилата (една част изяде), така че смятам да си подаря няколко. А за cream glow в гилза имате ли наблюдения?

# 609
Дъщеря ми ми затри козметичната чанта с червилата (една част изяде), така че смятам да си подаря няколко.

От днес и от първо слагане новият ми любим нюд е Lisa Eldridge Velvet Affair (a Velvet Cinnabar е също супер яко за топли визии!) Тази жена ме зарадва как работи с цветовете И формулите на червилата!

# 610
Имам и двата, за разлика от ФДТнът да дамата, червилата наистина ме впечатлиха. Velvet Affair дори ми е за подновяване- рядко срещано явление при мен.

# 611
Аз съм така с Muse, но определено тази година ползвам супер много и Fawn.

# 612
Аз съм така с Muse, но определено тази година ползвам супер много и Fawn.
Tи си по-светла от мен, аз няма да мога да ги нося без да им бая с молив Simple Smile
Загледала съм и Blush! Може би и Jazz...

За тази червила някъде бях прочела, че са много сполучливи и ползвани като крем-руж.

# 613
Ааа Fawn задължително с молив, иначе не става. Ама Muse си го цъкам и без. Сдобих се с Blush lightly, ама пък изобщо не съм го пробвала като руж 🧐 А като червило сякаш не го ползвам толкова често.

# 614
  • Пловдив

Бях писала преди време в темата за Филюник и подобните сайтове относно абсолютно същия проблем. Пробвах всякакви сложни гимнастики, карти, адреси… и не и не- не се получи. Отказах се. До днес, разбира се, скуката си каза думата. Мушнах се 😉 в сайта и напълних торбата, както си му е реда и дойде ред на плащането: настроих държавата от която пазарувам да е България, билинг адреса- също, ноооо адреса на доставка Ggbg Германия, тъй като до Бг ми начислява 15€.  Платих с 🍏Pay, както обикновено, но съм сигурна, че и другите методи ще минат.
Надявам се и при Вас да се получи, ако все още дерзаете.

Момичета, извинете ме за лекото отклонение от темата 🤗!

Общи условия

Активация на акаунт